Primecujem.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.568
Ima vas koji se toliko pitaju, zasto zene ovako, zasto zene onako i dodjete na forum predstavljajuci se da zelite istinu a ne samo olaksavajuc razgovor sa zenskom osobom ovde. I onda gledas kako taj razgovor tece , njegov sa tim zenama, ubacis savet tu izmedju, prekines mozda malo , ali kapiras covek je valjda nije tele (izvinte na izrazu ali moram malo da dam na intenzitetu) i naravno 90 posto njih ni ne procita bas taj savet/misljenje sta god, vec kao june nastavi sa raspravom sa tom zenom iako ono sto ce na kraju max dobiti je taj osecaj majcinske dojke koji ce samo preplaviti malo niz ledja toplinom bez ikakvog resenja. Nastavices tim takvim zivotom, stalno se i dalje pitajuci zasto zene ovako, zasto zene onako, nikada sebe ne pitati: Da li mozda nisam objektivan? Da li mozda previse paznje dajem pustom prisustvu zene, bez obzira na cinjenice? Koliko to mene ometa da skapiram ?
Imate pitanje (za bukvalne kojima treba post u formi pitanja) a od mene: Samo napred, budi bandoglav, u krajnjem slucaju tvoj je zivot. Zivi u zabludi. Lajkuj na fejsovima, muvaj forumaljke, muvaj chaterke, jedna ce i da ti da, bez obzira sto ce kapirati koliko si zedan. Cena toga...kako je ko spreman da plati.

Ima vas koji se toliko pitaju, zasto zene ovako, zasto zene onako i dodjete na forum predstavljajuci se da zelite istinu a ne samo olaksavajuc razgovor sa zenskom osobom ovde. I onda gledas kako taj razgovor tece , njegov sa tim zenama, ubacis savet tu izmedju, prekines mozda malo , ali kapiras covek je valjda nije tele (izvinte na izrazu ali moram malo da dam na intenzitetu) i naravno 90 posto njih ni ne procita bas taj savet/misljenje sta god, vec kao june nastavi sa raspravom sa tom zenom iako ono sto ce na kraju max dobiti je taj osecaj majcinske dojke koji ce samo preplaviti malo niz ledja toplinom bez ikakvog resenja. Nastavices tim takvim zivotom, stalno se i dalje pitajuci zasto zene ovako, zasto zene onako, nikada sebe ne pitati: Da li mozda nisam objektivan? Da li mozda previse paznje dajem pustom prisustvu zene, bez obzira na cinjenice? Koliko to mene ometa da skapiram ?
Imate pitanje (za bukvalne kojima treba post u formi pitanja) a od mene: Samo napred, budi bandoglav, u krajnjem slucaju tvoj je zivot. Zivi u zabludi. Lajkuj na fejsovima, muvaj forumaljke, muvaj chaterke, jedna ce i da ti da, bez obzira sto ce kapirati koliko si zedan. Cena toga...kako je ko spreman da plati.

oćeš da kažeš da bi trebalo preći na muškarce?

ja ne shvatih o čemu je ova tema ?!?

šta pitaš ? zašto neko ko pokrene neku temu koja ga muči, i dobije neke savete, te savete ne prihvati u realnosti i počne da sebe menja u cilju životnog preobražaja i dostizanja sreće...već se iznova i iznova na forumu pojavljuje sa jednako frustriranim stavovima i pitanjima.

jel to bilo pitanje ?

ja ne shvatih o čemu je ova tema ?!?

šta pitaš ? zašto neko ko pokrene neku temu koja ga muči, i dobije neke savete, te savete ne prihvati u realnosti i počne da sebe menja u cilju životnog preobražaja i dostizanja sreće...već se iznova i iznova na forumu pojavljuje sa jednako frustriranim stavovima i pitanjima.

jel to bilo pitanje ?

Nesto poput toga...

ko je bilo sta ikada naucio na forumu?
gde si ti ovde vido' konstruktivnu diskusiju?

ih jedna,vec 11a daje,a cena,cena prava sitnica,samo napusavanje

Tema@ različite pobude i inspiracije za teme postoje, ne bih toliko dubokoumno lamentovala nad tom pojavom. Neko postavlja temu, jer želi da vidi kako forumaška družina razmišlja,neko zaista ima dileme, neko se zabavlja,itd...Meni je to sve ok.

E muskarcu koji uspije da shvati sto je on MrNapokon pisao poklanjam losion za poslije brijanja, a njegovoj dragoj buket cvijeca, ili obratno, ako je zena uspjela da ga shvati poklanjam joj buket cvijeca, a njenom dragom losion za poslije brijanja. JA OVO NISTA NE SHVATAM O CEMU MrNapokon PRICA.

