Koliko imate 'pravih' prijatelja..za koje mozete da kazete da su vam bili tu..."i u dobru i u zlu"??? Sta za vas znachi uopste pojam prijateljstva???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam 3 najbokja ortaka,Marko i Zarko koji su blizanci i Teodor sa kojim sam nerazdvojan.JaH_G|rL:Koliko imate 'pravih' prijatelja..za koje mozete da kazete da su vam bili tu..."i u dobru i u zlu"??? Sta za vas znachi uopste pojam prijateljstva???
So true ...Nancy:ja se slazem giletu...bilo ko ce te kad tad izneveriti...ili ces ti njega...znam iz iskustva...pravi prijatelji su imaginarna bica...kao dobre vile ili beli carobnjaci...uvek ce kad tad uslediti razocarenje bol i suze...ne treba vezivati se
JaH_G|rL:So true ...Nancy:ja se slazem giletu...bilo ko ce te kad tad izneveriti...ili ces ti njega...znam iz iskustva...pravi prijatelji su imaginarna bica...kao dobre vile ili beli carobnjaci...uvek ce kad tad uslediti razocarenje bol i suze...ne treba vezivati se