- Poruka
- 401.750
Nije normalno..
ali uskoro ce biti sve u redu i moci ces..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne mogu da postujem ustvari da postavim muziku, ako ovo ostane ne vidim razlog zasto muzika nece, pomoc!
klik na "napredbe opcije" pa klik na yu tube pa stavim link izmedju i na kraju nema nista, jel to normalno?
Nina, ni ja ne mogu da postavim muziku, ne znam u cemu je problem, sve isto uradim kao i ranije, kad nista od posta
Hvala, unapred
Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
........................................... još uvek neće!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni hoće, kao i uvek. Jeste li sigurni da sve radite kako treba?Meni hoće, kao i uvek. Jeste li sigurni da sve radite kako treba?

, ajd objasni, Nine nema, a bas sam nasla jednu dobru pesmu, a ne mogu da je postavim
Sigurna, sto puta sam tako postavljala pesme, ali sad ne moze
Kako ti uspevas, ajd objasni, Nine nema, a bas sam nasla jednu dobru pesmu, a ne mogu da je postavim
![]()
Pustiću ti sad pp, da ne davimo tu taj narod, imaju oni i svojih problema.
Tj. pustiću ti kada ih dozvoliš, a do tada... kaži mi koja je to pesma pa ću ja da je postavim.![]()

Joj sta vas je sa problemom oko you tube..i na pp dobijam zalbe
Uskoro ce sve biti u redu..strpite se malo..radi se..dotle stavljajte cele linkove..
, ali dobro mozda je samo kod nekih problem!Bojana ovako
Inace koliko sam shvatila radi se na tome da ce se ubuduce stavljati celi linkovi sa
youtube a ne kao do sada do znaka jednakosti..znaci strpite se malo..

Nema na cemu Bojance...tu sam ako mogu da pomognem..![]()

Meni hoće, kao i uvek. Jeste li sigurni da sve radite kako treba?

Bravo..a ja se isprepadala ..pomislih sada ce da bude neka kritika...
niko odavno nije hvalio...ajde bre malo..dajte volju..![]()
Romantike, a uz ovakve Romanticne dusice, kakve su se skupile ovde, pravo je uzivanje postovati 

Ti si Ninocka
Romantike, a uz ovakve Romanticne dusice, kakve su se skupile ovde, pravo je uzivanje postovati
Sve pohvale od MM![]()
Ti si Ninocka
Sve pohvale od MM![]()