Primena gline i zdravlje

nisam koristio ali pricala mi razredna koja se koristi, ima ih po nekim bojama ne bih da te slazem koju mi predlozi
Znam da je ima po bojama,crvena,zelena,bela...takva se valjda nalazi i u prirodi.Kupih pre par dana neku belicasto-zelenkastu sa nasih prostora.Na kutiji naravno hvalospev o korisnim sastojcima.Pocela sam da je pijem kako pise na uputstvu.Nisam primetila nista neobicno a kazu da je jako zdrava.

- - - - - - - - - -

Ja sam pio cisto da probam . Moze da se popije bez problema .
Nisam imao neki zdravstveni problem tako da nemam pojma da li pomaze .
Nije ti skodila,to je vazno a mozda je i uradila nesto dobro ali ti nisi toga svestan.

Da li je neko pio glinu u svrhu detoksikacije organizma i zalecenja?Citala sam da je jako zdrava pa me zanimaju iskustva onih koji su je koristili.

Ja sam pila 3-4 puta po 6 nedelja ( 3 nedelje pijem, pauza, pa opet 3 ) u zadnjih recimo 3 godine otprilike.
Kupovala sam je u apoteci, pise zelena glina za unutrasnju upotrebu ali je sivkaste boje.

Cula sam za koriscenje gline od zene ( licno sam je upoznala, zena muzevljevog kolege, nije tamo neka prica ko zna da li je istinita ) kojoj su doktori posle operacije kancera dojke davali 3 meseca zivota a tad kad smo pricale bilo je nekih 14 godina od te operacije. Pila je glinu godinu dana, izbacila meso, mleko, secere iz ishrane, vise je jela bareno. Cinilo mi se dobro primeniti nesto od toga.
Ja sam u prvo vreme kad sam pila glinu imala jako los san, svaki cas sam se budila i imala kosmare. Posle sam negde procitala da je to normalno jer kad se cisti organizam natalozeni otrovi se uzburkaju i preplave ga . Kasnije je to prestalo. I osecala sam se odlicno
Dobro me podseti, sutra je kupujem ponovo

Trenutno sam na pauzi od konzumiranja gline.Koristila sam je tri nedelje po uputstvu.Prve,samo voda,druge glina i talog kad malo odstoji a trece sve odmah po mesanju.Nemam problema sa ukusum,malo je peskasta ali moze da se popije.Primetila sam da izbacujem puno tecnosti.Mokraca mi se skroz izbistrila,skoro da je providna.To je valjda znak da glina deluje.Koristim je povremeno i za pranje zuba i to je super.Osecam da ima vise energije i snage.U pocetku sam lose spavala ali sada sasvim dobro.Nekad osetim blago lupanje srca posle konzumiranja gline i vode odmah po mesanju ali je to valjda znak da se pritisak blago povisi i zato onsobe sa visokim krvnim pritiskom moraju da budu oprezne.Meni to prija jer inace imam nizak pritisak pa mislim da mi je glina i njega regulise.Budim se sa vise energije i manje mi je sati sna potrebno.Malo li je?Nastavljam jos jednu kuru pa onda pauza do sledece smene godisnjih doba.Kazu treba je koristiti 2-4 puta godisnje.

Back