primila bih civavicu na poklon

Eh i ja bi da mi neko pokloni Ferari.:cool:

Ako vam je stvarno stalo da imate psa a nemate novca za kupovinu a vi uzmite mesanca.

Samo mi nije jasno kako to "odlicne uslove" bi imala a nemate para za kupovinu?

Te pare koje date za kupovinu nisu ni 1% od onoga sto na jednog psa potrosite na hranu,vakcine,povodce,veta itd. za 10 + godina.

Pas nije ni pravo ni privilegija vec obaveza i pravi uslovi ne podrazumevaju vode i leba.

Sve da meni neko i pokloni Ferari ja ne bih imao para za delove i gorivo koje to cudo potrosi.

:worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Eh i ja bi da mi neko pokloni Ferari.:cool:

Ako vam je stvarno stalo da imate psa a nemate novca za kupovinu a vi uzmite mesanca.

Samo mi nije jasno kako to "odlicne uslove" bi imala a nemate para za kupovinu?

Te pare koje date za kupovinu nisu ni 1% od onoga sto na jednog psa potrosite na hranu,vakcine,povodce,veta itd. za 10 + godina.

Pas nije ni pravo ni privilegija vec obaveza i pravi uslovi ne podrazumevaju vode i leba.

Sve da meni neko i pokloni Ferari ja ne bih imao para za delove i gorivo koje to cudo potrosi.

ne kontam ovu...logiku
ako tvrdis da ce briga za rasnog psa kostati vise od brige za mjesanca ondak...sipak
ne mora biti tako
iskreno, ti sto o tome... razmisljaju ne trebaju uopce uzimati zivotinje...: (

ne kontam ovu...logiku
ako tvrdis da ce briga za rasnog psa kostati vise od brige za mjesanca ondak...sipak
ne mora biti tako
iskreno, ti sto o tome... razmisljaju ne trebaju uopce uzimati zivotinje...: (

Ma jok nisam mislio na rasnog,vec na psa uopste.

Za svakog psa ti treba novac,samo kazem ako je tesko da skupi novac za kupovinu koliko ce tek da joj bude tesko da skupi za sve sto je tom psu potrebno.

e, to stoji...mada, nagledala sma se i onih sto imaju pa im lijeno
da odvedu psa/macku/tvora vetu....:confused:

O tome sam bas juce pricala sa prodavacicom u pet shopu. Setila sam se g-dje ciji je macor oko 10-15 dana imao problem sa dijarejom. Nikako ga nije vodila kod veta, a uzput ga je lepo hranila, cini mi se, belom dzigericom, ne kuvanom i objasnjavala nam kako njen macor to obozava...:think: Ne znam da li je macor uopste zavrsio kod veta ili ne, posto nije zvucalo da ima nameru da prekine problem zivotinji koju (valjda) voli.

Ja mog dzukca vodim kod veta i zbog najbanalnijih stvari,dok ja zbog sebe ne idem kod doce do poslednjeg trenutka :lol::lol::lol:

:rumenko:

Uzela sam Unu 2 i po godine posle Goldine smrti, ali sam bez psa bila 3 i po godine(goldi je bila sa mojima u Torontu)
I nekako kao da sam ispala iz shtosa :lol:
Za svaku sitnicu sam zvala veterinarku :lol:
I na kraju mi je rekla "aman bre zeno hipohondricna,nije joj nista,sta me zoves zbog gluposti" :lol:
srecom znamo se 15 godina,pa me nije pojeo blam :lol:
kod lekara naravno ne idem osim ako se bas uplasim za sebe :lol:

Back