Приручник за будуће супруге

Ima ko ima, sad ce da ti dodze i da ti vika is. :lol:

Da naglasim da sam se salila, ovde ima bukvalista koji ce me u sledecoj diskusiji o npr znacaju kucnog budzeta u vaspitanju dece "dotuci" argumentom da stvarno imam ljubavnika. Ponekad moram da par puta objasnim da se salim a ponekad i ne objasnjavam, bude mi lenjo pa ostane mi "zvono prikaceno", znaci da naglasim jos jednom ( zbog radi :) zlonamernih) da smo se ti i ja jutros samo malo nasalile. :)

:eek: KATARINA?!
kad stigneš? I zimnicu i ljubavnika i barbike i sve :D
Znala sam da si super žena ;) :lol: :kiss:

Ma hajde odacu ti tajnu ali samo zato sto si mi prijateljica inace ne bi ni za zivu glavu. :)
Zimnicu spremam tako sto kupim sve potrebno i odnesem svekrvi a ona mi vrati to isto samo u teglama poklopljenim celofanom i poklopcem. :lol:
Ljubavnik mi stoji u ladici pored kreveta pa ga se setim uglavnom kad sam jako dokona, sama u kuci a gledam neki zanimljiv program ili slusam neku muziku.( Za ovo da mi oproste sve fine i cedne forumske zene) :rumenko:
A to da pisem o barbikama to mi je sinoc jedan poznanik sa pdf Politika poslao poruku otprilike kao da mu je muka kad me vidi na pdf Zene i Dom i porodica jer im nedostajem tamo i to ne iz nekih opravdanih razloga vec zato sto ovde pisem o barbikama i kupusu. Razocarao se u mene kao politicara, ocekivao mnogo vise, u najmanju ruku Margaret Tacer a ja obicna Katarina Kutlaca. :lol:

Eto ti tajne moja draga... :( Znam da si sad razocarana u mene, ali se nadam da cemo i dalje ostati frendice. ;)

Eto ti tajne moja draga... :( Znam da si sad razocarana u mene, ali se nadam da cemo i dalje ostati frendice. ;)
:lol: :lol: :lol: E svašta, pa naravno da hoćemo ;)
šta je jedna kutlača i jedna svekrva, naspram 'vakih žena ;) :D

zaboravila si da pomeneš kako izlaziš na kraj sa mužem, poslovnim obavezama,
domaćim (kućnim) ljubimcima i kumom alapačom, ali verujem da imaš i za to tako
fino i elegantno rešenje :lol:

Ništa kuvala nisam....kupila pileće medaljone, tatar sos....i malo belog, malo crnog
hlepa..po želji....medaljone ugrejala u mikrotalasnoj..živeo Cekin...sos samo istisla
iz tube...jedino sam napravila zelenu salata....eto ručak gotov...sve to naravno kad
sam došla s'posla........

Prilegla da odmorim...sudove ostavila za posle....i zaspala.......probudila se
pila kafu, bula u šetnji.......i sela za komp:D

Tek pre 20-tak minuta...oprala one sudove od ručka..večera je bila ko u priči,
svak sebi spremao, šta voli...jer što ja stalno da spremam večeru, kad ne
večeram.......i eto tako radim danas sve što ne valja..i što prava i dobra domaćica
nikad ne bi.......i baš me briga......:whistling::whistling:

Back