Prijateljstvo???

maleckaaaa

Zainteresovan član
Poruka
106
Nisam bas sigurna da je ovome ovde mesto ali ipak je nekako u domenu psihologije....

Vec dugo vremena poznajem jdenog druga... do nedavno smo bili jako jako bodri, gotovo mogu reci da smo bili nabolji... Sve, bukvalno sve, smo jedno drugom govorili... A onda, odjednom, on se promenuo, Sad gotovo da i nepricamo. Jedva da se i vidjamo.
Ne znam dal je to normalno il ne...ili sam ja u necemu pogresila... ne znam ni sta da radim...

Ponekad se razlog udaljavanja može lako primetiti. Recimo on je naišao na nekoga novog sa kime je počeo više vremena da provodi a tebe je zbog toga zapostavio, ili je ljut zbog nečega što si uradila pa neće da ti kaže, a to se manifestuje zahalađivanjem odnosa itd. Ali, kad ne možemo da naslutimo zašto se neko udaljio od nas, a stalo nam je do njega, najlakši način je da ga pitamo za razlog...

Nisam bas sigurna da je ovome ovde mesto ali ipak je nekako u domenu psihologije....

Vec dugo vremena poznajem jdenog druga... do nedavno smo bili jako jako bodri, gotovo mogu reci da smo bili nabolji... Sve, bukvalno sve, smo jedno drugom govorili... A onda, odjednom, on se promenuo, Sad gotovo da i nepricamo. Jedva da se i vidjamo.
Ne znam dal je to normalno il ne...ili sam ja u necemu pogresila... ne znam ni sta da radim...
Да ниси ''процурела''? Најчешћи разлог прекида поверавања је кад поверљива информација почне да се шири (не обавезно намерно).

Back