Pripadnost vakcinama:

Da li je bitno koju vakcinu je neko primio ili primila?

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Ne nego ti ne razumeš jezik. Verujem da svaki jezik na svetu razlikuje izmedju uslova i nešto što se mora.

A jedino što se mora je da se umre...Niko još od takve sudbine nije pobegao.

Nema ako umreš. Već kad umreš.

Što se tiče vakcine, ne moraš. Još uvek.
O još kako može da se ne umre na milion načina. Boranija je nahebala i nek se bodu ionako su šuplje glave topovsko meso svuda

Jel opravdano praviti paniku?

Recimo danas u lokalu, od oko 250 testiranih 56 je pozitivno, a svi su se ustrašili da im došao venac na glavu?

A većinu prođe problem za dan dva tri.... letos par dana imah prehladu, nisam se testirao....

Zanimljivo da svi čekaju sat vremena i više, da dobiju potvrdu dal su negativni ili pozitivni....

Ja pozitivan.... Antigenski test prekjuce, simptomi skoro nikakvi, a opet plus na testu....

Po šesti put sam u karantinu već, prvi put i da sam pozitivan... kazu završava se ova pošast na proleće? iskreno, sumnjam....

Kada mi bude sudjeno,umrecu kao i sav narod do sada,a da se vakcinisem,pa da se razbolim posle vakcine,pa ne bih mogao da podnesem samog sebe.
U vakcini nemas nista osim delova korone(vektorske,RNK)ili celog mrtvog virusa(kineska Sinopharm).Zasto se toliko plasite?
A ako je tebi sudjeno nije drugima.Ako se razbolis od korone uzeces bolnicki krevet nekom ko boluje od raka,secerne bolesti,srca ili neke druge bolesti.Mnogo je ljudi umrlo od tih bolesti jer su im pregledi,terapije,operacije odlagane jer su te ustanove i lekari presli u kovid sistem.

U vakcini nemas nista osim delova korone(vektorske,RNK)ili celog mrtvog virusa(kineska Sinopharm).Zasto se toliko plasite?
A ako je tebi sudjeno nije drugima.Ako se razbolis od korone uzeces bolnicki krevet nekom ko boluje od raka,secerne bolesti,srca ili neke druge bolesti.Mnogo je ljudi umrlo od tih bolesti jer su im pregledi,terapije,operacije odlagane jer su te ustanove i lekari presli u kovid sistem.
A ko kaze da cu ja uopste u bolnicu.Nece oni mene leciti.

Znaci ako pocnes da se gusis neces zvati hitnu?Ako pocnes da se gusis na ulici i ako hitna dodje odbices lecenje?
Necu zvati hitnu,a i pre bih crkao na ulici nego u tim takozvanim kovid bolnicama.Bilo bi mi zao da me oni ubiju,a da ja ne ubijem bar jrdnog od njih.Od 2001-ve do 2017-e sam provodio vreme po bolnicama i ambilantama,tako da mi je dosta svega.I nisu uspeli da mi pomognu,jos su mi zabranili neke lekove.Dodusu za lekove nisu oni krivi,vec Farmakologija,ali isto beli mantili.Kroz sta sam sve prolazio,ne daj ti boze ni blizu da ti se nesto slicno desi.Zato me niko ne moze uveriti u iskrenost danasnjih lekara.Ima izuzetaka,ali veoma malo,koji stvarno rade dobro svoj posao.Ovi rade po naredjenju.Meni naredjivati nece.

Poslednja izmena:
Znaci ako pocnes da se gusis neces zvati hitnu?Ako pocnes da se gusis na ulici i ako hitna dodje odbices lecenje?

Сад већ могу одговорно да тврдим да сам 2018. године крајем новембра имао идентичан грип као и сада с тим да се тада нисам ни обазирао на температуру која се појављивала свако вече, редовно сам ишао на тренинге и радио колико ми је стање дозвољавало, пар ноћи сам се будио услед гушења - немогућности да дишем услед шлајма у дисајним органима... Чак сам добио и идентичну терапијау (осим што сада деле витамин "D" и на силу терају људе у изолацију) коју сам као и тада самостално изменио услед чињенице да ми добијен антибиотик није деловао. Сада сам се на основу претходног искуства боље борио и да нисам прешао на антибиотик који су ми дали након прегледа вероватно бих још лакше прегурао- овако сам изгубио пар дана... Сада чак нисам ни дошао до загушивања шлајмом... Плућа раде без проблема а кашаљ је исти као и прошли пут...

