"Principi" i Vučić: Osveta Zorana Đinđića

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1644659139490.png

„Principi“ i Vučić: Osveta Zorana Đinđića

Miljkovic_Belivuk_01[1].jpg

11. 2. 2022.

Radikali ni od čega nisu prezali u kriminalizaciji ubijenog premijera. Zato ima neke više pravde što se slučaj Belivukove bande vraća kao bumerang u lice predsednika Srbije​

Ako je suditi po istupima nosilaca vlasti i njihovih medija, organizirani kriminal je skoro iskorijenjen. Ali ne lezi vraže. Umjesto da predsjednik Srbije i pripadajuća ekipa zalegnu u lovorike, pojavio se ozbiljan problem. Paradoks je u tome što je on ujedno i njihov najveći uspjeh – dakle, Veljko Belivuk.

Elem, kad god ga izvedu pred tužioca, on potegne priču da je njegovo banda samo radila "državni posao“. Poslednja glasi: zajedno sa Zvonkom Veselinovićem skupio je "fantome“ za rušenje u Hercegovačkoj ulici i maltretiranja građana. Sva je prilika da će Belivuk i dalje listati katalog afera, ići od jedne do druge i tvrditi da je u njima učestvovao po nalogu samog vrha režima.

Navodi ovog čovjek optuženog za monstruozna nedjela lakši su od perja na vjetru. Zbog čega bi remetili mir Aleksandra Vučića? Postoje bar tri razloga.

Prvi je što Belivuk vraća u život afere bez epiloga koje je režim po svaku cijenu nastoji zatrpati. Izvještavanje istraživačkih novinara i nezavisnih medija time se ponovo aktuelizira, dobiva na značaju, isplivavaju nove činjenice – upravo je to sada slučaj sa gotovo zaboravljenom Hercegovačkom.

Drugi razlog je sam Belivuk. Čak i najtvrđe članstvo Srpske napredne stranke ne može probaviti da je njegova banda djelovala bez veza sa strukturama vlasti. Ova zjapeća rupa bezuspješno se pokušava zatrpati pretvaranjem Dijane Hrkalović u lejdi Magbet, a Belivukovi iskazi – bez obzira na istinitost – samo je dodatno potkopavaju. Naprosto, suviše je zataškavanja i pitanja bez odgovara.

Konačno, poslednji razlog je vezan za suđenje atentatorima na Zorana Đinđića. Na čelu sa Šešeljem cjelokupni vrh radikalne stranke u koji je spadao i predsjednik Srbije na najopskurniji način je koristio svaku laž i insinuaciju Legije i ekipe kako bi kriminalizirali ubijenog premijera. Ni od čega nisu prezali. Zato ima neke više pravde što se slučaj Belivuk vraća kao bumerang u lice Vučića bez obzira što on i Đinđić nisu ni izdaleka slični, a kamoli isti.

Mada mu to niko neće reći u lice, predsjednik Srbije je dovoljno politički iskusan a da ne bi znao posljedice sumnji da je "završavao poslove“ preko veza sa podzemljem. U saniranju te štete Vučiću nisu od koristi preletači iz Demokratske stranke, a još manje – Beba Popović.

link

Мртав Зоран Ђинђић се из гроба свети радикалима који су у међувремену скинули беџ са ликом Црвеног војводе! Слично се и убијени Ивица Стамболић осветио Балканском касапину који је црко у ћелији Хашког суда. Па зар то није фантастично?!

Srbija mora da okrivi EU i UN jer nisu u Hag odveli sva tri majmuna iz SRS nego samo Vjekoslava Klovna

i Natasu Kandic jer nije skupila i predala dovoljno jake dokaze, to joj je bio posao i fejlovala je, za to se mora upirati prstom u nju takodje
Nataša je htela da tamo odvede i Lafera, a on joj da od šake do lakta ...Za tebe je to premnogo i za "mudrost" evo ti srednjaka ...

ŽIŽEK - MLADINA.png

Bezi bre pope u svoju rupu...:)
Uzeo k` znanju, moron ...

Umesto nekrologa, ne zaslužuje ga mafijaška džukela, Đinđi Minđi
----------------------------------------------------------------------------------------

S R B I J A - 12. mart 2 0 0 3.

Ubili su Brankovića Vuka,
Još Principa u Srbiji ima,
Stavili ga na hiljadu muka.
ŽIVA BILA, PONOSNA SRBIJA !

Ni u grobu neće naći mira,
Pašić će ga u pakao dati
Dok Čedica kur-cu pesmu svira
ĐINĐIJOM SE SRBI NEĆE ZVATI !

