Primitivizam se širi Srbijom kao korov

broj jedan signorina
zar talijani ne putuju negde za vikend
broj dva
zaboravila si kakav nam je bio mitevic kao direktor televizije.

Ja sam Srpkinja ali ne baš tako velika da za vikend putujem 600 i kusur kl. da u Rimu dam podršku BoTi. Italijani putuju tokom praznika i odmora. Mitević je mrtav, a kultura nalaže da se kaže: o mrtvima sve najlepše.

Ja sam Srpkinja ali ne baš tako velika da za vikend putujem 600 i kusur kl. da u Rimu dam podršku BoTi. Italijani putuju tokom praznika i odmora. Mitević je mrtav, a kultura nalaže da se kaže: o mrtvima sve najlepše.

pa naravno srpkinja kad se udadne za italijan postaje italijanka i putuje u kortinu il portofino za vikend i ce glasa za berluskoni il bosi a ne za neki gedzovan.pametno.
a mitevic e pa ja cu ga pamtiti kao srpski gebels a ti o njemu pevaj i pesme hvalopojke ako oces.

Priitivizam?Malo kasni u Srbiji za ostalima iz okruzenja.Nema vecih nacionalista od slovenaca,drugi za njima idu hrvati ili crnogorci.I ja sam primitivan pa ih pisem malim slovima :)

a to nacionalisti po mene ide ovako
prvo mesto hrvati pa albanci pa crnogorci pa ondak srbi skosovo pa bosancerosi
ja bi slovence stavio negde na rep.di oni bre da su nacionalsti.mora prvo da si narod da imas istoriju pa da ima za sta da si nacionalist. a oni osim majonez nemaju nista.
nego bre poceli makedonci da se k.urce sa onaj aleksandar.kao oni su prvi na balkan imali drzavu pre dve iljade godina.

Back