Prison Break

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nemanja 91

Početnik
Poruka
4
Chini mi se da bolju seriju od ove nisam mogao videti u zivotu.:) bas mi se svidja vec sam odgledao skoro 3 serijala pa reko da vidim sta vi mislite i seriji i da li neko ima jos neke serijale :?:
 
pre nego sto je sara ubijena u trecem serijalu bila je zajedno s majklom pokusali su da pobegnu zajedno ali im je neki agent fbi pomrsio racune. cini mise da ona u stvari nije mrtva iako nam je reziser dao veoma ubedljiv dokaz za to, verovatno zato jer ce majkl u 3. serijalu biti u jos nekom panamskom zatvoru i morace da pobegne sa jos nekim covekom kako linkolnov sin, lj, ne bi bio ubijen. majkl je trazio prvo dokaz da je doktorka ziva. sve u svemu ona mi jejedna od gotivnijih likova pogotovu jer se toliko puta zrtvovala za majkla.
Nego sta mislite o T- Begu?
 
...
Nego sta mislite o T- Begu?
Originalan lik!!! Naročito je fazon što pri svakoj njegovoj pojavljivanje na sceni, u pozadini radnje čuje se onaj standardni, rekao bih, zvuk nekakve jače košmarne zavijajuće "muzike"!!!8-)
Imam utisak, da i kad bi ostao bez druge ruke i obje noge, bio bi podjednako atraktivan i sjeban lik u cijeloj radnji!!!:lol::lol::lol:
Bez obzira, serija je prepuna jakih likova, koje je scenarista osmislio do najsitnijih detalja i to je ono što je čini dobrom!!!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top