PRINC-PRINCEZA ILI KONJ?

Eugene Simonet

Primećen član
Banovan
Poruka
534
Dragi prijatelj koga dugo nisam video mi ovih dana prepričava jednu zgodu sa voljenom ženom koju nije imao a silno je želeo da bude njegova, a koja ga je ostavila zapanjenim toliko da već dugo razmišlja o tome. Dok smo pokušavali da se ugrejemo nekim kuvanim vinom iznenada me je upitao:

Dragi Eugene, kad ti neko kaže da iza tvoje ličnosti koja ga privlači i koju iskazuješ spolja to zaista i postoji autentično i u tvom unutrašnjem svetu čudeći se prosto kako ne koristiš lukavije takvu moć,

images.jpeg

a da su joj privlačniji kreteni koji "drže lažni standard" da vrede i ako ona zna da ne vrede i ako nemaju sa čim da ga drže[/U][/B],

images

šta bi pomislio? Da li je ta žena princeza ili običan konj?

I obrnuto za žene, Da li zapravo volite običnog konja a ne princa kako ste mislile do tad?

Zamislite se na tren kao deo jedne ovakve hipotetičke situacije, rešimo je zajedno. z:)

ne bih da rusim temu i da joj se smejem kao glupi eugen, ne bih to
to je kao neka carolija u zivotu, nemam to bar ne sada, meni je sve obicno
koliko mogu da se ispalim o njih, toliko mogu i oni o mene, valjda smo uglavnom ravnopravni ali onda izlazimo iz poetichne teme??
ma svi odmah znaju ko vredi, sta vredi, tu svi citaju odmah jedni druge nema greske mislim. nego se ljudi mozda vremenom menjaju. a prevaranti neki nemam pojma
ali ja zivim skuceno sto mi ne smeta

Poslednja izmena:
Ne razumem temu:think:

Kako ne razumeš kad je sasvim jasna?
Da ti neko kaže da imaš kvalitete koji su autentični, zaista ih imaš,ali ih ne koristiš na neki lukav prepreden način ne koristiš to kao neku moć koja treba da blješti svuda unaokolo, a sa druge strane da ga privlače osobe koje iskazuju lažno nešto šta nemaju, , drže neki nivo svojim stavom iza koga nema pokrića, šta bi pomislila o takvoj osobi?
Privlači me lažna forma ne i suština?

da je neki pimp : ))))

- - - - - - - - - -

"ju end aj vil burn dis taun"
tako zvuci : ))
aha, s ovim drugim dodatkom je politichar :think: znaci ne svidjam mu se, nisam mu privlacna
sto i nije tesko je li
muti nesto, zasto to prica meni
hmmmmm nisam ipak tako nekako mocna ko sto sam mislila da definishem
mislila bih sto je ovaj dosao kod mene joj

Poslednja izmena:
Kako ne razumeš kad je sasvim jasna?
Da ti neko kaže da imaš kvalitete koji su autentični, zaista ih imaš,ali ih ne koristiš na neki lukav prepreden način ne koristiš to kao neku moć koja treba da blješti svuda unaokolo, a sa druge strane da ga privlače osobe koje iskazuju lažno nešto šta nemaju, , drže neki nivo svojim stavom iza koga nema pokrića, šta bi pomislila o takvoj osobi?
Privlači me lažna forma ne i suština?
:think: Ne razumem, pokusaj ponovo :)

Ko koju bajku voli je nebitno, slike su tu da dočaraju priču, ali tema je istinita i molim ozbiljnu analizu.

Ozbiljna analiza teme bi bila-da ta žena-devojka, nije ni princeza, a ni konj...Prosto po inerciji nesvesnog ulazi u priče sa njoj problematičnim likovima, neki šablon,koji je inače česta pojava kod ljudi uopšte, dok to ne osveste (ako osveste)-sa psiho stanovišta.
Dodatno iz rl ugla-nije joj dovoljno stalo do tvog prijatelja, a ne želi da ga povredi, možda ostavlja prostora za ,,možda nekada..." plus- nije totalno nesvesna u teoriji, ali u praksi verovatno da.

pa menjaju se ljudi, percepcije, mi se menjamo, nesto je bilo u proslosti
sta ga briga za tu prethodnu ljubav, sad treba da gleda sadasnje... je l oce da je zove
je l oce da obnovi vezu, je l ga ona juri
inace kakve veze ima
oce da pise knjigu

- - - - - - - - - -

kindle book, moze da zaradi :think:
sto bi pljuvao po tome, delili su nesto zajedno i to intimu, mozda mu se sad ona ne svidja

pa nekad ti bolje dodje konj nego princeza

ljudi idu de im je dobro
...
a pricala mu je kako je on dobar, ali da je ona glupa i da voli lose momke i da je to jace od nje??
ne znam brate teraj dalje, odgovor je NE a ostalo je neka farba

Poslednja izmena:

Back