Znam da je ova tema stara već 8 godina i da više nema nikakvog značaja za postavljača teme(inače ne podržavam njegove stavove po pitanju promene pola), ali malo me zaintrigirao ovaj tvoj odgovor. Izvini, ali gde će da žive ljudi čiji su roditelji izbacili praktično na ulicu? Ne verujem da je ovo zakonom dozvoljeno tek tako. U nekim slučajevima bi trebalo, ali nikako ne može biti univerzalno. Zamislimo ovako, neko studira Medicinu po 8,9,10 godina(što nije retkost na ovom fakultetu) tako da je maltene neophodno to studirati toliko u ovoj državi i teško da se može raditi za neki novac i istovremeno studirati Medicina i odjednom roditelji kažu sinu ili ćerci da napusti dom. Gde će da nastavi studije, kako će da ih završi, a i od čega će da živi inače ako su ga izbacili sa 0 dinara u džepu ili da ima mala primanja koja nisu dovoljna za život svejedno? Mislim da trebaš malo da preispitaš sebe o ovoj temi. Zaista si dao jedan kratak i vrlo hladan odgovor. Ponavljam, ne podržavam osobu koja želi da promeni sopstveni pol, to nikako, kao i to da sam svestan da je ova tema stara. Pojavio sam samo kako bih te ovo upitao jer mi ne deluješ kao neki dripac već kao neko ko je ovo mrtav ozbiljan izrekao.