- Poruka
- 38.712
Ja sam zivjela bez struje jedno vrijeme i nije mi uopste privlacno.Imaju za to solarne panele ,svece,fenjere,ja sam na selu bio kao klinac i sad mi je to privlacno opet,ovde gubim nadragoceniji vid i zdravlje kapiras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam zivjela bez struje jedno vrijeme i nije mi uopste privlacno.Imaju za to solarne panele ,svece,fenjere,ja sam na selu bio kao klinac i sad mi je to privlacno opet,ovde gubim nadragoceniji vid i zdravlje kapiras
Vidim ti kapiras,ali nikako ne primjenjujes u praksi.?Ok neko skapira sustinu zivota van raspale civilizacije a nekom treba da lupi glavom o zivot
Nista ja ne projektujem,samo citam sta pises.Stalno nesto kukas da ti je da zivis u prirodi,iz toga zakljucujem da ne zivis.Opet ti projektujes daj ubodi bar jednom ,ja sam pored sume,prodao stan,sad i ovo razmatram da uvalim i odem dalje na vece imanje seosko
Postoje prirodni serumi...Pozitivni komentari od dosta clanica na forumu Ana.rs, pa sam i ja odlucila da ih probam jer je cena vise nego ok, i FENOMENALNI SU! Imas ih na:Zanima me da li na nasem trzistu postoji ista prirodno, tj. da nije puno neke upitne hemije? Kreme sam prestala da koristim jer ne volim taj osecaj na kozi, vise mi prijaju serumi za odrzavanje zdrave koze jer su manje "gusti" i nekako se lakse nanose i odmah upiju. Medjutim i u njima ima sve i svasta, od iritirajucih supstanci, pa sve do kancerogenih, pa bih da malo promenim plocu iako nisam imala nikakve iritacije, ali jednostavno ako u necemu znam da ima nesto stetno, bez obzira sto nemam reakciju ne stvalja mi se na kozu, pogotovo ne na lice, pa ako ima neko neki dobar savet, da je nesto probao...hvala unapred![]()
Postoje prirodni serumi...Pozitivni komentari od dosta clanica na forumu Ana.rs, pa sam i ja odlucila da ih probam jer je cena vise nego ok, i FENOMENALNI SU! Imas ih na:
Do sada sam probala vise prirodnih alternativa ali osim sto nisu imali negativne efekte nisu imali ni pozitivne pa sam se uvek vracala na "hemiju". Ovo je prvi put da je nesto 100% prirodno a da radi posao! Ima 3 razlicita seruma u pakovanju i koriste se naizmenicno i efekat je vidljiv cim stavis, a posle nedelju dana se koza potpuno preporodi...i to sve za manje od 2000din za ceo komplet! Dala sam i cerki da proba jer je u pubertetu i muce je bubuljice i neverovatno koliko joj se smirilo lice...Vrhunac svega je sto se koriste i za predeo oko ociju pa ne moram da dokupljujem nista drugo...Ma VRH!
IstoJa sam zivjela bez struje jedno vrijeme i nije mi uopste privlacno.
Bio si klinac, kljucna stvarImaju za to solarne panele ,svece,fenjere,ja sam na selu bio kao klinac i sad mi je to privlacno opet,ovde gubim nadragoceniji vid i zdravlje kapiras