ПРИШТИНА ЗНА ПРЕСУДУ ХАРАДИНАЈУ

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
:think:

SKANDAL: Priština zna presudu Haradinaju!
kosovska-mitrovica-1354120142-234995.jpg

PRIŠTINA - Sramota na vidiku...
Priština, južni deo Kosovske Mitrovice i drugi kosovski gradovi do poslednjeg sela osvanuli su jutros oblepljeni slikama i posterima,
na putevima su ogromni bilbordi sa likom Ramuša Haradinaja! Ispod slika, na bilbordima stoji i njegova poruka sunarodnicima
- ''Čistog obraza - napred'', sa potpisom ''lider koji drži reč - Ramuš Haradinaj''.

VUČIĆ SE SASTAO SA RIKEROM: Važna su dela, a ne reči!

Vucic-i-Riker.jpg

Ministar odbrane istakao je na sastanku sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara da je Srbija u potpunosti posvećena ispunjavanju uslova za dobijanje datuma za početak pregovora sa Evropskom unijom
Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić istakao je tokom sastanka sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Filipom Rikerom da će Beograd primeniti dogovore postignute u Briselu.

Samo se vi saginjite dabogda unatraske hodali,dokle bre osmesi na licima kad im ukenjani amerikanac dodje u goste i dokle cemo slusati svaku susu i to ovde u sopstvenoj zemlji,i hoce li ovaj sa silikonskim usnama pokazati imalo patriotizma ili su i njega klepili sa milion dolara po glavi pa zaboravio na sva obecanja koja je davao dok nije uzjasio tu stolicu u kojoj sada sedi.

Samo se vi saginjite dabogda unatraske hodali,dokle bre osmesi na licima kad im ukenjani amerikanac dodje u goste i dokle cemo slusati svaku susu i to ovde u sopstvenoj zemlji,i hoce li ovaj sa silikonskim usnama pokazati imalo patriotizma ili su i njega klepili sa milion dolara po glavi pa zaboravio na sva obecanja koja je davao dok nije uzjasio tu stolicu u kojoj sada sedi.

to je ono PITANJE koje sam htela da postavim DOKLE ??

i još jedno, DA LI SU I NAŠI ZNALI i za Gotovinu, a kako mi se Dači smeje,
izgleda da zna i za HARADINAJA ??

ne kapiram nikako albance, sasvim je razumljivo 20 i kusur godina temeljno su lizali dupe amerikancima da bi dobili saveznika u ratu, ali rat je prosao odavno, a oni jos vise lizu sada nego pre. mislim dobili su sta su hteli od amerikanaca, kako to da ne gledaju malo i svoj interes a ne sve za njih rade, a sebi nista... mislim jel oni vole da im neko bude gazda, jel to neka crta karaktera? ameri tu ostaju jer im je bitan strateski polozaj ko god tu ziveo svejedno im je, znaci nema potrebe da im se slihtaju za to jer je to garantovano prisustvo, dakle cemu to dubinsko uvlacenje u rektalni trakt?

a i stigle su neke glasine, napominjem glasine, da se planiraju mega skladista potrosenih sirovina iz EU na toj teritoriji...a to mogu biti samo radioaktivni otpad i ostali produkti iz njihovih centrala...ako se to eventualno desi, ovaj deo planete bice kancerogen milenijumima...a posto albanci pristaju na sve...

ne kapiram nikako albance, sasvim je razumljivo 20 i kusur godina temeljno su lizali dupe amerikancima da bi dobili saveznika u ratu, ali rat je prosao odavno, a oni jos vise lizu sada nego pre. mislim dobili su sta su hteli od amerikanaca, kako to da ne gledaju malo i svoj interes a ne sve za njih rade, a sebi nista... mislim jel oni vole da im neko bude gazda, jel to neka crta karaktera? ameri tu ostaju jer im je bitan strateski polozaj ko god tu ziveo svejedno im je, znaci nema potrebe da im se slihtaju za to jer je to garantovano prisustvo, dakle cemu to dubinsko uvlacenje u rektalni trakt?

a i stigle su neke glasine, napominjem glasine, da se planiraju mega skladista potrosenih sirovina iz EU na toj teritoriji...a to mogu biti samo radioaktivni otpad i ostali produkti iz njihovih centrala...ako se to eventualno desi, ovaj deo planete bice kancerogen milenijumima...a posto albanci pristaju na sve...

Prvo,moraju da se uvlace jer treba sad vracati kredite koje su im ameri dali a to ce naplatiti kroz eksploataciju veoma vrednih i retkih ruda koje se nalaze na Kosovu,a radioaktivni otpad se odavno skladisti na tom terenu,i posledice toga cemo uskoro videti kad se siptari budu radjali sa dupetom odnapred.

Наравно да воле, нису џабе браћа са Хрватима.

Prvo,moraju da se uvlace jer treba sad vracati kredite koje su im ameri dali a to ce naplatiti kroz eksploataciju veoma vrednih i retkih ruda koje se nalaze na Kosovu,a radioaktivni otpad se odavno skladisti na tom terenu,i posledice toga cemo uskoro videti kad se siptari budu radjali sa dupetom odnapred.

pa oce li onda da zarate protiv amera kao protiv Srbije? jer ih mirnim putem nece isterati, nikada

Zaratili bi oni kad bi se ameri sveli na 2 miliona stanovnika,kakvi more siptari oni samo ovako mogu uz neciju pomoc da zabadaju noz u ledja onako kurvanjsski pa da pobegnu,a videcemo kad ih napuste zastitnici cija majka crnu vunu prede.

ni nas Srba nema mnogo, a i nije nam u izgledu da nam se brojno stanje poveca, cak ni odrzi na sadasnjem nivou...em bela kuga, em ovi sto odu, njihova deca vec u toj prvoj generaciji, za srbiju znaju samo na papiru i eventualno na letovanju...

Back