Prijedlozi lijepih imena za djevojcicu i djecaka

Реци лепо да хоћеш да ти дете оде преко баре. Чему увијање?

Само, шта ћеш са презименом? :think:

Pricamo o imenima.
Ne bi menjala prezime,ako to pitas^^

Nije stvar u tome gde ce neko da zivi, vec je takav stil zivota i sada..a narocito u buducnosti,
da ce se puno putovati,i ljudi ce imati iskustva u inostranstvu....

Uostalom, svejedno je.
I dozovljeno po volji roditelja bilo gde da se da sa ili bez J.

Ти си у облацима, спусти се мало на земљу. Шансе да ће ти дете бити светски путник и мегатражени стручњак су ипак веома мале.

To nije pitanje o kome ti treba da razmisljes.

Ljudi zive i drugacije nego sto je tvoj zivotni stil...

S ovim bi zavrsila, jer nema poentu rasprava..a i spam je. :bye:

Dvojica kolega mog muza su ovog meseca postali ocevi devojcica i obe devojcice su dobile ime Lena. Drugarica moje cerke je dobila seku Lenu.
Kad se nas narod uhvati nekog imena...

Sto se tice imena pasa, psi mogu imati bilo koje ime koje imaju i ljudi. Moj komsija ima psa Tomu i svima je drag... i pas i komsija :lol: ...Marta, pas koji govori - omiljeni crtac moje cere, a meni se svidja ime Marta...

Balsa sa sh kao shkola, nemam srpska slova... :) Tako se moj sin zove. Ovdje u Crnoj Gori je to cesto ime, primijetila sam da ih nema u Srbiji. Mada kad sam ja svom sinu dala to ime nije ih bilo ni ovdje. sad su se namnozili.

Od zenskih imena svidja mi se mnogo Nastasja a lijepa su mi i Ikonija a i Petrana.

:bye:

Иконија и Петрана су имена за бабе. Балша је ок, има историјску подлогу.

Иконије и Петрана су лепа имена..само се не дају деци у скорије време, па смо навикли да се смо старије жене тако зову.
Знам једну девојку .зове се Петрија ( има око 30 година)..то ми је исто лепо име.

Back