CoaSamuraj
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Koje fore obično koristite kada prilazite devojkama u klubovima? I devojke mogu da podele svoja iskustva kako su njima momci prilazili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje fore obično koristite kada prilazite devojkama u klubovima? I devojke mogu da podele svoja iskustva kako su njima momci prilazili![]()
i ona kaze NENarucis joj pice
To je dosta za danasnje mladice
I odma se nacrtas pored
i ona kaze NE
Narucis joj pice
I odma se nacrtas pored
Šmekerska je fora ali čini mi se da to današnje devojke protumače na foru kao "laka sam" kad su komplikovane![]()
Koje fore obično koristite kada prilazite devojkama u klubovima? I devojke mogu da podele svoja iskustva kako su njima momci prilazili![]()
Narucis joj pice
I odma se nacrtas pored
Sta piju pitchke, taj fazon...
E gde ode ova mladez![]()
Ja sam mlad imam 20 godina ali to muvanje preko fejsbuka nikako ja više volim uživo da pridjem vidim na čemu sam i znam odma ne neko piskaranje i gluposti smara...jednom sam prišao onako opušteno ali nije se baš slavno završilo pa zbog toga sam otvorio temu malo da mi olakšate i dodelite par savetašta je to za vas
![]()
kako gde ? u sigurnost ! u sigurnu buducnost ! u stanje gde se neko nece uzbudjivati zbog toga sto ga je neka rospija sto puci usne po ceo dan skenjjjala vec moze lepo da prilagodi recenice na drustvenoj mrezi tako da ispadne manji ass od toga kako bi se ispalio uzivo .......a eno video sma neku temu na Muskarcim-a, gde neka tjurka trazi aseksualnog muskarca sa kojim ce da se druzi a kad se ovaj isprima do kako kaze tri x mesecno uvalice mu vestacku vazzajnu , to su one igracke iz sehi shop-a
- - - - - - - - - -
ae nemo zaebavati pa ko jos muva ichke uzivo hehe ..blesane![]()
Ja sam mlad imam 20 godina ali to muvanje preko fejsbuka nikako ja više volim uživo da pridjem vidim na čemu sam i znam odma ne neko piskaranje i gluposti smara...jednom sam prišao onako opušteno ali nije se baš slavno završilo pa zbog toga sam otvorio temu malo da mi olakšate i dodelite par savetašta je to za vas
![]()
Napravi prvo dobro zezanje u svom drustvu. Onda se nekako ostalo samo slozi. A ako sa ortacima stojis ko terminatori i skeniras po kafani.. tesko da ce biti vajde od prilazenja.
Bobe , zivot je virtualna stvarnost !