Priština: Uhapšeno osam državljana Češke koji su nameravali da na utakmici Kosovo-Češka podignu dron s parolom "Kosovo je Srbija"

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
105.977

subota, 07. septembar 2019.
Priština -- Uhapšeno je osam državljana Češke koji su nameravali da sutra, u subotu, na utakmici Kosovo-Češka podignu dron s parolom "Kosovo je Srbija".

69780541_3295356270775556_88604183179034624_n.jpg

Oni su večeras na saslušanju u Regionalnoj policiji u Uroševcu, potvrdio je za Koha.net major Policije Kosova, Mehmedali Hajdini.

70638688_2323129808003019_6201645832953921536_n-1024x768.jpg

Hajdini je potvrdio da su im oduzete dve zastave Srbije, jedan transparent, jedan dron, jedna kamera i dva uređaja za radio-vezu.

69635307_668245900354258_8125663157176762368_n-1024x768.jpg

U subotu u 15 sati na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini počinje utakmica fudbalskih reprezentacija Kosova i Češke u okviru kvalifikacija za Euro 2020.
(Beta)

http://www.nspm.rs/hronika/pristina...on-s-parolom-kosovo-je-srbija.html?alphabet=l

Oni veci Srbi od one Liste sa Kosova ... i ovih sto urlaju Kosovo je Srbija.

Na sledecoj utakmici Albanija-Srbija pustice ne dron nego f18 hahahahaha ...
Иза њих стоји много јача држава, а делимично и ЕУ; они смеју то да раде, Србе би побили, као што знамо...

Иза њих стоји много јача држава, а делимично и ЕУ; они смеју то да раде, Србе би побили, као што знамо...
Vi ste rekli da je Dron loš.

A sad kao: "Ne, mi obožavamo dronski kriminal."

Hoćeš li te nagraditi za tu opservaciju?
Red je, baš se trudiš.
Natalija zasto su nase sluzbe pustile dron ? odgovori zeno ? jel odgovarao neko ?

Sta je ovo , banana drzava ...

Ja za razliku od tebe vidim koliko smo truli i koliko nas ova vlast ponizava, a ti joj se jos i radujes ... :zblesav:

bravo za Čehe

KiM je Srbija

Češka fudbalska reprezentacija distancirala se danas od osmoro čeških navijača koji su uhapšeni na Kosovu pred fudbalsku utakmicu dve reprezentacije u Prištini zbog toga što su se spremali da tokom meča puste dron sa porukom „Kosovo je Srbija“.

Natalija zasto su nase sluzbe pustile dron ? odgovori zeno ? jel odgovarao neko ?

Sta je ovo , banana drzava ...

Ja za razliku od tebe vidim koliko smo truli i koliko nas ova vlast ponizava, a ti joj se jos i radujes ... :zblesav:

Verovatno zato da bi ti zaključio da smo truli .

I da smo banana .

Vidiš neki bolji razlog?

• Podržavam
Reactions: BG5
Verovatno zato da bi ti zaključio da smo truli .

I da smo banana .

Vidiš neki bolji razlog?
Vidim da oni postuju svoju "drzavu" a mi nasu izgleda ne ...
Glasaj i dalje za one koji ne snose odgovornost za dron...

Kvazi drzava sprecila a mi dopustili ... nije tesko da se zakljuci da smo truli zbog ovog sistema ...

Vidim da oni postuju svoju "drzavu" a mi nasu izgleda ne ...
Glasaj i dalje za one koji ne snose odgovornost za dron...

Kvazi drzava sprecila a mi dopustili ... nije tesko da se zakljuci da smo truli zbog ovog sistema ...

Kosovo nije država i nije njihova
Ovom izjavom ti pokazuje da ne poštuješ svoju državu. Pogledaj sebe pa pričaj o drugom.

• Podržavam
Reactions: BG5
Natalija zasto su nase sluzbe pustile dron ?
Види, ако ти ЗНАШ да су то наше службе дозволиле, дужан си по закону да та сазнања даш на увид органима државе.
Ако не знаш, него само сумњаш- подлежеш удару закона за клевету, и можеш да одговараш кривично, за ширење лажних вести и сејање панике.
3-12 месеци, таман да се мало средиш у глави... :lol:

Види, ако ти ЗНАШ да су то наше службе дозволиле, дужан си по закону да та сазнања даш на увид органима државе.
Ако не знаш, него само сумњаш- подлежеш удару закона за клевету, и можеш да одговараш кривично, за ширење лажних вести и сејање панике.
3-12 месеци, таман да се мало средиш у глави... :lol:
Opet pretiš nekome.

A ti si moćan kao Karamela - imitator pjevačica

Back