Prikazivanje kada je moderator bio online

~Severus Snape~

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
206
Zar ne bi bilo interesantno kada bi članovi mogli da vide poslednju aktivnost moderatora? Recimo, neko prijavi neki post, pogleda i vidi da moderator nije ništa preduzeo povodom toga, a bio je tu.

Ili članu je neophodno da kontaktira moderatora tog foruma, ali mu treba neko ko je online, a kako to da zna? On može sakriti svoj status i poslednju aktivnost. I kome član da se obrati?

Zar ne bi bilo interesantno kada bi članovi mogli da vide poslednju aktivnost moderatora? Recimo, neko prijavi neki post, pogleda i vidi da moderator nije ništa preduzeo povodom toga, a bio je tu.

Ili članu je neophodno da kontaktira moderatora tog foruma, ali mu treba neko ko je online, a kako to da zna? On može sakriti svoj status i poslednju aktivnost. I kome član da se obrati?
Postoje poruke koje se ne rese odmah i ne znaci da aktivan moderator "nije preduzeo nista povodom toga"
vec ceka nekad misljenje jos nekog.

Postoje poruke koje se ne rese odmah i ne znaci da aktivan moderator "nije preduzeo nista povodom toga"
vec ceka nekad misljenje jos nekog.
Slažem se.
A postoji i slučaj kad se neko loguje, pa ode da nešto uradi i ne izloguje se. Ispada da je tu, a nije zaista. Nekad treba konsultacija povodom prijave, pa ne može odmah...

Ali to je na tom podforumu. To bi podrazumevalo da treba da tražim. Šta ako je pisao na drugom podforumu? A nije na tom gde moderiše?

Imaš pretragu na Home page, tu se sve vidi.

Podržavam da modovi ne treba da imaju skriveni mod, ako su tu, trebalo bi da se vidi.
O tome sam i ranije pisala ovde...

Imaš pretragu na Home page, tu se sve vidi.

Podržavam da modovi ne treba da imaju skriveni mod, ako su tu, trebalo bi da se vidi.
O tome sam i ranije pisala ovde...
Zašto komplikovati proces? Meni ne piše kada je neki mod bio poslednji put aktivan jer je to sakrio. Šta ako nije aktivan 10 dana. I ja pišem baš njemu? Nema smisla.

Bilo je tu problema jer su na frekventijim podforumima modovi čim im se upali lampica odmah dobijali desetine pp i nisu mogli od silnih odgovaranja da rade. Ja sam to doživljavao dok sam moderisao Politiku.
Ako ne dobiješ odgovor od moda kojem si pisao u recimo 24 časa možeš se obratiti superima. To isto važi i ako si nezadovoljan odlukom nekog moderatora.

Pokušavam reći da bi bilo dobro videti kada su modovi online i kada su poslednji put bili online (nevažno da li je pisao).
Ništa ti to ne znači, uključe lampicu da ih vidiš da je tu, zatim isključe lampicu, on je tu i dalje a ti misliš da se izlogovao. Njihova prednost u tome što oni zaista tebe vide kada si izlogovan.
A to što nekad ignorišu tvoje primedbe nije do funkcije moderatora već do korisnika koji vrši funkciju moderatora.
Ako nemaju vremena da se posvete korisnicima i pdf koji moderiše zašto se prihvatio tog posla? :D
To je ključno pitanje

Back