Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Priština: Uhapšeno osam državljana Češke koji su nameravali da na utakmici Kosovo-Češka podignu dron s parolom "Kosovo je Srbija"
Немаш ти, синко, појма о идеологији; теби се све то измешало као помије у кофи, па штрпкаш и од демократије, и од либерализма, и од десног центра- од свега што никакве везе са левом идејом нема. Жалосно си неписмен, идеолошки гледано...
Ne znam šta da ti kažem ali tvoj dečko Begel kaže da sam *********...
Ko je tu onda glup ? Ti ili on ? Vidim da ste vršnjaci a možda imate i duo naloge..
Sve sami analitičari, psiholozi, magovi
Pa to je bar jednostavno, MUP ima jasan komandi lanac i zna se ko komanduje kojim sektorom, pa sa tim ide i odgovornost za taj sektor. Dakle oficir koji je bio zaduzen da kontrolise taj dan situaciju za sektor stadiona je odgovoran za propuste u obezbedjenju. Vrlo prosto
Te Šipce treba dobro provjeravat. Ja živim u Hrvatskoj i ovamo na moru su zauzeli sve najatrakrtivnije lokacije. Nije dosta slastičarni i pekara,sad još drže picerije, konobe,restiorane i sl.
Inače naša obala i otočad je poprimila skroz kosovsko-torlački karaketer. Šipci, Goranci,Janjevci i kosovski Romi drže sve. A onda pred jesen nestanu.