...da svi stranci koji dodju u ovu `ebenu zemlju odlepe od srece. Da li to znaci da je kod njih gore nego ovde, ili smo mi razmazeni pa nam nije dosta to sto imamo ili je ovo idealna zemlja, al samo kao turisticka destinacija, ili...
Lens:...da svi stranci koji dodju u ovu `ebenu zemlju odlepe od srece. Da li to znaci da je kod njih gore nego ovde, ili smo mi razmazeni pa nam nije dosta to sto imamo ili je ovo idealna zemlja, al samo kao turisticka destinacija, ili...
Mako:Lens:...da svi stranci koji dodju u ovu `ebenu zemlju odlepe od srece. Da li to znaci da je kod njih gore nego ovde, ili smo mi razmazeni pa nam nije dosta to sto imamo ili je ovo idealna zemlja, al samo kao turisticka destinacija, ili...
i Karla Del Ponte ?
![]()
hahah al ga nađe gazdnikaGazdarica:Sta se cudite, pa njena snaha je Senada del Ponte... :wink:
dadap:Moje misljenje je:
1. Njihov standard je mnogo visi. Sto znaci da je za njih ovde sa njihovim platama sve super jeftino.
2. Oni su na odmoru!
3. Na zapadu ima manje vremena za provod, vise se radi i ljudi se ne druze kao ovde.A mora se priznati da mi stvarno umemo da napravimo atmosferu za dobar provod.
4. Vecina njih ocekuje da mi jos zivimo u kamenom dobu pa se prijatno iznenade.
============================================Mako:i Karla Del Ponte ?
![]()
Lens:...da svi stranci koji dodju u ovu `ebenu zemlju odlepe od srece. Da li to znaci da je kod njih gore nego ovde, ili smo mi razmazeni pa nam nije dosta to sto imamo ili je ovo idealna zemlja, al samo kao turisticka destinacija, ili...
Kad bi morao, mogao bi..Chan Shaolin Si:Lens:...da svi stranci koji dodju u ovu `ebenu zemlju odlepe od srece. Da li to znaci da je kod njih gore nego ovde, ili smo mi razmazeni pa nam nije dosta to sto imamo ili je ovo idealna zemlja, al samo kao turisticka destinacija, ili...
idealna turisticka destinacija, definitivno.
Dolje stvarno nebi mogao sad da zivim lose je skroz radit mjesec dana za 200€ stvarno nema smisla.
Princeza:Klopa je prirodna i fantasticna, a jedino sto je u Srbiji ludo to je narod. Od pizze napravismo umetnost, od bureka napravismo umetnost, od peciva napravismo umetnost, od mlevenog mesa (sa i bez kupusa) napravismo umetnost.
Tya:Da, kad se zaletish na prvi pizzu koju vidish... Tako ti je to..![]()
Tya:Pa valjda vi sa sela ponesete neshto u torbi> sir, kajmak, pogachu, paradajz, prshutu (mmm prshuta).. i ostale djakonije?![]()
Uuuaoouu, pa tvoj decak je pun para! Blago tebi!Elleni:Kada je moj decko, inace Grk dosao u Beograd sa svojim prijateljima iznenadio se prvenstveno cenama u nasim kaficima i klubovima, zato sto se u Atini za vece u klubovima trosi u proseku oko 200 evra. Koliko voli Beograd dokaz je da je ovde otvorio firmu, istu onu koju ima i u Atini. Pozdrav.
Tya:Uuuaoouu, pa tvoj decak je pun para! Blago tebi!Elleni:Kada je moj decko, inace Grk dosao u Beograd sa svojim prijateljima iznenadio se prvenstveno cenama u nasim kaficima i klubovima, zato sto se u Atini za vece u klubovima trosi u proseku oko 200 evra. Koliko voli Beograd dokaz je da je ovde otvorio firmu, istu onu koju ima i u Atini. Pozdrav.