Priština: Uhapšeno osam državljana Češke koji su nameravali da na utakmici Kosovo-Češka podignu dron s parolom "Kosovo je Srbija"

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.200

subota, 07. septembar 2019.
Priština -- Uhapšeno je osam državljana Češke koji su nameravali da sutra, u subotu, na utakmici Kosovo-Češka podignu dron s parolom "Kosovo je Srbija".

69780541_3295356270775556_88604183179034624_n.jpg

Oni su večeras na saslušanju u Regionalnoj policiji u Uroševcu, potvrdio je za Koha.net major Policije Kosova, Mehmedali Hajdini.

70638688_2323129808003019_6201645832953921536_n-1024x768.jpg

Hajdini je potvrdio da su im oduzete dve zastave Srbije, jedan transparent, jedan dron, jedna kamera i dva uređaja za radio-vezu.

69635307_668245900354258_8125663157176762368_n-1024x768.jpg

U subotu u 15 sati na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini počinje utakmica fudbalskih reprezentacija Kosova i Češke u okviru kvalifikacija za Euro 2020.
(Beta)

http://www.nspm.rs/hronika/pristina...on-s-parolom-kosovo-je-srbija.html?alphabet=l

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
28.860
Oni veci Srbi od one Liste sa Kosova ... i ovih sto urlaju Kosovo je Srbija.

Na sledecoj utakmici Albanija-Srbija pustice ne dron nego f18 hahahahaha ...
Иза њих стоји много јача држава, а делимично и ЕУ; они смеју то да раде, Србе би побили, као што знамо...

Jami19

Elita
Banovan
Poruka
19.499
Иза њих стоји много јача држава, а делимично и ЕУ; они смеју то да раде, Србе би побили, као што знамо...
Vi ste rekli da je Dron loš.

A sad kao: "Ne, mi obožavamo dronski kriminal."

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.200
Hoćeš li te nagraditi za tu opservaciju?
Red je, baš se trudiš.
Natalija zasto su nase sluzbe pustile dron ? odgovori zeno ? jel odgovarao neko ?

Sta je ovo , banana drzava ...

Ja za razliku od tebe vidim koliko smo truli i koliko nas ova vlast ponizava, a ti joj se jos i radujes ... :zblesav:

Poruka
16.133
bravo za Čehe

KiM je Srbija

Češka fudbalska reprezentacija distancirala se danas od osmoro čeških navijača koji su uhapšeni na Kosovu pred fudbalsku utakmicu dve reprezentacije u Prištini zbog toga što su se spremali da tokom meča puste dron sa porukom „Kosovo je Srbija“.

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.591
Natalija zasto su nase sluzbe pustile dron ? odgovori zeno ? jel odgovarao neko ?

Sta je ovo , banana drzava ...

Ja za razliku od tebe vidim koliko smo truli i koliko nas ova vlast ponizava, a ti joj se jos i radujes ... :zblesav:

Verovatno zato da bi ti zaključio da smo truli .

I da smo banana .

Vidiš neki bolji razlog?

• Podržavam
Reactions: BG5

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.200
Verovatno zato da bi ti zaključio da smo truli .

I da smo banana .

Vidiš neki bolji razlog?
Vidim da oni postuju svoju "drzavu" a mi nasu izgleda ne ...
Glasaj i dalje za one koji ne snose odgovornost za dron...

Kvazi drzava sprecila a mi dopustili ... nije tesko da se zakljuci da smo truli zbog ovog sistema ...

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.591
Vidim da oni postuju svoju "drzavu" a mi nasu izgleda ne ...
Glasaj i dalje za one koji ne snose odgovornost za dron...

Kvazi drzava sprecila a mi dopustili ... nije tesko da se zakljuci da smo truli zbog ovog sistema ...

Kosovo nije država i nije njihova
Ovom izjavom ti pokazuje da ne poštuješ svoju državu. Pogledaj sebe pa pričaj o drugom.

• Podržavam
Reactions: BG5

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
28.860
Natalija zasto su nase sluzbe pustile dron ?
Види, ако ти ЗНАШ да су то наше службе дозволиле, дужан си по закону да та сазнања даш на увид органима државе.
Ако не знаш, него само сумњаш- подлежеш удару закона за клевету, и можеш да одговараш кривично, за ширење лажних вести и сејање панике.
3-12 месеци, таман да се мало средиш у глави... :lol:

Jami19

Elita
Banovan
Poruka
19.499
Види, ако ти ЗНАШ да су то наше службе дозволиле, дужан си по закону да та сазнања даш на увид органима државе.
Ако не знаш, него само сумњаш- подлежеш удару закона за клевету, и можеш да одговараш кривично, за ширење лажних вести и сејање панике.
3-12 месеци, таман да се мало средиш у глави... :lol:
Opet pretiš nekome.

A ti si moćan kao Karamela - imitator pjevačica