Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Koja je granica kada pristojnost u nepristojnost, bezobrazluk ili smaranje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam shvatila pitanje
Subjektivno je to....
Uzmi samo primer Srbije,.....Gomila seljobera je uspela da snizi nivo sta je normalno i pristojnost i promenila jedan integrisani primitivizam za drugi....
- - - - - - - - - -
Sad ce on da otvori kurseve , da tumaci pitanja.....
nisam shvatila pitanje
Ujedno i pacetu da odgovorim. Subjektivno je, naravno, jer svako voli pristojne ljude, ali do neke granice,
pa je pitanje koja je vasa granica.
Pa za seljaka ne moze.....
Ova tema ce pokazati nivo Srbije, pa treba samo sacekati...
Uostalom pocela je tako sto osoba koja ne razume hoce da se umesa u temu iz dosade, a onda prebacuje drugima da se oni drugi mesaju svuda...
Tj pretvara svoj bezobrazluk u projekciju da je tudj bezobrazluk...
Recimo ja volim pristojnost kod ljudi, ali se desava da ljudi iz postovanja ili simpatija predju na nivo da ti bude neprijatno.
Svaka povreda tudje teritorije, ako nije objasnjena na razuman nacin, je nepristojnost. Ljudi tolerisu nepristojnost, jer nemaju dovoljno iskustva. Kad prekipi, vise se ne tolerise.
Recimo ja volim pristojnost kod ljudi, ali se desava da ljudi iz postovanja ili simpatija predju na nivo da ti bude neprijatno.
Ne postoji preterana pristojnost.![]()
Ima smisla, ako sve drugo racunamo u nepristojnost.
- - - - - - - - - -
Pristojan covek ima osecaj kada nekoga dovodi u neprijatnu situaciju svojim preterivanjem.
Da li laskanje zenama moze da bude preterano?![]()
..moze, ako to posmatraju kao muvanje, a tip im se ne dopada. a cak i da ne preteruje neke zene se stide kada ih neko pohvali, rekla bih manjak samopouzdanja.
Granicu postavljam ja.
Svako prelazenje izazvace zid sa moje strane i time je stvar resena
U zavisnosti od cega? Sta je to sto dize zid?
Pokusaj da se udje u moju privatnost u svim sferama
Kada govorimo o pristojnosti onda samo ti mozes da dozvolis da se udje u tvoju privatnost.
Postoji granica kada osetis da dozvoljavas vise nego sto bi trebalo, jer je taj neko pristojan?