bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181

Sa slavnom 63. padobranskom brigadom iz Niša...
Национална гарда.

Јел' то беху они војници што су покушали да укокају Рамбета ... а овај их све скроз ске*ао

Куку ... шта уради овај наш Шунтановац

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јбала те шведска и цео запад. Никад не би отишао код њих, нити их хоћу овде у Србији.
Ne pokazuju, jer ne znamo kako bi se sve zavrshilo da je neko drugi bio na njegovom mestu. Da naravno da bi pohapsio i osudio one koji to rade... Ali samo u bajci. U stvarnom svetu, ne znash ko je terorista, a ko nije... A teror nikako da prestane. Shta onda? Shta, brate?
Ako ne umemo mi, onda dođu druge čike koje će to da urade... Na žalost...
Ne razumem... Shta si hteo da kazesh ovime? Ako ne umemo shta? Da sami reshimo svoj problem, da treba da nadjemo saveznika koji ce to uchiniti umesto nas? Pa slazem se, to je dobra ideja... Al' shto onda na zalost?
Pa zato što se "saveznik" sam potrudio da se nametne... A sad ćemo mi moratai malo duže da statiramo u kukuruzu...![]()
Ово је исто као да си у време Другог светског рата рекао "браво" за оне који су сарађивали с окупационим фашистчким војницима.
nekada se zbog ovakvih stvari u Srbiji - STRELJALO
![]()
zamislite slike iz drugog svetskog rata i tekstic "pripadnici srpske vojske i bratske12 SS Panzer divizije "Hitler"
Hitlerovi obozavaoci.pridruzite se svom idejnom vodji..u dubokom jugu..![]()
Bravo za Vojsku Srbije i njenu uspesnu saradnju sa US Army
[/url][/B]