Princ hoće i krunu i presto

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sta ako ima neki tamo orden?
sreca da ovi koji nas vode nemaju ni takav ali su zato mnoooogo dobri. u p.m.
srbima nije lako pomoci. taj koji to zeli mora biti savrsen. i da ga mi zelimo. i da on umire od zelje da nam pomogne.
nisam primetio da smo u poziciji da biramo
nasi ce uvek nalaziti razloge da im neko smeta. ako nista drugo bar za frizuru mozemo da mu zamerimo

Тита је направио сјајну државу коју сви у свету ценили, али са кредитима које ми сада треба да враћамо.

Тако да имамо један парадокс.

Ја Дакица рођен после Друга Тите сам градио бившу СФРЈ са ових десет прстију. Мислим да ћу Титине кредите са целом својом генерацијом отплаћивати до краја живота.

Нећеш.Одавно си престао да их отплаћујеш.Него,отплаћиваћеш Динкићеве,Ђелићеве и Лабусове.

Нећеш.Одавно си престао да их отплаћујеш.Него,отплаћиваћеш Динкићеве,Ђелићеве и Лабусове.

Хоћу, хоћу!!! И ти ћеш:ok:

Тито ме је толико задужио да његов аутопут "Браства и јединства" треба да одплаћујем од плате коју немам.

Тито и Слоба су за 60 година направили задужење од 10 милијарди € које ти, ја и сви остали треба да исплаћујемо до краја живота. Наравно, томе треба придодати Динкића, Ђелића и Лабуса који су за само 8 година направили цех који су комунисти правили 60 година.

Хоћу, хоћу!!! И ти ћеш:ok:

Тито ме је толико задужио да његов аутопут "Браства и јединства" треба да одплаћујем од плате коју немам.

Тито и Слоба су за 60 година направили задужење од 10 милијарди € које ти, ја и сви остали треба да исплаћујемо до краја живота. Наравно, томе треба придодати Динкића, Ђелића и Лабуса који су за само 8 година направили цех који су комунисти правили 60 година.

То је мање важно, са добром управом то се може превазићи без много проблема. Али једна друга непогода за Србију, коју Срби неће да виде, јер верују у Арчибалда Рајса више него у свог краља. На хоризонту се јавља Римско Свето Царство Германског Народа. Са мало памети и доста добре воље ми то можемо парирати са нашим царством. И наша је царска круна празна као и њихова. Требали би им дати пример како се до тога долази. У том случају није препрека ни Тито ни љевица ни десница, него воља и српски инат. Ако сви заговорници српске слоге не могу видети хисторијски моменат, не само за помирење Срба, него и за нагли преокрет који би сигурно покренуо и све остале потребне институције за унапређење друштва у свим погледима, онда сигурно не траже шта је добро за Србе и Србију, него што је добро за њихов џеп. Јер кад Немци раде на таквом пројекту, зашто то исто није и нама потрбно као њима, а били смо две царевине једна до друге. Размислите без да гледате у фризуре и говоре и туђу пропаганду. Цареви Светог немачкoг царства су били цареви многим народима, а знали су само један дијалект једног језика.

Poslednja izmena:

Back