Ne prilaziš im uopšte ali te to ne sprečava da kažeš dečku gde može ili ne može da prilazi? Ok, veoma dobro.
Mislim... generalno ja takođe sada retko prilazim, preferiram između ostalog načine koje si pobrojao, naročito upoznavanje preko prijatelja, jer sam već u godinama kada znam šta hoću, šta neću, to znaju i moji prijatelji i onda kada se preko njih upoznajem sa devojkom imam neku okvirnu predstavu o kome se radi, za razliku od neke nasumične osobe u kafani... osećam se kao da bukvalno igram loto.
S druge strane u tinejdž godinama i ranim dvadesetim, prilazio sam sve u 16. I klubovi su najbolja mesta za to, jer na kraju dana većina ljudi koji izlaze po klubovima žele nekog da upoznaju. I nisam se zanosio s tim kolko sam popio, s kim sam se pobio niti glumio nekog šmekera.
Skoro nikad nisam prilazio devojci s kojom nisam imao pre toga onaj "kontakt očima". Ako se to desi, znam da su šanse drastično veće nego inače, a onda samo treba da ne zajebem stvar potpuno i ispadnem totalni idiot.