Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa na primer,dali znas dali ce mozda biti prince of persia 2008 sequal,kad ce izaci??Kako ti se svidela igrica,koji deo najvise si voleo u igrici??I koja scena ti se najvise svidela od svih i zbog cega?? D
Meni treba pomoć oko igre Prince of Persia The Forgotten Sands™ zaglavijo sam se u 14 nivou nemogu da preskočim zid u hodniku.Nemam taster 5 i 6 u opšsu ko je igro svatiće.Hvala
Pa na primer,dali znas dali ce mozda biti prince of persia 2008 sequal,kad ce izaci??Kako ti se svidela igrica,koji deo najvise si voleo u igrici??I koja scena ti se najvise svidela od svih i zbog cega?? D
Sequel za Prince of Persia 2008 nazalost nece izaci. Uprkos tome sto je prihvacen vecinom, i hvaljen od kritika, odlucili su da jos ne prave nista. Igra je inace odlicna, najvise mi se svidelo to sto je vise kao platforma, nego hack'n'slash. Scena je najbolja definitivno na kraju, kad srusi sve sto je uradio, samo da je vrati ponovo u zivot i oslobodi Ahrimana. Izgleda kao da ce biti sequel, ali izasao je dlc za xbox koji objasnjava kraj i zavrsava cliffhanger. :/
jel moze neko da mi pomogne skinuo sam Prince of Persia - The Forgotten Sands ali ne mogu da igram treba mi product key a nigde ne mogu da ga nadjem .. da li moze neko da mi pomogne ? pls
jel moze neko da mi pomogne skinuo sam Prince of Persia - The Forgotten Sands ali ne mogu da igram treba mi product key a nigde ne mogu da ga nadjem .. da li moze neko da mi pomogne ? pls