Prirodno ili našminkano?

Ne preterujte sa sminkanjem.To izaziva kontraefekat.

To jeste tacno.
Ali muskarci i zene razlicito vide i definisu preteranu sminku.

Muskarci vide samo jacinu boje, tako da zena ako ume da se sminka moze imati i deset preparata na licu plus senku karmin i maskaru i on ce reci da izgleda bas prirodno.
Tako da je kontraefekat sto se tice muskaraca samo kod upotrebe jakih senki i karmina, nebitna je kolicina.

A zene vide svaki sloj :lol:

Negovana ,doterena zena u skladu sa prilikom je stvar licne kulture.

Naravno i to je stvar umeca.Sminka diskretna u skladu sa licem i prilikom obavezno.Uredna i negovana kosa,nokti...

To je jednostavno deo moje licnosti.

To jeste tacno.
Ali muskarci i zene razlicito vide i definisu preteranu sminku.

Muskarci vide samo jacinu boje, tako da zena ako ume da se sminka moze imati i deset preparata na licu plus senku karmin i maskaru i on ce reci da izgleda bas prirodno.
Tako da je kontraefekat sto se tice muskaraca samo kod upotrebe jakih senki i karmina, nebitna je kolicina.

A zene vide svaki sloj :lol:

sto se mene licno tice ja se odusevljavam prirodnom zenskom lepotom, bez sminke ili sa minimumom nekih crtica.
Puder!? Bljak.Bljak.Bljak.
Pa to je prevara gospodjice! to je podvala!

Ako je ta podvala ocigledna, onda je to i glupost. To je ANTIseksipilno.To je ogavno!
radije negujte svoje lice gospodjice ...a predstavljajte sebe onakvom kakva jeste.
Lazno predstavljanje povlaci odgovornost.
Prevara je prevara.

Nemojte se onda cuditii zasto su se mnogi muskarci predomislili?

Poslednja izmena:
sto se mene licno tice ja se odusevljavam prirodnom zenskom lepotom, bez sminke ili sa minimumom nekih crtica.

Ako je ta podvala ocigledna, onda je to i glupost. To je ANTIseksipilno.To je ogavno!
radije negujte svoje lice gospodjice ...a predstavljajte sebe onakvom kakva jeste.
Prevara je prevara.

Ti si bas istraumiran od ovih koje su se predomislile.

Prevara je prevara.

Ko se bre predomislio? :lol:

Ti si bas istraumiran od ovih koje su se predomislile.

Ne kapiras!Muskarci su ti koji se predomisle zato sto se smatraju prevarenim.

Npr : ujutru nisi ona koja si bila prosle noci, vec nesto strano , nesto neprepoznatljivo

Normalno je da muskarac shvativsi da je dobio rog za svecu kaze: Ne, ne niste vi ta koja se meni dopada

Onda zene nastupaju sa svojom patetikom: ah ti prljavi pokvareni muskarci i te fore...;zaboravljajuci da su laz i prevara potekli od nje same

- - - - - - - - - -

Ko se bre predomislio? :lol:

Pa oni koji jesu

Npr : ujutru nisi ona koja si bila prosle noci, vec nesto strano , nesto neprepoznatljivo

Normalno je da muskarac shvativsi da je dobio rog za svecu kaze: Ne, ne niste vi ta koja se meni dopada

- - - - - - - - - -

Ocigledno se nikada nisi probudio pored lepe sanjive zene koja je skinula sminku pre spavanja....joooj sve ste mi jadni naivni i prevareni.

Pa oni koji jesu

Ocigledno se nikada nisi probudio pored lepe sanjive zene koja je skinula sminku pre spavanja....joooj sve ste mi jadni naivni i prevareni.

Onda zene nastupaju sa svojom patetikom: ah ti prljavi pokvareni muskarci i te fore...;zaboravljajuci da su laz i prevara potekli od nje same

- - - - - - - - - -

Pa oni koji jesu

...nije sminka maska za ime boga...dajete joj mitske mogucnosti a zapravo su joj mogucnosti vrlo male...tek moze da istakne, retko da sakrije...

Nadam se da ti koristis bar dezodorans ....:manikir:

naravno da ne.Dezodorans i te odvratne vestacke parfeme mrzim.

Miris prirodnog sapuna je sasvim sasvim dovoljan.

- - - - - - - - - -

...nije sminka maska za ime boga...dajete joj mitske mogucnosti a zapravo su joj mogucnosti vrlo male...tek moze da istakne, retko da sakrije...

Ma jeli? A zasto se onda zove maska?
Iliti maskara? I sve u tom fazonu?

Diva sa filma, televizije, estrade , cuda ,muda...
a ovamo silikoni, vestacke trepavice, vestacki zubi i kad kojesta skine pre spavanja, sta da pomislis?

Moras hitno da ides tetki da odneses lek.

S druge strane strane seljanka ^jaka,zdrava prava,visoka, noge do zemlje, mirise na mleko i poljsko seno, sve prirodno ...ma ajde, nema tu poredjenja...

Poslednja izmena:
naravno da ne.Dezodorans i te odvratne vestacke parfeme mrzim.

Miris prirodnog sapuna je sasvim sasvim dovoljan.

- - - - - - - - - -

Ma jeli? A zasto se onda zove maska?
Iliti maskara? I sve u tom fazonu?

Moze da se zove kako hoce ja znam pouzdano da ne moze da napravi lepe trepavice ako zena nema lepe trepavice.
Puder ne moze da napravi lepu kozu, karmin ne moze da napravi lepe usne, parfem ne moze da sakrije ruzan miris koze isto kao se vide ruzni zubi i oseca zadah.

Ja verujem. Mislim, ne mislim da sam lepa, ali smatram da sam sa sminkom starija, strozija. Iskreno, najvise se sebi svidjam ujutru kada ustanem, kada usne nabubre. Kako dan odmice, sve vise bezim od ogledala :lol:

pod sminkanjem podrazumevam maskeradu, a ne ono najminimalnije sto je neophodno da pokrije stvari koje se zeni ne svidjaju...

sto ti ne bi verovao... uvek ima izuzetaka od pravila

Back