prirodne ili silikonske grudi_

Muci me jedno pitanje.Gotovo da nemam grudi i to unistava moje samopouzdanje.Imate li nesto protiv silikona?Molim vas pomozite,zelim iskrene odgovore :)

kakve god da su tvoje su i sigurno lepse nego lazne. mojne da stavljas silikone, kajaces se, plus nije ni u modi vise.
dalje pogledaj oko sebe, vecina bas lepih zena ima male grudi. velike su vulgarne i podsecaju na mamu, babu, kravu...
dalje sigurno da postoji puno muskaraca koji vole vime ali to su uglavnom kamiondzije i zidari veruj mi, dok oni muskarci koji mogu da biraju zenu nece da izaberu lazne sise stvarno.
znaci isprsi se. istakni nesto drugo sto imas, na primer ako si tanka sigurno imas lepe noge ili ruke, guzu, ramena i slicno sto te sisate bi ti pozavidele...

Muci me jedno pitanje.Gotovo da nemam grudi i to unistava moje samopouzdanje.Imate li nesto protiv silikona?Molim vas pomozite,zelim iskrene odgovore :)
Meni nije važno ako devojka ima manje grudi. Pa čak ni da je prilično ravna. Iskreno više mi smeta ako su grudi prevelike pa od težine vise i izgledaju kao vreće. Mislim da je operacija bez smisla, jer se uvek vidi kad je operacija u pitanju, i meni to nije privlačno.

Kao sestra sestri ti kažem da se ne opterećuejš time. Nemam ja velike pa sam sretna sa malo manjim, ali one dolaze postepeno s godinama na godine same se povećavaju, ali zato treba da jedeš malo višeee, ne kažem da budeš punačka. :) Znam puno žene sa ravnim ili vrlo male al' samo da ih vidiš koliko su čvrste i samopouzdanije u glavi, uspešnije u životu i imaju decu. Budi takva kakva jesi i pokaži sponatanost i prirodnost, neko će te prihvatiti takvu kakvu jesi. Ostalo su gluposti. ;)

Moje da su i najmanje na svijetu nikad to čudo ne bi u sebe stavljala
moje su pa sad kakve su takve su a što se može,ona što ima prevelike bi tila male a ona koja ima male bi velike
ko bi svima nama mogao da ugodi,bitno da smo mi svi zdravi a za grudi kani se mala toga to je nebitno,onaj ko te voli njemu nisu sigurno bitne one jesu velike ili male.

Moje da su i najmanje na svijetu nikad to čudo ne bi u sebe stavljala
moje su pa sad kakve su takve su a što se može,ona što ima prevelike bi tila male a ona koja ima male bi velike
ko bi svima nama mogao da ugodi,bitno da smo mi svi zdravi a za grudi kani se mala toga to je nebitno,onaj ko te voli njemu nisu sigurno bitne one jesu velike ili male.

tacno one plasticne ne mogy da se smezure a ove mogu zbog cega?

Back