Prijedlozi lijepih imena za djevojcicu i djecaka

Pozdrav svima. Imam mali problem, pa sam htela cisto i ovde na forumu da probam mozda nadjem neko resenje. :D Moj suprug kao i kum su odlucili da ja izaberem imena za bebice. U pitanju je blizanacka trudnoca, za par dana ulazim u sedmi mesec trudnoce. Znam i pol beba u pitanju su decaci. Nemamo nikakvu ideju za neka originalna imena, ne moraju da budu slicna, niti da se rimuju, glavni problem je sto se meni nista ne svidja. Vise od 3-4 puta sam listala spisak srskih imena, gledala i neka strana imena i nisam uspela da donesem odluku! :per::per::per: Ukoliko neko ima predloge, neka pise, mozda i nadjem neko resenje. :lol: HVALA SVIMA!

Stefan i Nemanja

kada je pre 20 god moja tetka rodila sina i dala mu ime Stefan, a kod kuce je vec imala Nemanju od dve godine, druga tetka (istoricarka po struci) je zapanjeno rekla: - Boze od jednog coveka ona napravi dva! :lol:

...u odeljenju moje cerke (prvi razred) dvadeset dva ucenika, a tri Stefana! veoma cesto ime.

- - - - - - - - - -

Гаврило!

kad bi sad dobila sina, da li bi mu dala ime Gavrilo? ozbiljno pitam.

kada je pre 20 god moja tetka rodila sina i dala mu ime Stefan, a kod kuce je vec imala Nemanju od dve godine, druga tetka (istoricarka po struci) je zapanjeno rekla: - Boze od jednog coveka ona napravi dva! :lol:

...u odeljenju moje cerke (prvi razred) dvadeset dva ucenika, a tri Stefana! veoma cesto ime.

- - - - - - - - - -

Haha, ovdje gdje živim baš i nije često ime :lol:, ali da imam još muške djece, samo bi ta imena došla u obzir. Jednog "kralja" već imam, pa da se nastavi tradicija. ;)

Исправила сам колегу форумаша - Габријел је српски Гаврило. Оба су арханђели па зато.

Мој син се зове Михаило а Гаврило ми се баш и не свиђа. Дакле НЕ. :)

И? Је л' Михаило немиран? :lol:
Ми имамо једног у кући и неиздржив је понекад...и кад год одем негде, у парк, у шетњу, било где на јавно место, увек су најизбезумљенији родитељи дечака тог имена...као да у том имену има неки ђаволак. :D

И? Је л' Михаило немиран? :lol:
Ми имамо једног у кући и неиздржив је понекад...и кад год одем негде, у парк, у шетњу, било где на јавно место, увек су најизбезумљенији родитељи дечака тог имена...као да у том имену има неки ђаволак. :D

Сад је то озбиљан момак а немиран јесте био - мало-мало па га неки хирург ушива. :roll:

Back