Pripremimo se za Vukovarsku proslavu...

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Navodim temu sa kojom sam zaradio višegodišnje, možda doživotno baniranje na Iskon.hr Forumu 'Vesti i politika'. Rasprava je trajala punih 20 minuta. Baš me zanima kako će ovo proći na ovom Forumu:

Otvoreno pismo Srbima i Hrvatima
2004.03.09 22:49 Odgovori

Pomoz' Bog, braćo junaci!
Koji vam je bre, opet klinac? Zašto dozvoljavate da se diže tolika buka oko pobijenih 192 grla u Vukovaru među kojima je bilo i zločinaca?
Ne diže se tolika buka ni kada neki terorista bombom sruši neki veći avion a-la Boing 747 i pogine 300-400 za njega stvarno nevinih ljudi.
Stvarno ste idioti nesposobni, hebo vas tito koji vas je takve stvorio.
Pozdrav od Čede,9.3.04. :D

fosilvaso:
Navodim temu sa kojom sam zaradio višegodišnje, možda doživotno baniranje na Iskon.hr Forumu 'Vesti i politika'. Rasprava je trajala punih 20 minuta. Baš me zanima kako će ovo proći na ovom Forumu:

Otvoreno pismo Srbima i Hrvatima
2004.03.09 22:49 Odgovori

Pomoz' Bog, braćo junaci!
Koji vam je bre, opet klinac? Zašto dozvoljavate da se diže tolika buka oko pobijenih 192 grla u Vukovaru među kojima je bilo i zločinaca?
Ne diže se tolika buka ni kada neki terorista bombom sruši neki veći avion a-la Boing 747 i pogine 300-400 za njega stvarno nevinih ljudi.
Stvarno ste idioti nesposobni, hebo vas tito koji vas je takve stvorio.
Pozdrav od Čede,9.3.04. :D
03Image10.jpg

Budak_Benkovac.jpg

Ne znam za Vas, ali meni stvarno nekad dodje da se valjam od smeha kakvih sve frikova ima na ovom forumu...

Od ustasa, balija, komunista, "poboznih" psovaca majki, opterecenih zoo seksom, opterecenih fekalijama, ljudi koji nikad ne stavljaju znakove interpunkcije,itd itd itd itd itd.... da napises knjigu !
7.gif

P. S. Ali najjace mu je ovo "Budak je za te" (prelepljeno kesom) !?!? Anyone heard of place named Budak ??!
7.gif
Nisu ovi daleko od ovih nasih "patrola sa Sekijevim majama"

Вук Мандушић:
Momčilo, vojvodo, komanduješ ponovo, pomoz' Bog junaci ! Bog ti pomog'o !

Je li ustaški zlotvore,vrane ti mozak popile jel moguće da si tolko slaba pamćenja ?? Pozdravlja te srpski Nikšić i trebinjski front !

Daj kume, sta odmah padas u vatru, nisam stvarno ocekivao da ce da te nalozi jedan ustasa u prolazu koji znas da tako ima obicaj da provocira i nista vise.... ajde iskuliraj

Evo ti ga jedan smajlic
22.gif
hahahahahaahahaha :lol: isti ti ili tvoj cale ! :wink:

fali mu kubura

marlon:
gigule:
a Vukovar?
očigledno tamo niste bili...

sram vas bilo...sve!

Ajde molim te kazi zasto sve. Sta ocekujes kad neko postavi ovako topic, da ga je civilizovano postavio i razumnim recima pokusao da pomiri i Srbiju i Hrvatsku, sta mislis da li bi bile ovakve manifestacije?

o izvini, vi se strava zabavljate na glupavoj temi
a tema je Vukovar...

meni baš nekako još uvek ne idu zajedno Vukovar
( tj. ono što se tamo desilo pa i kako taj grad još uvek izgleda) i sprdnja...pa čak i na ovako postavljenoj temi...
verovatno je greška u meni...
ne, obriši ovo verovatno.

gigule:
marlon:
gigule:
a Vukovar?
očigledno tamo niste bili...

sram vas bilo...sve!

Ajde molim te kazi zasto sve. Sta ocekujes kad neko postavi ovako topic, da ga je civilizovano postavio i razumnim recima pokusao da pomiri i Srbiju i Hrvatsku, sta mislis da li bi bile ovakve manifestacije?

o izvini, vi se strava zabavljate na glupavoj temi
a tema je Vukovar...

meni baš nekako još uvek ne idu zajedno Vukovar
( tj. ono što se tamo desilo pa i kako taj grad još uvek izgleda) i sprdnja...pa čak i na ovako postavljenoj temi...
verovatno je greška u meni...
ne, obriši ovo verovatno.

Vidis to je najveci problem u komunikaciji. Ne mozes da dodjes kod nekoga u kucu i pljunes mu unutra i ocekujes da ce on da te pozove na kafu da pricate. Ali ako lepo pozvonis na vrata, predstavis se i uljudno kazes sta zelis, onda je moguc i rucak. Razumes?

Back