EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
@jacob - dobar post
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh i ja bi da mi neko pokloni Ferari.
Ako vam je stvarno stalo da imate psa a nemate novca za kupovinu a vi uzmite mesanca.
Samo mi nije jasno kako to "odlicne uslove" bi imala a nemate para za kupovinu?
Te pare koje date za kupovinu nisu ni 1% od onoga sto na jednog psa potrosite na hranu,vakcine,povodce,veta itd. za 10 + godina.
Pas nije ni pravo ni privilegija vec obaveza i pravi uslovi ne podrazumevaju vode i leba.
Sve da meni neko i pokloni Ferari ja ne bih imao para za delove i gorivo koje to cudo potrosi.
jacobe--ja se javljam da ti poklonim ferari
hocu svim srcem..
Eh i ja bi da mi neko pokloni Ferari.
Ako vam je stvarno stalo da imate psa a nemate novca za kupovinu a vi uzmite mesanca.
Samo mi nije jasno kako to "odlicne uslove" bi imala a nemate para za kupovinu?
Te pare koje date za kupovinu nisu ni 1% od onoga sto na jednog psa potrosite na hranu,vakcine,povodce,veta itd. za 10 + godina.
Pas nije ni pravo ni privilegija vec obaveza i pravi uslovi ne podrazumevaju vode i leba.
Sve da meni neko i pokloni Ferari ja ne bih imao para za delove i gorivo koje to cudo potrosi.
ne kontam ovu...logiku
ako tvrdis da ce briga za rasnog psa kostati vise od brige za mjesanca ondak...sipak
ne mora biti tako
iskreno, ti sto o tome... razmisljaju ne trebaju uopce uzimati zivotinje...: (
ne jacobe ja zaista hocu da ti poklonim.placacu ti i gorivo.
a maca..pa covece ima ih kolko volis..imam sad persijsku od 2 god
i nek mesankice male..
Ma jok nisam mislio na rasnog,vec na psa uopste.
Za svakog psa ti treba novac,samo kazem ako je tesko da skupi novac za kupovinu koliko ce tek da joj bude tesko da skupi za sve sto je tom psu potrebno.
e, to stoji...mada, nagledala sma se i onih sto imaju pa im lijeno
da odvedu psa/macku/tvora vetu....![]()
Ja mog dzukca vodim kod veta i zbog najbanalnijih stvari,dok ja zbog sebe ne idem kod doce do poslednjeg trenutka![]()
i ja..haha
ne secam se kad sam bla kod lekara a lagano se raspadam
nego jacobe,ti to ozbiljno za mace??
daj mejl
jel te ima na facebook-u?
Ja mog dzukca vodim kod veta i zbog najbanalnijih stvari,dok ja zbog sebe ne idem kod doce do poslednjeg trenutka![]()