Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Ako dođe do skidanja više nije važno kolike su!...i nadaj se da nećeš trebati da skineš brus pred nekim...![]()
Ako se pak skida samo da pokaže kolike su - džaba ga (skidanje) bilo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako dođe do skidanja više nije važno kolike su!...i nadaj se da nećeš trebati da skineš brus pred nekim...![]()
Ako dođe do skidanja više nije važno kolike su!
Muci me jedno pitanje.Gotovo da nemam grudi i to unistava moje samopouzdanje.Imate li nesto protiv silikona?Molim vas pomozite,zelim iskrene odgovore![]()
Meni nije važno ako devojka ima manje grudi. Pa čak ni da je prilično ravna. Iskreno više mi smeta ako su grudi prevelike pa od težine vise i izgledaju kao vreće. Mislim da je operacija bez smisla, jer se uvek vidi kad je operacija u pitanju, i meni to nije privlačno.Muci me jedno pitanje.Gotovo da nemam grudi i to unistava moje samopouzdanje.Imate li nesto protiv silikona?Molim vas pomozite,zelim iskrene odgovore![]()
Moje da su i najmanje na svijetu nikad to čudo ne bi u sebe stavljala
moje su pa sad kakve su takve su a što se može,ona što ima prevelike bi tila male a ona koja ima male bi velike
ko bi svima nama mogao da ugodi,bitno da smo mi svi zdravi a za grudi kani se mala toga to je nebitno,onaj ko te voli njemu nisu sigurno bitne one jesu velike ili male.
Nemam ništa protiv plastike ako nije preterala sa veličinom i oblikom, ali ako bi tek tela da ih stavi i misli da ću ja to da platim, onda naravno da volim samo prirodne iako su male, nije važno ni da je ravna k'o daska i kako se već kaže...