User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Naime imam problem sa sticanjem prijatelja. imao sam drustvo sa kojima sam odrastao u komsiluku i to je puklo,imao sam posle drugo drustvo sa kojima sam proveo osnovnu i pola srednje i to je puklo,skoro mi je puklo trece prijateljstvo sa novim ljudima jer oni kao da su se promenili. Ono sto su prezirali sada su poceli da rade i ja to ne mogu da trpim. Radi se o ispalama tipa treba da se nadjemo negde,ja dodjem i tebe nema sat vremena i ti posle dodjes i pravis se lud,potapses me po ramenu i kao ok je. E sad,ja sam svestan da ljudi cirkulisu i da je prijateljstvo stvar interesa,ali primecujem druge ljude koji imaju dugogodisnja prijateljstva,a ja ne mogu da sklopim nijedno i pocinjem da razmisljam i preispitujem sebe da li je samnom sve u redu. Imam dosta poznanika,ne patim ni od jednog poremecaja ponasanja,normalno izgledam,normalno se oblacim,nemam nikakvih fizickih ni psihickih mana da bi me neko izbegava,glup nisam,svi hoce sa faksa samnom da odu na kafu ali jednostavno niko nece ozbiljnije da se druzi. Ne znam da li je to do danasnjih ljudi,ali nekako niko mi ne odgovara. Nekako niko ne deli moj kodeks ponsanja koji je izrazito fer i posten,svi su nekako jajare,ljudi koji ne drze rec,oni koji ogovaraju,koji su spremni da izjebu kad god mogu,koji bi da te ponizavaju,a do pre par trenutaka su bili sa tobom ok i osecam se odbijenim od drustva. Generalno imam problem sa svima. Ne otvorene konflikte,ali u sebi besnim jer me ljudi uvek razocaraju i poceo sam da se zatvaram u sebe,da se ogradjujem od drugih,da mrzim sve ostale,ne zato sto sam odbijen,vec zato sto smatram da sam bolji,uzviseniji,posteniji od ostalih i ne zelim da imam kontakt sa stokom! Posle ovoliko propalih pokusaja cini mi se kao da vise nema potrebe truditi se da se sprjateljis sa nekim! Jesu ljudi zaista tako losi ili sam ja prolupao? Sebi,ukucanima i poznanicima delujem normalno i sebi delujem normalno i zato mi je problem da uocim da li negde gresim ili su ostali problem?