Prijatelju, prijatelju...

Imam jednog druga iz detinjstva koji toliko voli da se raspravlja i nateze sa zenama da mene nekad prosto bude blam umesto njega. On sve najbolje zna, od toga kako ''pravilno'' ocistiti stan, kako se sprema svako moguce jelo, do toga koji lakovi za nokte su najkvalitetniji...samo jos cekam da krene da deli savete i o tamponima. :malav:

Nekad je toliko naporan da mi se desi da ga cusnem po glavi, onako nezno, ali ipak cusnem...uglavnom, sta htedoh da pitam...imate li u okruzenju te tetka/muskarce i moze li se izaci na kraj sa njima? Ako moze, kako, a da to nije prestanak druzenja posto to ne dolazi u obzir jer je mnogo dobar covek iako malo fiju fic? :lol:
Ja imam problema sto mi kolega preozbiljan..
i kad treba da bude strpljiv i pusti mene da resim on se umesa i uplasi coveka...pa ga pogledam da bi shvatio da je pametniji kad cuti..

Imam jednog druga iz detinjstva koji toliko voli da se raspravlja i nateze sa zenama da mene nekad prosto bude blam umesto njega. On sve najbolje zna, od toga kako ''pravilno'' ocistiti stan, kako se sprema svako moguce jelo, do toga koji lakovi za nokte su najkvalitetniji...samo jos cekam da krene da deli savete i o tamponima. :malav:

Nekad je toliko naporan da mi se desi da ga cusnem po glavi, onako nezno, ali ipak cusnem...uglavnom, sta htedoh da pitam...imate li u okruzenju te tetka/muskarce i moze li se izaci na kraj sa njima? Ako moze, kako, a da to nije prestanak druzenja posto to ne dolazi u obzir jer je mnogo dobar covek iako malo fiju fic? :lol:

Uh,ti sto sve najbolje znaju i sto se pronalaze kompetentni da svakog uce svemu.Nemoj da ga nezno cusnes po glavi nego ga udari tvrdim tupim predmetom...sto jace.

Svaki ozenjen covek,kome je stalo,do svog dusevnog i fizickog zdravlja,trebalo bi pod obavezno,da ima stalnu
intimnu prijateljicu,pored svoje supruge.Muskarci su i na poslu,kao i u sopstvenoj porodici,izlozeni stalnom stresu.
Taj stres,koji je pguban po zdravlje,a narocito je muskarcima zbog stresa,ugrozeno srce.

E taj stres,moze da neutralise,samo povremeni seksualni odnos,van onog redovnog,sa suprugom. Na taj nacin,
muskarac prazni nagomilanu negativnu energiju.To sa jedne strane.Sa druge,tim kratkim seksi izletima,koji nikako
ne ugrozavaju njegov brak,muskarac puni svoje "zivotne" baterije.Time on tj.muskarac,postaje ponovo spreman,da
resava sve probleme,koje svaka porodica,ima u izobilju.

Muskarca,po njegovoj fiziologiji,moze seksualno da zadovolji jedna zena.Ali sto se tice njegove psihe,on mora da
ima "sigurnosni ventil",van svoje kuce.Taj "ventil",to je intimn aprijateljica,kojoj ce se on,bar jednom nedeljno,obracati
za "pomoc",odnosno,imace svoj "seksi cas" opustanja,od svih nerviranja i napora,koje je imao,tokom radne nedelje.

...znači boleS..

neam takve i da iam bežao bi glavom bez obzira, al zato iam puno onih koji vole da tračare i to rade mnogostruko više od žena, što me užasava al ****** ga takav je ovde mentalitet

Back