Prije nego sto kupis motor i kreneš voziti

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.171
da li vozite motor?

Šta bi savetovali osobama koji žele nabaviti motor, o čemu treba da razmisle ?

IMG_4961.jpeg

Svako vozilo treba da ima uredjaj koji ogranicava brzinu, povezan sa satelitom recimo, stim da mozes
preci tu maksimalnu brzinu jednom na sat recimo za 15-20 posto
Iako navigacija ne daje bas tacna ogranicenja dovoljno je tacna

Kazem to jer motori lete, voze 150 gde treba 50
Bilo je slucajeva da auto ispadne kriv jer nije bilo nikog na 70-80m kad je posao( ako vozilo ide normalnom brzinom to je 4s)
a motor se stvori za pola od toga i udari auto po sredini

da li vozite motor?

Pogledajte prilog 1718208
Sta te interesuje tacno, razmisli o svojoj duzini i velicini motora i za sta zelis da ga koristis ,da li su to duga putovanja np u pocetku ti ne treba jak motor 4 cilindra np je lakse voziti nego jedan itd.Koja ti je visina ?

Svako vozilo treba da ima uredjaj koji ogranicava brzinu, povezan sa satelitom recimo, stim da mozes
preci tu maksimalnu brzinu jednom na sat recimo za 15-20 posto
Iako navigacija ne daje bas tacna ogranicenja dovoljno je tacna

Kazem to jer motori lete, voze 150 gde treba 50
Bilo je slucajeva da auto ispadne kriv jer nije bilo nikog na 70-80m kad je posao( ako vozilo ide normalnom brzinom to je 4s)
a motor se stvori za pola od toga i udari auto po sredini

ja sam izginuo i na 30 :) nema veze brzina sa opstankom

da li vozite motor?

Pogledajte prilog 1718208
Ovako.

Ako te BAS BAS BAS zuljaju motori - punim srcem i plucima napred - ima tu nesto - kao i jahanje konja.

e sad. Ako mislis da si jaci/a od grisine, nisi!
Pre ili kasnije ako se dugo vozi motor sansa da postanes razlomljena grisina ili nedajboze fikus je sve veca i veca.

Zato uvek predlazem - otici, iznajmiti, izvozati se, i vratiti nazad.... i daleko mu prelepa kuca sa bazenom

E sad - adrenalin - tu nema pravila - i sto ga je vise to je blize grisina.

Ko kome moze da zabrani da ide tamo gde je naumio/la.

Poslednja izmena:
Да имају унапред спремно погребно место и да купе сву потребну опрему.
У најбољем случају, инвалидска колица.
Nemoj tako, motor je jedna fantasticna stvar iako moze biti opasna u mladjim danima, imao sam vise padova sa motora ,slomio saku,nogu imao sipku u nozi,pa slomio trticnu kost ,ostetio prsljenove kicme ,koljeno, i jos drugih manji ostecenja, puno svadje i problema u relaciji zbog motora ali ne bi volio da zivim bez motora, nakon 40te godine sam prestao da padam sa motora a neki ljudi nikad ne padnu, pogotovo kad si stariji drugacije se ponasas i nikad ne padnes.

Back