Rodoljubi Otadžbinu brane,
Izrodima zadnja ura bije,
Neka Srbin na noge ustane
BRANI UGLED SVETE NAM SRBIJE !

Nek` se ore pesme Radikala,
Svetosavska zvona neka ječe
Srbija je na noge ustala
MED I MLEKO NEK` SRBIJOM TEČE !

Od Prevara, Budala, Pacova,
Izdajnika i DOS-aganlija
Pro-Amera i raznih lopova
OČISTITI MORA SE SRBIJA !

Krstan Đ. Kovjenić

P.S.

Ovaj rodoljubivi pesmuljak sam napisao u Beogradu, nekoliko minuta posle kada sam saznao da su Čedica, Čova i Beba, po nalogu Amera, ukokali svog mafijaškog bosa i istog trena sam to i objavio na sajtu DAN-a. Neki su to odmah shvatili kao dobru šalu, jer ni jedan medij u Srbiji još nije bio za to čuo, a kamo li da bi izdajnički režim u Srbiji o tome šta „zvanično“ saopštio ... Zanimljivo je napomenuti da sam se tog dana, negde oko 13-et časova susreo, „tet a tet“, ispred Đinđinog stana sa tadašnjim ministrom pravde, dr Vladan Batić, i ta UDB-aška džukela je, bez imalo ljudskog stida, u moj dosije dopisala:

"LAUFER KRES`O RUŽU – Beоgrad 12. 03. 2003."

Da li sam zbog toga dobio zabranu ulaska u Srbiju sumnjam – nije, valjda, krivično delo kresnuti Ružu i na taj način se odužiti njenom razvratnom i izdajničkom mužu, no nimalo ne sumnjam u to da su se tadašnji, a i sadašnji, vladajući mafijaši bojali mene, ali ne samo zbog toga što ja o njima znam sve, već zato što sam ja mnogo pametniji, hrabriji i rodoljubiviji od te odmetnute bagre i Američke pete kolone ...

Чим ти "мораш" да "узгред" кажеш и нешто против Свете Наталије Хашке, чије је анти-националистичко житије неупитно, откриваш се да си напредњак односно "Крстин" бот који добија бедну надницу да би на форуму (лоше) глумио про-ЕУ опозиционара.
Da, Krstan Đ. Kovjenić je danas Naprednjak što je žalosno jer je autor pesme "Nikoliću ej konjino"

Krstan Đ. Kovjenić je danas Naprednjak što je žalosno jer je autor pesme "Nikoliću ej konjino"
Nikada, čak ni tada, a sve što sam napisao o Vućiću i Nikoliću rado i sada ponoviću, ali, to mora svako normalan da vidi, ono što je Vučić, kao premijer i predsednik Srbije, učinio svaki Srbin mora da se ponosi... U Srbiji su vidljive promene - na bolje, podrazumeva se, i to je ono što mora da se poštuje....

Nikada, čak ni tada, a sve što sam napisao o Vućiću i Nikoliću rado i sada ponoviću, ali, to mora svako normalan da vidi, ono što je Vučić, kao premijer i predsednik Srbije, učinio svaki Srbin mora da se ponosi... U Srbiji su vidljive promene - na bolje, podrazumeva se, i to je ono što mora da se poštuje....
Ne znam, neki kažu da ćevapi od ljudskog mesa i nisu za ponos

Nataša je htela da tamo odvede i Lafera, a on joj da od šake do lakta ...Za tebe je to premnogo i za "mudrost" evo ti srednjaka ...

Ja nemam od sake do lakta, al imam oko 19cm za tebe.

Samo ne dajem skrndeljima da mi puse, tako da paljba.

Da, Biljana Srbljanović sinoć priča da "nije u redu da se Smejemo atentatu 2022, jer imamo već užasno iskustvo 2003."

Ali zaboravlja da su se te 2003. naprednjaci veselili, najavljivali, pa i izvršili atentat
Bilja je odavno zastranila. Povremeno jos ubada prstom bas gde treba, al ne kao pre. Samo se trudi da privuce neku paznju na sebe, kao neka atention whore. Ko one srpske trendesterke, aka rentakurve.

Pa govori nam da su radikali (SNS) i mafija jedan organizam.

Sve što nam je Vučić priredio (hiperinflacija, bombardovanje, logor Sajam) je zlo
Da li ste Vi normalni? Razumem da postoje zli ljudi koji mrze sve i svakoga, ali pripisivati nekome, ne bitno kako se zove, šta radi i kakav je, je kulminacija ludila. Šta takvi žele osetio sam na sopstvenoj koži, no nikako da shvatim da li ih samo zlo usrećuje ... Dakle, zalutala jadnice, ne prizivajte drugima zlo, jer vama desiće se to ... To Vam, zaista, ne želim, ali ako Vam zadesi sami ćete biti krivi za to ... Čestiti ljudi kada nešto govore paze da je to istina, jer to je odraz njihova obraza, kulture i ljudskosti ...

