Припадници Војске Србије у посети Националној гарди Охаја

16070915070922poseta20dsl0.jpg

Sa slavnom 63. padobranskom brigadom iz Niša...

Национална гарда. :think:
Јел' то беху они војници што су покушали да укокају Рамбета ... а овај их све скроз ске*ао :hahaha: .... И наша елитна 63-а да сарађује са тим траперима :hahaha:
Куку ... шта уради овај наш Шунтановац :dash:

Ne pokazuju, jer ne znamo kako bi se sve zavrshilo da je neko drugi bio na njegovom mestu. Da naravno da bi pohapsio i osudio one koji to rade... Ali samo u bajci. U stvarnom svetu, ne znash ko je terorista, a ko nije... A teror nikako da prestane. Shta onda? Shta, brate?

Ako ne umemo mi, onda dođu druge čike koje će to da urade... Na žalost...

Ako ne umemo mi, onda dođu druge čike koje će to da urade... Na žalost...

Ne razumem... Shta si hteo da kazesh ovime? Ako ne umemo shta? Da sami reshimo svoj problem, da treba da nadjemo saveznika koji ce to uchiniti umesto nas? Pa slazem se, to je dobra ideja... Al' shto onda na zalost?

Ne razumem... Shta si hteo da kazesh ovime? Ako ne umemo shta? Da sami reshimo svoj problem, da treba da nadjemo saveznika koji ce to uchiniti umesto nas? Pa slazem se, to je dobra ideja... Al' shto onda na zalost?

Pa zato što se "saveznik" sam potrudio da se nametne... A sad ćemo mi moratai malo duže da statiramo u kukuruzu...;)

Ово је исто као да си у време Другог светског рата рекао "браво" за оне који су сарађивали с окупационим фашистчким војницима.

Тачно тако,малог ,,Ђокицу,,би требало да је срамота да се слика за америчким зликовцима.

nekada se zbog ovakvih stvari u Srbiji - STRELJALO

Rundstedt,%20H%20Meyer,%20Dietrich,%20Witt,%20K%20Meyer%20(March%201944)%20WM.jpg

zamislite slike iz drugog svetskog rata i tekstic "pripadnici srpske vojske i bratske12 SS Panzer divizije "Hitler"

Крме дачић се противи да Недић заслужно добије постхумно поштовање. Крив је побратиме зато што је спасао милион срба, док је србомрзачки тито убијао пар немаца јер је знао да за сваког немца 100 срба бива стрељано.

америка и енглеска су хиљаду пута горе бомбардовали Србију него што је то урадио хитлер. Данашња власт све ради на штету Србије.

Hitlerovi obozavaoci.pridruzite se svom idejnom vodji..u dubokom jugu..:mrgreen:

Ако би имао нормалан ниво интелигенције, видео би да нисам никакав обожавалац хитлера. Само сам изнео чињеницу да су америка и енглеска чак много гори према Србији него што је хитлер био.

У Србији се може најгори антисрпски олош скупити и имати митинг у Новом Саду, са постерима да је стрељање Драже добро. Док они који су лупили шамар битанги која је организатор таквог митинга, хајка на њих од велеиздајничке власти у Србији.

Poslednja izmena:

Back