Prilazak devojkama u klubovima

Trudio sam se da ne planiram nista unapred.... Popijem par casica(samo par da se ne primeti)... To me opusti... Stanem pored i pocnem pricu... Provalim(a mozda i istripujem) kako ona ima tremu, onda mi je mnogo lako :) ....
p.s: Ja se nisam nesto namuvao riba... U vezi sam 8 god. ..Ali tih par prilazaka je bilo u tom fazonu...

Koje fore obično koristite kada prilazite devojkama u klubovima? I devojke mogu da podele svoja iskustva kako su njima momci prilazili :)

Ima onih tipova (ja bih rekla prostaka) što ti priđu i onda te vređaju, valjda misle da ćeš da padneš na to. Kao, nisi dorasla njegovim kriterijumima, nešto ti fali, pa ti onda kao treba da dokazuješ da si ok... A on je prišao tebi. Na to valjda padaju mazohisti, nemam pojma.

Onda ima tipova što te muvaju na Džems Bond foru - šalju piće i izigravaju frajera i džentlmena.

Meni se sviđa i jedino padam na to kad mi neko normalno priđe i priča ko normalan čovek, znači ni čoban ni tajni agent njenog veličantsva...

Mene licno zabole koji je fazon devojke, jer je pravilo da treba samo uspostaviti kontakt, a posle ces ti smlatiti na svoju stranu kako god da hoces...Pogleda visinu, stas, lepotu, vidi stil oblacenja i vidi da ces da je odradis pre ili kasnije, i onda se manje otima..

Najgore je ako pocne da se otima radi otimanja...
"Nisam poneo debele strune otkinuce se udica....."

- - - - - - - - - -

Danas je sve u estetici...

imas sad te fejs rekognishn aplikacije , pa je fotkas prvo, onda trazis lik i delo u aplikaciji , pronadjes je pa je dodas na fejsbuk ili negde vec , a onda joj tek sutra pises ...kazes "cao video sma te sinoc u klubu " tako se to danas radi bro i veruj mi pali svaki put

kako gde ? u sigurnost ! u sigurnu buducnost ! u stanje gde se neko nece uzbudjivati zbog toga sto ga je neka rospija sto puci usne po ceo dan skenjjjala vec moze lepo da prilagodi recenice na drustvenoj mrezi tako da ispadne manji ass od toga kako bi se ispalio uzivo .......a eno video sma neku temu na Muskarcim-a, gde neka tjurka trazi aseksualnog muskarca sa kojim ce da se druzi a kad se ovaj isprima do kako kaze tri x mesecno uvalice mu vestacku vazzajnu , to su one igracke iz sehi shop-a

- - - - - - - - - -

Ja sam mlad imam 20 godina ali to muvanje preko fejsbuka nikako ja više volim uživo da pridjem vidim na čemu sam i znam odma ne neko piskaranje i gluposti smara...jednom sam prišao onako opušteno ali nije se baš slavno završilo pa zbog toga sam otvorio temu malo da mi olakšate i dodelite par saveta z:lol: šta je to za vas :P

ae nemo zaebavati pa ko jos muva ichke uzivo hehe ..blesane z:mrgreen:

kako gde ? u sigurnost ! u sigurnu buducnost ! u stanje gde se neko nece uzbudjivati zbog toga sto ga je neka rospija sto puci usne po ceo dan skenjjjala vec moze lepo da prilagodi recenice na drustvenoj mrezi tako da ispadne manji ass od toga kako bi se ispalio uzivo .......a eno video sma neku temu na Muskarcim-a, gde neka tjurka trazi aseksualnog muskarca sa kojim ce da se druzi a kad se ovaj isprima do kako kaze tri x mesecno uvalice mu vestacku vazzajnu , to su one igracke iz sehi shop-a

- - - - - - - - - -

ae nemo zaebavati pa ko jos muva ichke uzivo hehe ..blesane z:mrgreen:

Meni to muvanje preko poruka stvara lažnu iluziju o toj osobi jbt posle kada se vide uživo oboje kao da su mutavi jer su se istrošili preko tih porukica i onda nemaju o čemu da pričaju,okej je ako nekog upoznaš slučajno svidi ti se i želiš da održiš kontakt par porukica zovneš na piće i akcija ali ono javiti se random devojci i tako probati neko muvanje nema smisla barem meni

Ja sam mlad imam 20 godina ali to muvanje preko fejsbuka nikako ja više volim uživo da pridjem vidim na čemu sam i znam odma ne neko piskaranje i gluposti smara...jednom sam prišao onako opušteno ali nije se baš slavno završilo pa zbog toga sam otvorio temu malo da mi olakšate i dodelite par saveta z:lol: šta je to za vas :P

Ne mogu ti ja dati valjani savet. U moje vreme je bilo drugacije.

Back