Pripadnost vakcinama:

Da li je bitno koju vakcinu je neko primio ili primila?

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Originalna tema je bila bolja. Vakcionalnost, kažu ne može jer nije naša reč. Nije ni korona, pa se odomaćila i previše.

Vakcionalnost na vukajliji me i inspirisala, iako se razmišljam o ovome neko vreme. Ja se nisam vakcinisao, ali primih pre vakcine za sezonski grip.
Nova vrsta identiteta. Sa drugim narodima smo se raspičkali, opoziciju nemamo, a Zvezda i Partizan smaraju čim izađeš iz srednje škole. Pošto nam je država obezbedila sve vakcine odjednom, pojavila se prilika za nove podele i takmičenja ko će biti bolji laboratorijski pacov.

Nije to samo u Srbiji tako, tek je na Zapadu otmeno i pozeljno
primiti Pfizer/Biontech, a ovi koji su morali da prime Astru gledaju
se sa sazaljenjem. Cak i ljudi na ulici vise ne pricaju o suncu/kisi
nego prvo pitaju koju si vakcinu primio i onda ponosno kazu da su
oni dobili ( malo i preko veze) Pfizer/Biontech.
A: Tata, zvao me Petar danas da dođem kod njega da se igramo, jel mogu?
B: Ne može sine, njegovi su Fajzerovci, treba bežati od takvih.

Nije to samo u Srbiji tako, tek je na Zapadu otmeno i pozeljno
primiti Pfizer/Biontech, a ovi koji su morali da prime Astru gledaju
se sa sazaljenjem. Cak i ljudi na ulici vise ne pricaju o suncu/kisi
nego prvo pitaju koju si vakcinu primio i onda ponosno kazu da su
oni dobili ( malo i preko veze) Pfizer/Biontech.
Ona od koje koza zuti i noge postaju krace je najbolja.

Poznanik hoće rusku, i dva puta mu nude kinesku, kaže drug naljutio se i sad neće ni jednu.

Drugi poznanik se primio na čišćenje, homeopatsko, od vakcine, pošto planira na duži put u inostranstvo.

Ja bih sad samo rusku, ali ne ovu prvu, tek dolazi druga i treća generacija vakcina....Ali za sada se neću pelcovati.
Iako je drugarica skoro došla iz Rusije i bila u bolnici deset dana zbog novog soja....

Iako je drugarica skoro došla iz Rusije i bila u bolnici deset dana zbog novog soja....
Yesterday I got my 2nd COVID-19 vaccine, the 34th vaccine of my life! Let me repeat, MY 34th VACCINE! Vaccines save lives! We are so fortunate to live during a time that modern medicine/vaccines exists, and the fact that people are electing to ignore the opportunity to protect themselves and others is just ludicrous to me.
Overall, I am so grateful and relieved this day has come! The 9 months on the other side of the world brought months and months of waiting, and not being given the opportunity to receive the vaccine. My thoughts and prayers are with all of those still at sea (as well as those on land) around the world that have yet to receive their opportunity to get their vaccine.
Vaccines save lives! Everyone do your part to end this pandemic (especially for our health care providers that have been absolute heroes fighting every single day to keep people healthy and alive)!
💉
🙏🏼

Voli da priča i pije, ali je i prilično inteligentna....

Poslednja izmena:
Da gurnem malo temu...

Delta korona zavladala... Kazu lambda sledeca, koliko ima slova u grckom alfabetu?
Sustina je, da hoce sve da nas pelcuju. Jer jednostavno mogu. Iako je veliki nas imun, iz raznih razloga.

Ja se ne krijem pa me neće, korona....

U Izraelu je samo ta. I većina je dala ruku.... Jer to dokaz da smo ovce, ili da verujemo sistemu?

Još uvek niko nije bio primoran. Iako jeste uslovljen, sve više i više.
Није приморан али јесте условљен!?
Читате ли шта пишете? Условљавање јесте исто што и приморавање!

Није приморан али јесте условљен!?
Читате ли шта пишете? Условљавање јесте исто што и приморавање!
Nije. Uvek možeš da kažeš da nećeš. Jedino što nažalost postoje posledice.

Nisi pred nišanom igle....A jesi...Nije isto. Ali deluje da jeste.

IF/MUST odnosno AKO NEĆEŠ/MORAŠ

Imperativ vs Uslov
https://www.boske.rs/stranice/imperativ.html vs https://www.boske.rs/stranice/uslovne_recenice.html

Nije. Uvek možeš da kažeš da nećeš. Jedino što nažalost postoje posledice.

Nisi pred nišanom igle....A jesi...Nije isto. Ali deluje da jeste.

IF/MUST odnosno AKO NEĆEŠ/MORAŠ

Imperativ vs Uslov
https://www.boske.rs/stranice/imperativ.html vs https://www.boske.rs/stranice/uslovne_recenice.html
пази, ако се завитлаваш, ок, занимљив фазон...
Ако мислиш то што пишеш, онда ми те је већ жао...

Kada uđeš u apoteku ona ljubazna apotekarka ti ponudi još 10 proizvoda koji mogu da ti pomognu neće da odmognu a JETRA?!?? Ko će to da mi plati da preradi ta gowna? Ahh da imaju i za to suplement :D
Uf, uf, kako se neko zabrinuo za jetru :mrgreen:
Kada se pije rakija, pivo i sve živo, ne razmišlja se o ataku na jetru.

Ne znam gde živiš, ali ako živiš izvan Srbije, odlično za tebe.
Zašto?
U Srbiji nema Amiša, a ti svojim razmišljanjem deluješ kao pripadnik Amiša.
Možda ne bi bila loša ideja da osnuješ prvu zajednicu Amiša u Srbiji.
Živeli bi zdravim načinom života bez novih tehnologija, bez aditiva, pesticida, herbicida, suplemenata.

Ne nego ti ne razumeš jezik. Verujem da svaki jezik na svetu razlikuje izmedju uslova i nešto što se mora.

A jedino što se mora je da se umre...Niko još od takve sudbine nije pobegao.

Nema ako umreš. Već kad umreš.

Što se tiče vakcine, ne moraš. Još uvek.

Uf, uf, kako se neko zabrinuo za jetru :mrgreen:
Kada se pije rakija, pivo i sve živo, ne razmišlja se o ataku na jetru.

Ne znam gde živiš, ali ako živiš izvan Srbije, odlično za tebe.
Zašto?
U Srbiji nema Amiša, a ti svojim razmišljanjem deluješ kao pripadnik Amiša.
Možda ne bi bila loša ideja da osnuješ prvu zajednicu Amiša u Srbiji.
Živeli bi zdravim načinom života bez novih tehnologija, bez aditiva, pesticida, herbicida, suplemenata.
Možeš da se trudiš i izbegavaš đubre od hrane, još uvek imamo izbor tanak ali imamo. Mumificiranu hranu ne kupujem odavno. Lepo počneš polako da čitaš sastave hrane i u jednom trenutku otprilike znaš šta kupuješ samo povremeno baciš oko da nisu dodali nešto. Što se tiče rakije i piva popijem nazdravim par puta godišnje. Suplemente isto, veštačke vitamine isto ne zarezujem 5% uglavnom beri jedi. Ako imaš vikendicu SADI!

Back