Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
dzabe pare i sve..nema sarma..nezna nasmijat..dosadanNisam te razumeo tj zadnju recenicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzabe pare i sve..nema sarma..nezna nasmijat..dosadanNisam te razumeo tj zadnju recenicu?
Ne znam sta radi sa njima ali ima on veze i seme ali mislim da mu je proradilo nesto jao kako devojka dosla zbog njega preko bare pa oce da se dokazuje tako sto spusta moju vrednost i to izokola, mozda nije ni svestan sta je rekao i kolko me je ubredio sto je i verovatno tako, zove.me da izlazimo a meni mrsko i sve nesto odlazem....upozna djevojku..pricaju i cura skuzi da je dosadan i ne zove vise da ne gubi vrijeme.
ponizavajuce s njegove strane..Ne znam sta radi sa njima ali ima on veze i seme ali mislim da mu je proradilo nesto jao kako devojka dosla zbog njega preko bare pa oce da se dokazuje tako sto spusta moju vrednost i to izokola, mozda nije ni svestan sta je rekao i kolko me je ubredio sto je i verovatno tako, zove.me da izlazimo a meni mrsko i sve nesto odlazem....
ko zacudio se odakle ona da dodje tebi..Ne znam sta radi sa njima ali ima on veze i seme ali mislim da mu je proradilo nesto jao kako devojka dosla zbog njega preko bare pa oce da se dokazuje tako sto spusta moju vrednost i to izokola, mozda nije ni svestan sta je rekao i kolko me je ubredio sto je i verovatno tako, zove.me da izlazimo a meni mrsko i sve nesto odlazem....
ljubomoran na svakogaNe znam sta radi sa njima ali ima on veze i seme ali mislim da mu je proradilo nesto jao kako devojka dosla zbog njega preko bare pa oce da se dokazuje tako sto spusta moju vrednost i to izokola, mozda nije ni svestan sta je rekao i kolko me je ubredio sto je i verovatno tako, zove.me da izlazimo a meni mrsko i sve nesto odlazem....
Ako misliš da ne zna da te uvrijedio onda mu kažeš. Ne znaju ljudi šta nam smeta ako im ne kažemo.Ne znam sta radi sa njima ali ima on veze i seme ali mislim da mu je proradilo nesto jao kako devojka dosla zbog njega preko bare pa oce da se dokazuje tako sto spusta moju vrednost i to izokola, mozda nije ni svestan sta je rekao i kolko me je ubredio sto je i verovatno tako, zove.me da izlazimo a meni mrsko i sve nesto odlazem....
Za takve veze uvek treba vreme, jer ljudi ne mogu da prate brzinu svojih misli i da se tome prilagodjavaju, mora da prodje period "varenja" informacija koji je spor...instant prijateljstva sa ljudima koji misle na slican nacin tako i treba prihvatiti. Interesna prijateljstva takodje....jer iz svih moze jednog dana da postane stvarno prijateljstvo....Da i malo mi je nelogično kad se smatra prijateljem neko koga znaš jako kratko. Prijatelj razne testove treba da prodje da bude čovjek siguran u njega.
Zavisi kako je izgradjeno....jel se peklo na nekom zestokom momku ili nije....2 drugarice sigurno...jednu znam skoro 30 godina, drugu oko 15 godina
ajd sad prevod....Zavisi kako je izgradjeno....jel se peklo na nekom zestokom momku ili nije....![]()
prvu svadju sam imao sa prijateljem zbog devojke do koje ni meni ni njemu nije stalo, nego nam je obojici mahala repicem nesvesno.....naravno, bio mi je prijatelj neko vreme, cak i kum....kasnije je prijateljstvo kupovao, dok nije pao i vratio se kumu, tada vec bivsem...2 drugarice sigurno...jednu znam skoro 30 godina, drugu oko 15 godina
aha...ne...muskarci mi nikada nisu bili faktor u tom smislu...niti meni treba takav koji ne zna koju bi...prvu svadju sam imao sa prijateljem zbog devojke do koje ni meni ni njemu nije stalo, nego nam je obojici mahala repicem nesvesno.....naravno, bio mi je prijatelj neko vreme, cak i kum....kasnije je prijateljstvo kupovao, dok nije pao i vratio se kumu, tada vec bivsem...
Samo sto ti to ne znas....aha...ne...muskarci mi nikada nisu bili faktor u tom smislu...niti meni treba takav koji ne zna koju bi...
i tu si u pravu...na zalostSamo sto ti to ne znas....