Pristalice Pokreta 1389 i Obraza ušli u Betu

Nije ovo tema o njima, vec o masovnim protestima koji se svakodnevno odrzavaju u centru Beograda.
:hahaha::rotf:

ja mislim da ovo nije tema ni o "masovnim" protestima u srbiji.
ja mislim da je ovo tema o tome da neke TV-novinske kuce ne posvecuju nekima cak ni toliko paznje da obaveste gradjane srbije da oni postoje, mozda u broju koji moze stati u jedan autobus, ali broj nije merilo i znacajnosti breeee:hahaha::hahaha::hahaha:

Istu vest, od iste agencije prenose i ti isti demonstranti, na svom sajtu.
Koliko su tek oni glupi?:mrgreen:
A ti pametan:rotf:

Kafe kurvarice, da ti objasnim ako vec nisi bila u stanju sama da ukapiras, ako neko prenese neku vest ne znaci da automatski prihvata njen sadrzaj kao tacan. S druge strane, ovde nije bilo sumnje da postavljac teme prihvata ovo sto je izreceno od strane Bete kao apsolutnu istinu.

Kafe kurvarice, da ti objasnim ako vec nisi bila u stanju sama da ukapiras, ako neko prenese neku vest ne znaci da automatski prihvata njen sadrzaj kao tacan. S druge strane, ovde nije bilo sumnje da postavljac teme prihvata ovo sto je izreceno od strane Bete kao apsolutnu istinu.

Pa oni koji su bili na licu mesta, a to su demonstranti, prihvataju vest kao tačnu i to potvrdjuju na svom forumu.
E sad, ako ti imaš neku svoju istinu, bio si tamo, video drugačije, rek'o ti čovek koji-zna-mnogo itd, onda piši o tome.

Pa oni koji su bili na licu mesta, a to su demonstranti, prihvataju vest kao tačnu i to potvrdjuju na svom forumu.
E sad, ako ti imaš neku svoju istinu, bio si tamo, video drugačije, rek'o ti čovek koji-zna-mnogo itd, onda piši o tome.

Moguce da je on jedan od tih sto se setkaju, pa mu se ucinilo da je bilo nekih 55 ili 60 ljudi, a da Beta namerno prenosi da ih ima manje.
:mrgreen::lol:

Back