Pristojno?

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi ti trazumeo na koji ja nakit mislim. Napisala sam da je MINDŽOS najlepši nakit za karTu. (Gde je bre onaj smajli "no-no?")

To je stvar narečja. Ja svakako nisam pominjao minđuše. A ovaj svakako dovodi do otežane venske cirkulacije. Tako reći, dolazi do nakupljanja krvi.
Ili što bi rekli ovde neki likovi. "Mama tvoja nije razumela, bre".

Kad mi se digne tad mi nije do razgovora sa mobilnim, dok se opet ne spusti, ili dok ne uzme da me smara tako sto se opet digne cim svrsim...

a neznam da li je tebi.

U glavnom, verovatno ce biti da te tvoja cura strahovito nagazila tako sto je pricala sa nekim tokom seksa sa tobom.
Ako mene pitas jeli to pristojno, ja bi ti reko da ste ti i ona jednako nepristojni, ti prema sebi (nepristojno je biti sa takvom devojkom cak i imati seks s takvom devojkom), i ona prema sebi, i, ocigledno, tebi. Dakle, jednako ste te uvredili:ok:

...uhh, hvala što si mi povratio temu... vidi šta su mi ovi uradili...:evil:

...inače niko se nije uvredio, danas je postalo normalno da ljudi blebeću mobilnim gde stignu... sve je nešto hitno važno... ebg...

...ja samo pito onako... i vidi šta se desilo...:eek:

ha ha ha nije da nije pristojno nego je bzv, ja bih se iznervirala da to moj dragi uradi...

ne samo da to nije... vec nije pristojni ni razgovarati sa nekim drugim u toku "razgovora sa nekim" sa kim si vec poceo razgovor a nisi ga dovrsio... sem ako oboje ne zele to.
E sad ovde on sigurno (ili ona) nije zeleo/la da ovaj drugi prica sa nekim trecim o nekome cetvrtom toko seksa. Mozda su i neki pristojni sado-mazo par dje neko tu vodi racuna o tome da budu kulturni sado mazo to jest sadilica i motokultivator il neka druga seljacka fora:thumbdown:

...uhh, hvala što si mi povratio temu... vidi šta su mi ovi uradili...:evil:

...inače niko se nije uvredio, danas je postalo normalno da ljudi blebeću mobilnim gde stignu... sve je nešto hitno važno... ebg...

...ja samo pito onako... i vidi šta se desilo...:eek:

Znači, nepristojan si prema njoj, prema sebi i nepristojni ste oboje jedno prema drugom. :hahaha: Čovek je u pravu. U potpunosti se slažem s njim. :p

Pala atonska bomba u amriku i rekli amerikanci "nema veze, danas i onako svako drugi pravi atonske bombe, sto da jednu i ne bace na nas". Ebga, nemozes tako... onda bi trebalo da budemo potpuno ravnodusni prema tome sto neki ljudi prave atonske bobe:?:

A govori li na mobilni u toku razgovora sa nekim o nekome pred nekim? (reko čovek da mu se vratimo na temu).

Vidi, moj ćale ima mobiln i keva mi ima mobilni. A boga mi, imaju i fiksni. E sad, kad rade nešto nepredviđeno, jel' ja ne znam ko tu koristi telefon a ko ne. Znaš...
Nadam se da si me razumeo kao i ja Intenziviranog...Hmmm....Sorry...:hahaha:

E, pusti, danas sam luda!

A ti mene nisi u stvari razumela, jos ti nije jasno? Pa lepo je to kad se neko slaze sa ljudima koje ne razume...
ukoliko je tako, onda ima ona lepa teta u domu zdravlja kod vas tamo u srbiju verovatno, sto da ne, idi na neki razgovor kod nje... pa tako malo popricajte o tome...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back