Pripadnici tzv. kosovske policije ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, jeste li vi naprednjaci preuzeli odgovornost što ste ulaskom u rat 1999. kontaminirali tlo na 200.000 godina?
tacno tako - ustvari nije nato to tamo zvekno nego smo mi izvukli iz vince radioaktivni otpad i bacili po arnautima ko otrov za bubasvabe...nus pojave sto su projektili neuporebljeni sa uranijumom su bacani u jadransko more pa se to prosirilo na ceo mediteran...svaku lignju ili morsku ribu koju pojedes karcinom se koncetrise u kostanoj srzi - i tu ne moze pomoci nikakva hemoterapija nego pgrebno-komunalno preduzece dal je u Splitu,Prizrenu,Beogradu,Rimu,Tirani...jbg

tacno tako - ustvari nije nato to tamo zvekno nego smo mi izvukli iz vince radioaktivni otpad i bacili po arnautima ko otrov za bubasvabe
Pa odbili ste Rambuje jel tako

Mogli ste da kažete: "OK loš je rambuje ali 200000 godina je 200000 godina."

Ali ne, vi ste se kuražili, a sad nam solite pamet da je vašom odlukom uništen ekosistem zauvek

Pa odbili ste Rambuje jel tako

Mogli ste da kažete: "OK loš je rambuje ali 200000 godina je 200000 godina."

Ali ne, vi ste se kuražili, a sad nam solite pamet da je vašom odlukom uništen ekosistem zauvek
namerno smo MI SNS olos i bagra uleteli u konflikt sa najjacom silom na svetu da bi ne samo sopstveno stanovnistvo nego i siri region poterali zajedno sa nama u vecna lovista...usa avijacija je potrovala ne samo jadran i balkan nego i severnu afriku i bliski istok....i sad uzmi pojedi 1 organic paradajiz made in kosovo,serbia,bulgaria ili 1 skampu i ribu i lignju iz hrvatskih mora...odma se koncentrise karcinom u kostnoj srzi....zatvaljujuci iskljucivo Srbima

Što više budeš pretio, Rusija će ti postajati sve manja.
Prolazim stalno pored klinike za onkologiju..tamo su ogromni redovi za pomoc kako srbadije tako i visetruko obolelih od karcinoma vecih porodica sa kosova,makedonije,bosne...ide to brzo pored je kapela za preminule pa ih preziveli sahranjuju po pravoslavnom,katolickom,islamskom ili ateistickom protokolom..god bless usa

Veliku kolicinu dece od arnauta iz prizrena,djakovice koja su rodjena 15 i vise godina posle 1999 sam video celave upalih ociju i oteklinama i unesrecene roditelje koji samo placu i kukaju cekajuci neminovan izvestaj za smrt i pogreb...GOD BLESS USA for democracy and human rights in Kosovo republjik..zasto ih ne vode u Zagreb ili Tiranu...sta se guraju kod skija u beograd na vodi kad se zna da ce odatle da izadju sa nogama napred...mozda klinike u Istanbulu imaju cudotvoran lek..al to tamo kosta a u beogradu na vodi je besplatno....sacekati do 01.01.2024. kad njemacka otvori kapije pa se tamo natakariti na konak i kazan i medecinu njemacka ce da proguta 600-700,000 arnauta i da ne oseti a moze da se trguje sa mariuanom,kokainom i heorinom..gubite vreme sa nepokornom srbadijom koja uzgaja i jede prasetinu skoro svaki dan a zivot prolazi jako brzo

Poslednja izmena:
_116581174_zivomisic001.jpg.webp

Back