Da li ste Vi normalni? Razumem da postoje zli ljudi koji mrze sve i svakoga, ali pripisivati nekome, ne bitno kako se zove, šta radi i kakav je, je kulminacija ludila. Šta takvi žele osetio sam na sopstvenoj koži, no nikako da shvatim da li ih samo zlo usrećuje ... Dakle, zalutala jadnice, ne prizivajte drugima zlo, jer vama desiće se to ... To Vam, zaista, ne želim, ali ako Vam zadesi sami ćete biti krivi za to ... Čestiti ljudi kada nešto govore paze da je to istina, jer to je odraz njihova obraza, kulture i ljudskosti ...
Sve je istina, nisam ja Aleksandar Vučić pa da lažem čim zinem.

Verujem da niko do sada nije napisao toliko negativnih tekstova o Nikloću, Vučiću i SNS od mene, mnoge od tih tekstova još uvek možete pročitati ovde: https://krstank.blogspot.com/2009/04/proklet-bio-tomo-nikolicu.html, činjenica je da je ta stranka formirana u kabinetu Borisa Tadića, tada je bio predsednik Srbije, najgori u istoriji Srbije, nije bilo veće budale, uz prisustvo, i po njegovom naređenju, Američkog ambasadora sa namermom da se unište rodoljubive snage u Srbiji i Srbija postane njihova kolonija, ali došavši na čelo Srbije Vučić je pokazao neko drugo lice; okrenuo se Srbima, braći Rusima, Kini i svima onima koji se istinski bore protiv najvećeg zla koje preti nestanku ljudske civilizacije: Amerika, Vatikan i, naravno, Nemačka. Sve što je učinio, kao premijer i predsednik, Aleksandar Vučić podržavam, jer i sam bih to, baš tako, učinio. Lično nikada neću da oprostim Vučiću izdaju SRS, uvek sam dosledan sebi, naročito svojim uverenjima, ali njegovim odlaskom i sam sam se uverio kakav šljam je vodio SRS - takve ne podržavaju ni rođene majke, jer boljitak Srba i Srbije ne može se bazirati na mržnji, šarlatanstvu i kafanskom junačenju. dakle, opet naglašavam, sve što sam o Vučiću, kao čoveku, napisao tada to isto u duši osećam i sada, no ono što je učinio je nešto najveće u istoriji Srba i Srbije i to je ono što se ne može osporiti. Činjenje Vučića podržavam, a ne njega ... Želim da Srbija nastavi istim putem i istim tempom ...

Evo na ovom snimku inspiriše Genocid u Srebrenici gde je ubijeno 700,000 žena i dece
Da li si ti normalna? Misliš na genocid ustaša u Jasenovcu?

1644744791375.png

SLOBA DAO LEGIJI SPISAK ZA ODSTREL SA 123 IMENA! Otkriveno koga je sve Milošević hteo da ubije i zašto je za to izabrao Ulemeka

1644744770684.png

11.02.2022.

Nekadašnji predsednik Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milošević preko bliskog saradnika poslao je 1996. Miloradu Ulemeku Legiji spisak sa 123 imena za likvidaciju.

Kako je ispričao izvor blizak Miloševiću iz tog perioda, Legija je odabran zbog sposobnosti stečenih u Legiji stranaca, ali i zato što se dobro pokazao u akcijama u Hrvatskoj i operaciji "Pauk" u bihaćkom džepu godinu dana ranije.

Na spisku su se nalazila imena Miloševićevih političkih protivnika, kao što su Vuk Drašković, Zoran Đinđić, Nebojša Čović, odmetnuti policajci koji nisu želeli da rade po Slobinom naređenju, ali i ličnosti iz javnog života koje su se istupima zamerile bračnom paru Milošević-Marković.

Novinar Milomir Marić, jedan od najbolje upućenih u dešavanja devedesetih godina, nije bio iznenađen Slobinim spiskom za likvidaciju.

- Pojavljivao se taj spisak koga treba ubiti i, koliko znam, on je došao do Nebojše Pavkovića. Njemu je spisak uoči 5. oktobra doneo jedan advokat i na njemu su bila imena dosta ljudi. Kada je Milošević pao posle 5. oktobra, Pavković je taj spisak dao novim vlastima - rekao je Marić.

