Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 37.650
Da li smatrate da je dovoljno dugo dve godine da prodje od prošle veze, da bi se čistijeg srca ušlo u novu i neku bolju vezu ?
Nečasne mislidefinisi "prljavo srce"![]()
ma ajde bre pusti te terije.Da li smatrate da je dovoljno dugo dve godine da prodje od prošle veze, da bi se čistijeg srca ušlo u novu i neku bolju vezu ?
Znam draga, fali mi ljubavi, priznajem.ma ajde bre pusti te terije.
vreme je subjektivni dozivljaj![]()
Ode ti malo dalje od mene ?ako tako treba da razmisljam ja ni za 30 godina ne bi trebalo da pomislim o novoj vezi al stvarno
aaaa....nemoj da se žuriš...čekaj jedno 10 godina da se malo saberešDa li smatrate da je dovoljno dugo dve godine da prodje od prošle veze, da bi se čistijeg srca ušlo u novu i neku bolju vezu ?
ja tako volim, skoro pa trajno, bem ti budaluOde ti malo dalje od mene ?
fantaziranje ne temu mladjHanog katolickog momka vezanog za oltar?Nečasne misli
E, jednu volim već 10 godina. I nijedna posle nje nije joj slična. I onda upoznaš neku drugu ( sličnu ) ali ta je ko za inat nedostupna. Ili nešto drugo. I tako.ja tako volim, skoro pa trajno, bem ti budalu![]()
Ovo je došlo iz tvoje glavefantaziranje ne temu mladjHanog katolickog momka vezanog za oltar?
I šta ti kaže glasić iz srca?E, jednu volim već 10 godina. I nijedna posle nje nije joj slična. I onda upoznaš neku drugu ( sličnu ) ali ta je ko za inat nedostupna. Ili nešto drugo. I tako.
Kad god, dobro je.I šta ti kaže glasić iz srca?‚‚....... korisnik za kog ste trenutno zinteresovani, trenutno nije dostupan, pokušaajte za koju godinu ponovo.....‚‚
![]()
Jest'......... u pravu si ti....... bolje ikad nego nikadKad god, dobro je.
Što i jeste tačno.Jest'......... u pravu si ti....... bolje ikad nego nikad![]()
Slobodan, divna reč.Sve je to individualno. Neki se nikad ne oporave, a neki tvrde da je dva, tri dana dovoljno. Obicno su to jedni isti ljudi.
A necisto srce? Pa moglo bi da bude srce ispunjeno mrznjom ili srce koje se zatvorilo za ljubav,
Uglavnom kad se sve lepo analizira i racionalizuje, rasciste se, ociste se i razrese emocije.
I onda si slobodan. Meni treba par meseci.
Znam, pucala bi iz vazdušne puške ne vašaru i osvojila plišani panj..."pleaseeee, realees meeeeeeee...."
plisano mlogo mekoZnam, pucala bi iz vazdušne puške ne vašaru i osvojila plišani panj.
Posle bi išli na šećernu vunu, da je grickamo i ulepimo se, a posle ljubimo.
-ja se baš zaleteo
kakvo e ovo pitanje Bwajane ? kao da ides u osnovnu skolu....batali vutru na par dana vrati se i procitaj sta si napisaoDa li smatrate da je dovoljno dugo dve godine da prodje od prošle veze, da bi se čistijeg srca ušlo u novu i neku bolju vezu ?