Pripremiti poljoprivrednike za EU

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
"Poljoprivrednike ćemo podržati finansijski, pomoći ćemo im u stručnom delu kako bismo ih pripremili za utakmicu sa prerađivačima, ali i za ulazak u EU, jer će tamo zateći visoku konkurenciju farmera", poručio je ministar poljoprivrede Dragan Glamočić.

Na pitanje da li su domaći proizvođači spremni za konkurenciju iz EU, ministar navodi da je "teško licitirati, ali srednji i veliki će svakako lakše ući u utakmicu".

"Važno je reći da ćemo raditi na tome da onima koji imaju šansu da uđu u utakmicu sa proizvođačima iz EU pomognemo da budu spremni", kaže Glamočić za Novosti.

http://www.021.rs/Info/Srbija/Pripremiti-poljoprivrednike-za-EU.html

--------------------------------------------------

:ok::ok::ok:

Naši poljoprivrednici već sad su konkurentniji jer rade za duplo manje zarade nego evropski i opstaju , čak napreduju.

Ne primaju ni deseti deo subvencija kakve održavaju u životu njihove evropske kolege koji će se morati suočiti sa smanjenjem dotacija

Evropski poljoprivrednici treba da se pripreme na dolazak jeftinije radne snage i poljoprivrednih proizvoda i da se pripreme na smanjenje cena svojih proizvoda.

Da li možete da zamislite šta bi se desilo sa poljoprivrednikom iz EU kom bi ostajalo čisto 500 eura mesečno za život ?

E pa srpski poljoprivrednik može ladno da opstane sa toliko para, a njegov evropski kolega će morati da se privikava na tu činjenicu.

Naši poljoprivrednici već sad su konkurentniji jer rade za duplo manje zarade nego evropski i opstaju , čak napreduju.

Ne primaju ni deseti deo subvencija kakve održavaju u životu njihove evropske kolege koji će se morati suočiti sa smanjenjem dotacija

Evropski poljoprivrednici treba da se pripreme na dolazak jeftinije radne snage i poljoprivrednih proizvoda i da se pripreme na smanjenje cena svojih proizvoda.

A sta ce da bude kad Nemacka isporuci nove uslove ProSerbskoj vlasti, da uvede poreze na traktore, na plugove, na sejalice? Da ne govorim o potpunom ukidanju bilo kakvih subvencija?

Nemacka je odlucila da od Srbije i Srba ne ostane nista, i nikakva proizvodnja hrane u Srbiji nije prihvatljiva za nemacku.

A sta ce da bude kad Nemacka isporuci nove uslove ProSerbskoj vlasti, da uvede poreze na traktore, na plugove, na sejalice? Da ne govorim o potpunom ukidanju bilo kakvih subvencija?

Nemacka je odlucila da od Srbije i Srba ne ostane nista, i nikakva proizvodnja hrane u Srbiji nije prihvatljiva za nemacku.
Njima treba Vojvodina za odlaganje nuklearnog i hemijskog otpada, a ne za poljoprovredu.

Laži koje se serviraju i podrška masonskim vlasnicima naše zemlje u Vojvodini je samo maska za ostvarenje tog plana. Zato nas i trebe po ustaškom sistemu koji sprovode...

Treba preduzeti adekvatne mere pritiv SrPskih ustaša.

Njima treba Vojvodina za odlaganje nuklearnog i hemijskog otpada, a ne za poljoprovredu.

Laži koje se serviraju i podrška masonskim vlasnicima naše zemlje u Vojvodini je samo maska za ostvarenje tog plana. Zato nas i trebe po ustaškom sistemu koji sprovode...

Treba preduzeti adekvatne mere pritiv SrPskih ustaša.

Ko su srpske ustase?

Gde su one?

Nije li to jos jedna teorija zavere?

Pograšan je u totalu agrarni sistem, politika....

Naravno da je pogresan.

Zemljiste treba da ima minimum (40ha) i maksimum (80ha).

Odavno je poznato da je najrentabilnija proizvodnja na parecelama tih velicina.

Na pola hetrara ili hektar, nista ne moze biti rentabilno, cak ni maline, ribizle ili cvece...

- - - - - - - - - -

Da li je po tvojim moralnim standardima legitimno zvati Ratka Mladica herojem?

Po mojim moralnim standardima Ratko Maldic je jedan od najvecih evropskih (i svetskih) zlocinaca nakon 2. sv. rata.

Naravno da je pogresan.

Zemljiste treba da ima minimum (40ha) i maksimum (80ha).

Odavno je poznato da je najrentabilnija proizvodnja na parecelama tih velicina.

Na pola hetrara ili hektar, nista ne moze biti rentabilno, cak ni maline, ribizle ili cvece...

- - - - - - - - - -

Po mojim moralnim standardima Ratko Maldic je jedan od najvecih evropskih (i svetskih) zlocinaca nakon 2. sv. rata.

Cek, a osveta Turcima, to ne postujes? Ti isti muslimani sad jedu ljude u Sriji! Zabijaju avione u zgrade! Opasu se eksplozivom i ubijaju u ime vere!

Vi ste svi kolektivno nenormalni sa svojim teorijama zavere.

Ponasate se kao copor besnih Klingonaca koji u pranju ruku pre vecere vide zaveru Federacije.
Da li si kad pogledao u katastar ?

Ko je danas vlasnik zemlje u Vojvodini?

Ubijeni i eliminisani na više načina tokom prošlih decenija, tebi je to zavera na koju aludiraš?

Šta rade danas nama kome treba da vrate otetu zemlju, imovinu?

Poslednja izmena:
Još od mladosti svoje, mnogo pokušaja je bilo da me ubiju, a dva puta sam jedva izvukao živu glavu.

Nisam znao zašto mi se to dešava, i ko i šta ima protiv mene, do pre neku godinu, idući tragom dešavanja od mladosti moje i dešavanja u široj porodici, kao i političkim dešavanjima u zemlji, diretno me put odveo u sud, i katastar.

Nisam ni znao da imam pravo nasledstva i da sam jedini direktni naslednik pradedovine, dedovine i očevine....
Nisam nikad ništo tražio niti ukazivao da želim bilo šta, a ta ustaška politika sa pokušajima eliminacije mene, govori u kakvoj smo situaciji, i kakvi su ljudi i politika koju vode u Srbiji.

Back