4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Da li je bitno koju vakcinu si primio?
Odnosno, da li ti je bitno koju vakcinu je neko primio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo bas kaze na TV-u slusao sam jutros neki doktor (iz kriznog staba) prica da treca doza ne moze "bilo koja" kao prve dve sto su mogle. Ja mislim da ni prve dve nisu nego su oni eksperimentisali i zakljucili da "nije svejedno"Da li je bitno koju vakcinu si primio?
Nova vrsta identiteta. Sa drugim narodima smo se raspičkali, opoziciju nemamo, a Zvezda i Partizan smaraju čim izađeš iz srednje škole. Pošto nam je država obezbedila sve vakcine odjednom, pojavila se prilika za nove podele i takmičenja ko će biti bolji laboratorijski pacov.Originalna tema je bila bolja. Vakcionalnost, kažu ne može jer nije naša reč. Nije ni korona, pa se odomaćila i previše.
Vakcionalnost na vukajliji me i inspirisala, iako se razmišljam o ovome neko vreme. Ja se nisam vakcinisao, ali primih pre vakcine za sezonski grip.
A: Tata, zvao me Petar danas da dođem kod njega da se igramo, jel mogu?
B: Ne može sine, njegovi su Fajzerovci, treba bežati od takvih.
U Izraelu je samo ta. I većina je dala ruku.... Jer to dokaz da smo ovce, ili da verujemo sistemu?
Još uvek niko nije bio primoran. Iako jeste uslovljen, sve više i više.
Ona od koje koza zuti i noge postaju krace je najbolja.Nije to samo u Srbiji tako, tek je na Zapadu otmeno i pozeljno
primiti Pfizer/Biontech, a ovi koji su morali da prime Astru gledaju
se sa sazaljenjem. Cak i ljudi na ulici vise ne pricaju o suncu/kisi
nego prvo pitaju koju si vakcinu primio i onda ponosno kazu da su
oni dobili ( malo i preko veze) Pfizer/Biontech.
Da, da, necu ja makar sta, cak sam odbio Astru.Cvarak
Ti si elita, dobio si Pfizer![]()
Ja sam prvu dobila Astru ( tako mi zapalo), a drugu Modernu,Da, da, cak sam odbio Astru.
U biti Astra je jedina koju bi odbio i onu Johnson zato sto pojma nemam da je to itko dobio.
Ne znam onda u sta ces mutirati.Ja sam prvu dobila Astru ( tako mi zapalo), a drugu Modernu,
tako sam htela pa sad ne znam kom klubu pripadam.
Yesterday I got my 2nd COVID-19 vaccine, the 34th vaccine of my life! Let me repeat, MY 34th VACCINE! Vaccines save lives! We are so fortunate to live during a time that modern medicine/vaccines exists, and the fact that people are electing to ignore the opportunity to protect themselves and others is just ludicrous to me.
Overall, I am so grateful and relieved this day has come! The 9 months on the other side of the world brought months and months of waiting, and not being given the opportunity to receive the vaccine. My thoughts and prayers are with all of those still at sea (as well as those on land) around the world that have yet to receive their opportunity to get their vaccine.
Vaccines save lives! Everyone do your part to end this pandemic (especially for our health care providers that have been absolute heroes fighting every single day to keep people healthy and alive)!![]()
![]()
Voli da priča i pije, ali je i prilično inteligentna....
Tvrde da i neke vakcine izazivaju neplodnost, a meni porucuju da nebrinem jer mi strojenje svakako negine.Ne znam onda u sta ces mutirati.
Ja svaki dan mjerim nos Lombrosovim sestarom, sto se tebe tice, poprilicno je nepredvidivo.
@Grom_sa_neba! tvrdi da ce mi jednoga dana samo kapica s kite otpasti.
krni sve kad je bal nek je tanderbalJa sam prvu dobila Astru ( tako mi zapalo), a drugu Modernu,
tako sam htela pa sad ne znam kom klubu pripadam.
Није приморан али јесте условљен!?U Izraelu je samo ta. I većina je dala ruku.... Jer to dokaz da smo ovce, ili da verujemo sistemu?
Još uvek niko nije bio primoran. Iako jeste uslovljen, sve više i više.
Nije. Uvek možeš da kažeš da nećeš. Jedino što nažalost postoje posledice.Није приморан али јесте условљен!?
Читате ли шта пишете? Условљавање јесте исто што и приморавање!
пази, ако се завитлаваш, ок, занимљив фазон...Nije. Uvek možeš da kažeš da nećeš. Jedino što nažalost postoje posledice.
Nisi pred nišanom igle....A jesi...Nije isto. Ali deluje da jeste.
IF/MUST odnosno AKO NEĆEŠ/MORAŠ
Imperativ vs Uslov
https://www.boske.rs/stranice/imperativ.html vs https://www.boske.rs/stranice/uslovne_recenice.html
Uf, uf, kako se neko zabrinuo za jetruKada uđeš u apoteku ona ljubazna apotekarka ti ponudi još 10 proizvoda koji mogu da ti pomognu neće da odmognu a JETRA?!?? Ko će to da mi plati da preradi ta gowna? Ahh da imaju i za to suplement![]()
Možeš da se trudiš i izbegavaš đubre od hrane, još uvek imamo izbor tanak ali imamo. Mumificiranu hranu ne kupujem odavno. Lepo počneš polako da čitaš sastave hrane i u jednom trenutku otprilike znaš šta kupuješ samo povremeno baciš oko da nisu dodali nešto. Što se tiče rakije i piva popijem nazdravim par puta godišnje. Suplemente isto, veštačke vitamine isto ne zarezujem 5% uglavnom beri jedi. Ako imaš vikendicu SADI!Uf, uf, kako se neko zabrinuo za jetru
Kada se pije rakija, pivo i sve živo, ne razmišlja se o ataku na jetru.
Ne znam gde živiš, ali ako živiš izvan Srbije, odlično za tebe.
Zašto?
U Srbiji nema Amiša, a ti svojim razmišljanjem deluješ kao pripadnik Amiša.
Možda ne bi bila loša ideja da osnuješ prvu zajednicu Amiša u Srbiji.
Živeli bi zdravim načinom života bez novih tehnologija, bez aditiva, pesticida, herbicida, suplemenata.