Znaci svu svoju strast i zelje :per: sam trosio na ovaj forum na zene, dobijao kazne, menjao naloge, svasta, da ih nekako napalim :mrgreen: dok nisam ukapirao da to ne vredi i da one ne zele da budu muvane vec da im dizes Cenu i pumpas Ego i da osete da su pozeljne :zper:

Sada mogu da se skinu gole i maze se ispred mene ... ne bi se napalio, sumnjao bi da foliraju :hahaha:

Jednostavno ubijaju moju sexualnost, iz petinih zila se trude da ih ne pozelim kao zene :rotf: vec da mi budu odvratne sto vise :mrgreen:

I tako sam odustao od muvanja na ovaj forum zauvek :heart: i sada one rade ono za sta su mene optuzivale :lol:

- - - - - - - - - -

I mislis da mozes da smuvas pravu damu sa tim nickom I <3 BIG (.) (.) ili u prevodu "IJa <3 (srce)od srca volim BIGvelike (.)(.)sise"?

Ne mogu, moja ciljna grupa nisu Dame vec Slut :heart: :malav:

Ovaj I <3 BIG (.) (.) misli da dama ne moze da bude u seksu bolja nego slut (u prevodu drolja), sto je totalno netacno. Dovoljno je samo malo ukljuciti razmisljanje pa ce svako shvatiti da zene koje nisu lake i imaju visoke principe su mnogo vatrenije kada treba nego slut. I za koji djavo pise slut velikim slovom: Slut?

Ti ne znas kako jedna Slut prava moze da muskarca zadovolji :zper: bolje nego 10 dame sa najvecim pedigreom :lol:

Slut je iskrena i uziva totalno u sexu i sve ti pruzi do kraja i voli to sto radi :heart: A dame to rade iz koristi uglavnom :manikir:

i lose su u sexu jer celo vreme brinu za $$$ da ih ne izradis :mrgreen: A Dr.olji je svejedno, primila je kitu :zaljubljena:

Ti ne znas kako jedna Slut prava moze da muskarca zadovolji :zper: bolje nego 10 dame sa najvecim pedigreom :lol:

Slut je iskrena i uziva totalno u sexu i sve ti pruzi do kraja i voli to sto radi :heart: A dame to rade iz koristi uglavnom :manikir:

i lose su u sexu jer celo vreme brinu za $$$ da ih ne izradis :mrgreen: A Dr.olji je svejedno, primila je kitu :zaljubljena:
Ti si pomijesao damu sa prostitutkom a drolju sa damom koja je dobra u seksu. Ne znas ni srpski a pricas na engleskom.
Deifnicija rijeci dama: zena koja nije ni najmanje vulgarna, a maksimalno je strastvena. U zivotu ima samo dva principa iz kojih su izvuceni svi ostali: dobrota i smisao. Dobrota - to je covjekoljubivost prema dobrim ljudima, a smisao - to je zabava i erotika sa ovima koji su dobri. Pare su joj nebitne, ali normalno da ce se naljutiti na tebe ako zna da imas i ako izgleda da ti je mnogo draga a ne das joj za nesto da kupi - jer onda lazes da ti je mnogo draga. I kunem te bogom u koga ne vjerujem da nista od ovoga ne zloupotrijebis nauka ako nisi zasluzan da ga shvatis, i da ne pridjes ni jednoj djevojci sa ovakvom pricom, posto to nije tvoja prica - a kada ti poraste nivo dobrote, onda neka ti poraste i nivo svijesti da shvatis ovo, podjednako i paralelno, amen.

Poslednja izmena:
Etimoloski rec dama, kao i engleska Lady, ima u znacenju nesto poput :"Zena koja ne mora da radi" i odnosi se na zene iz visoke stalezi. Tako da bi to bila u danasnjem kontekstu, bez prihvatanja izmene, lenja zena.

Dalje se prosirio izraz na nekoga ko je skolovan, ima cvrsto cak cesto i rigidno izgradjen bonton. Na pr postpuci poput paljenja cigare dami, spustanja jakne na prljavu zemlju kako bi dama presla preko nje, otvaranje vrata i td su sve postpci pokupljeni iz staleskog doba. Ako iole cenis slobodu i ravnopravnost gadices se izraza dama.

Ovo je potpuno netacno sto prica MrNapokon. Dostojevski je valjda dobro znao znacenje rijeci "dama", jer je Rus, i jer je knjizevnik, a u knjizi "Braca Karamazovi" (a kada je pisao nju uopste nije bio neiskusan sto se tice knjizevnosti i nalazenja izraza) koristi ga i za zenu koja je siromasna toliko da skoro da i nema sto da jede, i najvjerovatnije mora i da muze kravu, a nije ni obrazovana, niti je iz "viseg drustva". Prosto, imala je nesto "damsko" u nacinu ponasanja.

Back