blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Da li je neko pio glinu u svrhu detoksikacije organizma i zalecenja?Citala sam da je jako zdrava pa me zanimaju iskustva onih koji su je koristili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pio cisto da probam . Moze da se popije bez problema .Da li je neko pio glinu u svrhu detoksikacije organizma i zalecenja?Citala sam da je jako zdrava pa me zanimaju iskustva onih koji su je koristili.
Znam da je ima po bojama,crvena,zelena,bela...takva se valjda nalazi i u prirodi.Kupih pre par dana neku belicasto-zelenkastu sa nasih prostora.Na kutiji naravno hvalospev o korisnim sastojcima.Pocela sam da je pijem kako pise na uputstvu.Nisam primetila nista neobicno a kazu da je jako zdrava.nisam koristio ali pricala mi razredna koja se koristi, ima ih po nekim bojama ne bih da te slazem koju mi predlozi
Nije ti skodila,to je vazno a mozda je i uradila nesto dobro ali ti nisi toga svestan.Ja sam pio cisto da probam . Moze da se popije bez problema .
Nisam imao neki zdravstveni problem tako da nemam pojma da li pomaze .
Da li je neko pio glinu u svrhu detoksikacije organizma i zalecenja?Citala sam da je jako zdrava pa me zanimaju iskustva onih koji su je koristili.
Moja supruga je koristila glinu i nije imala nikakve efekte. Mozda jeste dobre, ali ne zna za to. Samo kaze da ima ruzan ukus. Posto imam ceste infekcije u poslednje vreme planiram ovih dana da je kupim.
Користе је и здрави,кажу да је добра. За шта,не знам. Можда је и чист плацебо.![]()