jellka
Zainteresovan član
- Poruka
- 194
Da li je pristojno razgovarati mobilnim u toku sexa?![]()
ha ha ha nije da nije pristojno nego je bzv, ja bih se iznervirala da to moj dragi uradi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je pristojno razgovarati mobilnim u toku sexa?![]()
ne teraj me da ti kazem da me smarash...![]()

Nisi ti trazumeo na koji ja nakit mislim. Napisala sam da je MINDŽOS najlepši nakit za karTu. (Gde je bre onaj smajli "no-no?")
a ja baš očekivala da čujem neki komplimenAt od tebe...![]()

To je stvar narečja. Ja svakako nisam pominjao minđuše. A ovaj svakako dovodi do otežane venske cirkulacije. Tako reći, dolazi do nakupljanja krvi.
Ili što bi rekli ovde neki likovi. "Mama tvoja nije razumela, bre".[/QUOTE]
kome ti to, bre?tkacio:
e sad mi još reci i da je trenirala karate... pa da mogu mirne duše da idem na spavanje...![]()
Koze na štiklama su obično vrlo umiljateMoja keva ništa ne razume.To je stvar narečja. Ja svakako nisam pominjao minđuše. A ovaj svakako dovodi do otežane venske cirkulacije. Tako reći, dolazi do nakupljanja krvi.
Ili što bi rekli ovde neki likovi. "Mama tvoja nije razumela, bre".

Kad mi se digne tad mi nije do razgovora sa mobilnim, dok se opet ne spusti, ili dok ne uzme da me smara tako sto se opet digne cim svrsim...
a neznam da li je tebi.
U glavnom, verovatno ce biti da te tvoja cura strahovito nagazila tako sto je pricala sa nekim tokom seksa sa tobom.
Ako mene pitas jeli to pristojno, ja bi ti reko da ste ti i ona jednako nepristojni, ti prema sebi (nepristojno je biti sa takvom devojkom cak i imati seks s takvom devojkom), i ona prema sebi, i, ocigledno, tebi. Dakle, jednako ste te uvredili![]()

ha ha ha nije da nije pristojno nego je bzv, ja bih se iznervirala da to moj dragi uradi...
To je stvar narečja. Ja svakako nisam pominjao minđuše. A ovaj svakako dovodi do otežane venske cirkulacije. Tako reći, dolazi do nakupljanja krvi.
Ili što bi rekli ovde neki likovi. "Mama tvoja nije razumela, bre".[/QUOTE]
kome ti to, bre?tkacio:
Bre, kolko vas je.Pa, svakako nisam rekao ni jednoj od vas 33.
![]()
nece ga chujesh po cenu bana...![]()

...uhh, hvala što si mi povratio temu... vidi šta su mi ovi uradili...
...inače niko se nije uvredio, danas je postalo normalno da ljudi blebeću mobilnim gde stignu... sve je nešto hitno važno... ebg...
...ja samo pito onako... i vidi šta se desilo...![]()
Čovek je u pravu. U potpunosti se slažem s njim. 
...inače niko se nije uvredio, danas je postalo normalno da ljudi blebeću mobilnim gde stignu... sve je nešto hitno važno... ebg...

a da proverimo mi ipak ovu tvoju tvrdnju?![]()

Znači, nepristojan si prema njoj, prema sebi i nepristojni ste oboje jedno prema drugom.Čovek je u pravu. U potpunosti se slažem s njim.
![]()
Znači, nepristojan si prema njoj, prema sebi i nepristojni ste oboje jedno prema drugom.Čovek je u pravu. U potpunosti se slažem s njim.
![]()
... bili smo malko nepristojni... ja sam gledao fudbal dok je ona blebetala telefonom...
Moja keva ništa ne razume.![]()
A kako se slazes sa mnom sa tim da je nerpistojan prema njoj, kad ja to nisam reko, i ne mislim?

hahaha...ma banuj, bole me uvo...![]()

Nije trenirala karateKoze na štiklama su obično vrlo umiljate

A govori li na mobilni u toku razgovora sa nekim o nekome pred nekim? (reko čovek da mu se vratimo na temu).

Vidi, moj ćale ima mobiln i keva mi ima mobilni. A boga mi, imaju i fiksni. E sad, kad rade nešto nepredviđeno, jel' ja ne znam ko tu koristi telefon a ko ne. Znaš...
Nadam se da si me razumeo kao i ja Intenziviranog...Hmmm....Sorry...
E, pusti, danas sam luda!