prirodne ili silikonske grudi_

Što se ne fališ guzicom, uzmeš da vežbaš da imaš lepu figuru, središ frizuru ili se lepo šminkaš? Ono, ne mora se svaki izlazak završiti takmičenjem koja ima veći dekolte :roll:

Velike sise ti neće popraviti samopouzdanje, samo će ti skrenuti pažnju na grbav nos ili koji već drugi problem imaš jer... NIKO NIJE SAVRŠEN.

Muci me jedno pitanje.Gotovo da nemam grudi i to unistava moje samopouzdanje.Imate li nesto protiv silikona?Molim vas pomozite,zelim iskrene odgovore :)
ako nemas grudi to je ok..ako vise ko u babe onda trebas malo dodati..ali samo ako ce se na tome zavrsiti..jer znam jednu komplexasicu kojoj se to dopalo pa je odma posto poto i usne da napuni htela..i ko zna sta ce jos redom

Muci me jedno pitanje.Gotovo da nemam grudi i to unistava moje samopouzdanje.Imate li nesto protiv silikona?Molim vas pomozite,zelim iskrene odgovore :)

Ја имам али то је све апсолутно индивидуално.
Пола људи ће ти рећи да су за уградњу силикона, пола да су против - и од тога немаш ништа. Треба сама да одлучиш да ли то желиш или не желиш, без обзира на мишљења других јер је то ипак твоје тело ;)

Syse.

Najbitnije je da su funkcionalne, kada bude trebalo - mleko.

Sex - jedino je bitno da su bradavice osetljive. Velicina - ne.

Silikoni - operacija, komplikacije, oziljci, oseca se pod rukom da je implant. Znaci definitivno ne.

Samopouzdanje i syse, nema to neke veze. Ima zena koje su normalno gradjene, sa povecim sysama i rado bi ih se oslobodile...

Back