Poslednja izmena od moderatora:
Провери која вакцина се препоручује као "трећа доза"?
Да ли разумеш да ни руска ни кинеска вакцина нису предвиђене за поновна давања док фајзерова јесте? Провери поново на који начин функционише фајзерова вакцина и шта садржи (тј због чега се чува у дубоко замрзнутом стању)?
Можда успеш да разумеш зашто су сви који јесу примили прве две дозе фајзерове вакцине МОРАЛИ да приме и трећу а на пролеће ће морати да приме и 4. дозу? Можда онда схватиш да је опасност од насилног вакцинисања од "ковид-19" озбиљнија него што ти се чини јер се бар у вазалним државама неће толерисати кинеска и руска вакцина па ћеш морати да прихватиш фајзерове - "јер си ионако већ примио ковид-19 вакцине а то је и онако све исто"!?
Иначе већ је велики број оних који су услед пропаганде као трећу дозу након кинеске или руске примили и фајзерову и то баш под горе наведеном паролом...

Да ли знаш да је и једна особа умрла од ковид-19 код куће/на улици?
Како је могуће да се од ковид-19 умире искључиво у ковид- болницама?
Ako umireš od kovida kod kuće ili na ulici, pa ti porodica ili neko prisutan zove hitnu pomoć, (a ti u međuvremenu umreš), hitna pomoć i mrtvozornik će samo utvrditi da je tvoje srce prestalo da radi.
Ako je korona izazvala komplikacije, a ti se nikome nisi prethodno javio, i nema te ni u kakvoj evidenciji, onda porodica ne treba da očekuje da će se neko baviti razlogom prestanka rada tvog srca.
Eto, zato se od kovida umire samo u bolnicama, a kovidaši koji umru kod kuće ili na ulici, vode se kao preminuli od zastoja srca.
Zato je broj preminulih od kovida, realno, duplo veći od zvanične statistike.

Poslednja izmena:
Ako umireš od kovida kod kuće ili na ulici, pa ti porodica ili neko prisutan zove hitnu pomoć, (a ti u međuvremenu umreš), hitna pomoć će samo utvrditi da je tvoje srce prestalo da radi.
Ako je korona izazvala komplikacije, a ti se nikome nisi prethodno javio, i nema te ni u kakvoj evidenciji, onda porodica ne treba da očekuje da će se neko baviti razlogom prestanka rada tvog srca.
Eto, zato se od kovida umire samo u bolnocama, a kovidaši koji imru kod kiće ili na ulici, vode se kao preminuli od zastoja srca.
Zato je broj preminulih od kovida, realno, duplo veći od zvanične statistike.
Добар одговор који је као створен од пропагандиста....

Него, пошто су по теби "ковидаши" нижа врста, да ли се то односи само на невакцинисане "ковидаше" или и на оне који су уредно вакцинисани и "бустером" па су некако опет позитивни!? Код мене у фирми на једног невакцинисаног са ковидом, долазе 4-5 уредно вакцинисаних а ето позитивних а неки и са упалом плућа...

Иначе колико се да видети из твог коментара (али и искуства из ковид амбуланти), ковид- 19 је опасан тек од момента кад неки од тестова прикаже да је неко "позитиван".

Добар одговор који је као створен од пропагандиста....

Него, пошто су по теби "ковидаши" нижа врста, да ли се то односи само на невакцинисане "ковидаше" или и на оне који су уредно вакцинисани и "бустером" па су некако опет позитивни!? Код мене у фирми на једног невакцинисаног са ковидом, долазе 4-5 уредно вакцинисаних а ето позитивних а неки и са упалом плућа...

Иначе колико се да видети из твог коментара (али и искуства из ковид амбуланти), ковид- 19 је опасан тек од момента кад неки од тестова прикаже да је неко "позитиван".
Komentar sam napisao vrlo jasno, tako da nema potrebe da ga meni prepričavaš. :D

Što se tiče naziva za obolele od kovida, slažem se sa tobom da nije prigodno nazivati ih kovidašima.
Zato ću te zamoliti da predložiš neki drugi naziv za obolele od kovida.
Што би уопште етикетирао људе који су оболели од грипа?
Да ли си икад у животу чуо да је неко етикетиран јер је имао грип?
Иначе провери на које све вирусе су осетљиви тестови за SARS-COV-2 па ћеш можда и схватити да су у питању све вируси који спадају у групу вируса који изазивају грип...
Другим речима ако си икад имао грип у претходном периоду живота велика је вероватноћа да си имао неки од вируса који сада спадају под назив ковид-19...
Још увек верујеш да је културно етикетирати људе који су позитивни на тестовима за SARS-COV-2?

Back