malo da moderatori kritikuju korisnike... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:malo da moderatori kritikuju korisnike... :wink:
Incognito:evo, ja imam reci hvale za:
d1, jovanu, misicu, celu 'staru ekipu' koja nije doterala do moderatorskog mesta... i specijalne pozdrave za: ian :wink:![]()
![]()
![]()
a pogrdno mogu samo da se izrazim o Visnjicu na 'moje muke nikom ponikose' jer je ocito provokatorska i vrlo nekulturna pesma, ali sam je ostavio tamo samo zato sto JESTE pesma (to ne znaci da cu ostaviti svaku bljuvotinu!)...
I tako... napisacu ja povecu listu ako pocnem da obracam paznju...
Incognito:evo, ja imam reci hvale za:
d1, jovanu, misicu, celu 'staru ekipu' koja nije doterala do moderatorskog mesta... i specijalne pozdrave za: ian :wink:![]()
![]()
![]()
a pogrdno mogu samo da se izrazim o Visnjicu na 'moje muke nikom ponikose' jer je ocito provokatorska i vrlo nekulturna pesma, ali sam je ostavio tamo samo zato sto JESTE pesma (to ne znaci da cu ostaviti svaku bljuvotinu!)...
I tako... napisacu ja povecu listu ako pocnem da obracam paznju...
A ti bi mogao (ne moras) ozbiljno da razmislis o nastavcima filmova.d1:ufff.... morali bi ozbiljno da razmislite (moderatori i/ili administratori) o zabrani postovanja bez prethodne registracije bar na nekim od foruma... i ako je neko izuzetno bezobrazan da se obrise sa liste registrovanih clanova...
PS znam da ponovo zapocinjem vec raspravljanu temu koju nisam mogao da nadjem pa eto je ovde
ma da vredjaju mene lako bih ja... nego vredjaju druge, ljude koje cenim, ljude koji su ovde na forumu....Mars Blackmon:Onda promjeni nick, najbezbolnija varijanta. :wink:
hehe... nije... :wink:Izgubljena:Je li primjedba ako pitam sto nema nikoga?
ima znacenje... the one...od de Jean... od DejanMars Blackmon:Nismo se razumjeli ocito. Ima li nick d1 neko znacenje?
d1, part II. Malo mi to...Kontas?
Pozdrav
i niko nista.....hmmmmmd1:ufff.... morali bi ozbiljno da razmislite (moderatori i/ili administratori) o zabrani postovanja bez prethodne registracije bar na nekim od foruma... i ako je neko izuzetno bezobrazan da se obrise sa liste registrovanih clanova...
d1:i niko nista.....hmmmmmd1:ufff.... morali bi ozbiljno da razmislite (moderatori i/ili administratori) o zabrani postovanja bez prethodne registracije bar na nekim od foruma... i ako je neko izuzetno bezobrazan da se obrise sa liste registrovanih clanova...![]()