Prijateljstvo i veza kod homoseksualaca

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.034
Postoji misljenje kod heteroseksualaca da ne moze da postoji pravo prijateljstvo , jer ako duboko cenis drugi pol, zelis da uletis duboko ili da ti uleti duboko, tj da se i seksualno i emotivno i dushevno spojis sa tom osobom.

Kako je kod homoseksualaca?
Da li su oni uskraceni ili obogaceni za osecaj prijateljstva sa istopolnim pojedincem.
Jedna od glavnih nezeljenih stvari kod incesta sa roditeljem je otimanje funkcije roditelja i sigurne baze.
A ne neke zvake o degenerativnim promenama kod eventualne dece.
Kako stoje stvari sa upustanjem u homoseksualnu vezu i odnosom prema prijateljstvu...
Sudeci po praksi, automatski se traga za heteroseksualnim kompenzacijama, zato su gejevi tako usluzni i pogodni zenama, sto i dovodi do masovne nakaradnosti iz sebicnog ugla koje forsiraju zene kao vrlo znacajan cinilac uticaja u drustvu.

Ego zene koristi kompenzaciju homosa muskarca koji je uskracen za traganje za prijateljstvom sa muskarcima pa to radi sa zenama....
Ali da li je razlikovanje izmedju seksualne privlacnosti i prijateljstva samo tesko ili i rizik u smislu bola ako se pogresi?

Kod eksperimentisanja kod zena, studentkinja, javlja se druga varijanta, seksualni hedonizam, i kompenzacija lakoce pristupa seksualnim ushicenjima...
Ali na kraju to moze dovesti do transformacije osobe..
Razlika izmedju naturalnog homosa i hedoniste homosa je u manjoj potrebi za prijateljstvom sa emocijom..

Po svom obicaju ja temu ne definisem usko, tako da mi nije tema samo prijateljstvo kod gejeva ili lezbosa, nego me interesuje emocija koja je upletena i problemi odrzavanja prijateljstkog sa svim zahtevima koje ljudi postavljaju pred to prijateljsko u novom svetlu , znaci u svetlu gde postoji izuzetna mogucnost da prijateljstvo predje u seks i emo vezu...
I kao sto napisah, neki to resavaju tako sto se maksimalno transliraju na zenski pol, mada tu postoji mogucnost mrznje muskog zenoljublja, tj u muskom drustvu ih pogadja stalno ponavljanje i ispoljavanje afiniteta prema zenskoj seksualnosti i neke reakcije koje su im odvratne....i zbog kojih su mozda i nadogradili svoju seksualnost u homo..

Ustvari ja razdvajam polje seksualnosti i razvoja seksualnosti potpuno od intelektualnog ili bilo kog drugog polja osobe, jer mi i zene i muskarci to pokazuju u praksi...
Inteligentna zena sebe dovela do toga da je tupava nevidjeno bas razvojem svoje seksualnosti i afiniteta prema odredjenom tipu muskarca, koji nije vezan za intelektualno kod njih nego estetsko ili neki drugi trik , fetish , osobinu.
Isto glupave za medalju koje se loze na nesto totalno neprikladno svojim sposobnostima...
Muskarci koji se loze i traze kur.vicaste zene, iako psiholoski traze totalno drugacije, pa na kraju uvek pobedi ku.rvicasto gde se desava idealizacija, projekcija.
Bukvalno kao ona cesta prica gde je zena sa nekim koji joj pruza idealnu sliku porodice i buducnosti a nit ga razume nit joj odgovara niti su na slicnim frekvencijama....a nit je sponzorusa.

I seksualnost i seksualna eroticnost se mogu razvijati i to nije reverzibilan proces....bez neke akcije potiskivanja.
Znaci ako se jednom isprova i navikne na nesto , posle moze bez toga ali je slaba na to....bilo da je osoba muskog ili zenskog pola...

Zato mi je lako da odvajam prijateljstvo i seksualnost po uticajima i da ih gledam odvojeno uz sve probleme koje mogu da stvore ako su ka istoj osobi.
Iz mog ugla, prijateljstvo sa zenom koju postujes je moguce, ali ne i koja ti je zakacila za strune dushe i probudila eros...
U prvom slucaju postoji neizrecena osnova aseksualnosti i mozda i strah da je takva bliskost suvise retka da bi zbog seksualnosti odbacili i prijateljstvo...
Prijateljstvo je tu znacajnije od seksualnosti a bez seksualnosti nema veze u uzem smislu...ono brak porodica...
Svako zna da rodi...

Ali mozda se tu pristup razlikuje od coveka do coveka...
Kao sto je meni totalno nebulozno da neku emo devojku ozbiljno shvatam jer kod nje je hocu ali necu da te pitam a kad me pitas ima da te odhebem , a kad ti budes pun uvazvanja pa kazes smiri se , bicu ja tu, ona nastavi sa teranjem i odbacivanjem a ustvari zeli da nekako zaobidjes taj njen inat i bol u njoj nastao zbog nekog u proslosti i tako dalje...
Ko nakupi toliko emotivne i mentalne nehigijene, ne mora biti slab, ali je sebe doveo u poziciju da samo neko ko je pristojan i sebican moze da ih odveze iz cvora.

Back