Prijateljstvo...da ili ne??

love_girl:
Ja bih tako volela da imam sestru bliznakinju !!! :cry:
Mada ne slazem se ja toliko lose sa sestrom....a s obzirom da ce uskoro da se uda i da ce njena soba biti moja...weeeee,jos bolje se slazemo :lol:
Salim se,naravno! :)

eh tako sam se i ja radovala kad je moja sestra odlazila,i to u italiju i udala se tamo..radovala se zbog mojeeeee sobe,moje privatnosti,a sada bih sve dala da tu istu sobu zajedno delimo. :(

Lucky girl:
eh tako sam se i ja radovala kad je moja sestra odlazila,i to u italiju i udala se tamo..radovala se zbog mojeeeee sobe,moje privatnosti,a sada bih sve dala da tu istu sobu zajedno delimo. :(
Da,ali ja ne tugujem toliko,zato sto ide samo dva sprata iznad,posto joj tu zivi decko :) a znam da ni ona ni ja lepo necemo dozvoliti da nas bilo sta razdvoji,iako znam da ce mnoge stvari biiti drugacije :cry:

DA!
Imam 5 stvarno najboljih prijateljica, a sto se muskih tice uglavnom se navucemo jedni na druge brzo, blejimo zajedno par meseci, nerazdvojni ovo ono i onda se oni nesto naljute na mene (uvek sam ja kriva), i tako se gube drugovi!! Sa momcima slicna situacija

Hmm,chek da vidim pa jedno 2 drugarice i 1 drug i to je sve...:roll: Necu sad da se izbaksuziram zato shto obichno kada nekog proglasim naj drugom/drugaricom taj neko me ubrzo razochara vishe nego shto bi uradio neko koga smatram neprijateljem tako da...:shock: Naravouchenije: Chuvaj se prijatelje, od neprijatelja znash shta da ochekujesh! ;)

Back