- Poruka
- 69.568
Ima vas koji se toliko pitaju, zasto zene ovako, zasto zene onako i dodjete na forum predstavljajuci se da zelite istinu a ne samo olaksavajuc razgovor sa zenskom osobom ovde. I onda gledas kako taj razgovor tece , njegov sa tim zenama, ubacis savet tu izmedju, prekines mozda malo , ali kapiras covek je valjda nije tele (izvinte na izrazu ali moram malo da dam na intenzitetu) i naravno 90 posto njih ni ne procita bas taj savet/misljenje sta god, vec kao june nastavi sa raspravom sa tom zenom iako ono sto ce na kraju max dobiti je taj osecaj majcinske dojke koji ce samo preplaviti malo niz ledja toplinom bez ikakvog resenja. Nastavices tim takvim zivotom, stalno se i dalje pitajuci zasto zene ovako, zasto zene onako, nikada sebe ne pitati: Da li mozda nisam objektivan? Da li mozda previse paznje dajem pustom prisustvu zene, bez obzira na cinjenice? Koliko to mene ometa da skapiram ?
Imate pitanje (za bukvalne kojima treba post u formi pitanja) a od mene: Samo napred, budi bandoglav, u krajnjem slucaju tvoj je zivot. Zivi u zabludi. Lajkuj na fejsovima, muvaj forumaljke, muvaj chaterke, jedna ce i da ti da, bez obzira sto ce kapirati koliko si zedan. Cena toga...kako je ko spreman da plati.
Imate pitanje (za bukvalne kojima treba post u formi pitanja) a od mene: Samo napred, budi bandoglav, u krajnjem slucaju tvoj je zivot. Zivi u zabludi. Lajkuj na fejsovima, muvaj forumaljke, muvaj chaterke, jedna ce i da ti da, bez obzira sto ce kapirati koliko si zedan. Cena toga...kako je ko spreman da plati.