On je istakao da je vrlo verovatno Sloba taj spisak prosledio Legiji, ali i da je znao i za neke spiskove za likvidaciju i odranije.

- Postojao je i pre toga jedan spisak koji je Sloba pokazao Žiki Minoviću, tadašnjem direktoru Politike. Milošević i Minović su bili veliki prijatelji, ali je u jednom trenutku Sloba izgubio poverenje u njega. Pozvao je Minovića u neku tajnu sobu u svom kabinetu i rekao mu: "Žiko, ovo je spisak koga treba ubiti. Ti si na tom spisku, ja sam jedino tebe precrtao. Žao mi te je, dosta smo hleba pojeli zajedno" - ispričao je Marić.

Neki od njih su likvidirani, mahom iz zasede i jednim metkom, što potvrđuje spisak ubistava u periodu od 1996. do 2000, a neki su uspeli da izbegnu metak.

Kako je za Srpski telegraf potvrdio predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković, spisak smrti pravili su Milošević i njegova supruga.

1644745090630.jpeg

- Bio sam glavna meta. Nalozi za likvidacije prosleđivani su šefu DB Radomiru Markoviću i Legiji, a eskadron za pripremu ubistava predvodio je šef beogradskog resora DB Milan Radonjić. Tri puta je pokušano moje ubistvo: na auto-putu od aerodroma, na Ibarskoj magistrali i u Budvi. Na Ibarskoj magistrali ubijena su četvorica čelnika SPO. I oni su bili na spisku smrti. I Slavko Ćuruvija i Ivan Stambolić i sudija Nebojša Simeunović, mnogi još - rekao je Drašković.

On je naglasio da bi danas svi u Srbiji morali da prihvate da je režim Slobodana Miloševića bio poredak državnog terorizma.

- Nažalost, nije tako. Mnogi poriču zločine, a neki traže i da se Miloševiću podigne spomenik. Plašio sam se svakoga dana za trajanja tog poretka smrti. Ni danas nisam bezbedan. Mnogima iz Miloševićeve Udbe i sada sam meta - rekao je Drašković.

Na Slobinom spisku smrti nalazio se i jedan od lidera DOS Nebojša Čović i to na mestu broj četiri.

- Taj spisak mi je posle 5. oktobra i promene vlasti pokazao načelnik DB Rade Marković i na njemu sam video svoje ime. Taj spisak je kasnije uništen, kao i sva dokumentacija koju je tada DB imao. Sećam se da su na tom spisku bili Đinđić, Koštunica gotovo svi lideri DOS - rekao je Čović.

NEKA OD IMENA SA LISTE ZA ODSTREL

1. Vuk Drašković, predsednik SPO i trn u oku Miloševiću

2. Zoran Đinđić, lider opozicije i kasnije premijer Srbije, ubijen tri godine nakon svrgavanja s vlasti Miloševića, zbog čega Legija i robija

3. Vlada Kovačević Tref, biznismen i blizak prijatelj Marka Miloševića, ubijen 20. februara 1997. iz zasede ispred beogradskog Sava centra

4. Nebojša Čović, jedan od lidera DOS koji je svrgao Miloševića u protestima 5. oktobra 2000.

5. Vojislav Koštunica, lider DOS, pobedio Miloševića na izborima 2000.

6. Radovan Stojčić Badža, ministar unutrašnjih poslova i načelnik Resora javne bezbednosti MUP, ubijen 10. aprila 1997. u beogradskom restoranu "Mama mija"

7. Zoran Todorović Kundak, generalni sekretar JUL, ubijen 24. oktobra 1997. na Novom Beogradu, ispred sedišta kompanije "Beopetrol", čiji je bio direktor

8. Velimir Ilić, jedan od lidera DOS i vođa Čačana u petooktobarskoj pobuni 2000.

9. Milorad Vlahović, policijski pukovnik, pomoćnik načelnika kriminalističke službe (UZSK) SUP Beograd, ubijen 11. marta 1999. ispred SC Košutnjak

9. Slavko Ćuruvija, vlasnik lista Dnevni telegraf i nedeljnika Evropljanin, ubijen 11. aprila 1999. ispred svog stana u Svetogorskoj ulici

10. Pavle Bulatović, savezni ministar odbrane, ubijen 7. februara 2000. u restoranu Fudbalskog kluba Rad

11. Žika Petrović, generalni direktor "Jata", ubijen 25. aprila 2000. ispred svoje kuće u Beogradu, a likvidiran je iz zasede

12. Ivan Stambolić, politički mentor Miloševića, otet tokom trčanja po Košutnjak

Back