Prijateljstva

Pa,to su te ''drugarice'',koje jedva cekaju da me okrive..-.- Dragana?!ma od nje mozes svasta ocekivati
ja cu nastaviti da se druzim sa onima sa kojima sam bila i u osnovnoj dobra,a ostali-dovidjenja,prijatno!

Stole

Zašto bi "dao život" za svakog druga? Misliš da bi svaki od njih tebi pomogao ako bi ti trebala pomoć? Jok, pljunuli bi ti pod prozor i produžili.

Što se tiče drugarice... hmmm, pa verovatno misli i da je ona tebi najj. Time ti je rekla čime ona tebe smatra, a na tebi je da kažeš da li misliš isto za nju... ili prećutiš. ... ili...

Mislim da se pravi prijatelji koji steknemo tokom celog života mogu nabrojati na prste jedne ruke. Današnji način života nam ne dozvoljava da komuniciramo sa ljudima, tera nas da se uvučemo u svoje ljušture... -.-

Pa znam, ali...takav sam. Ja prijateljstvo smatram za nesto veoma vredno iako znam da ni ja nisam neka cvecka rado bih dao zivot za druga...
A oni neka pljuju ako hoce, kad tad ce im doci iz dupeta u glavu...

Pa rekao sam joj da je i ona meni najbolja drugarica, nisam hteo da je povredim...mada ona meni to stalno radi.:lol:

Ili da jednostavono dodjemo na krstu.:p

[/B]

Ma neeeemoj :P
dobro, i to je istina,al kad nam nestane tema,onda komentarishemo frajere,kao i vi nas... ko ima bolje dupe,itd..:mrgreen::)

Ma moooj.:mrgreen:

A ne, ja ne smem da komentarisem neke devojke, ortaci odma' pocinju da me zezaju kako mi se ta i ta svidja, a najvise mrzim kad me neko tako zeza...podosta je detinjasto...mada mi tako ne deluje kad ja njih zezam.:):p

Imam cetiri najbolje drugarice,koje poznajem vec godinama i znam ih u dusu sve cetiri:D Znam da me nikad nece izneveriti,jedino me plasi onaj period nakon srednje,da li cemo i dalje ostati bliske,posto ce svaka krenuti nekim drugim putem,a nazalost,ona 'daleko od ociju,daleko od srca' se cesto pokaze kao istina.

Ja bih život dala jedino za sestru ili brata. Samo njih dvoje. :heart:

Jednostavno iz tog razloga zato što su mene drugarice razočarale, i u meni će uvek biti ta trunka sumnje u to prijateljstvo. Pomogla bih im koliko god mogu, ali ne po cenu života...

A što se tiče "drugarica" (one koje su ti samo kada im trebaš) ne bih ni trepnula. Užasno se bojim lažnih prijateljstava, a tih je sve više... u redu je da se družimo, izlazimo, ostanemo u kontaktu ali ako nije iskreno prijateljstvo, ne ide...

Nisu vredne moga života. Zašto bih ja dala život za njih ako znam da one ne bi postupile isto da treba? Neću, nisam budala.

Hm,pa mozda ce zvucati izlizano...Ja vec napisah kad sam prvi put pisala na ovom podforumu da sam izgubila dve najbolje drugarice.I eto,nisam ih jos povratila.

Ali da me sad pozovu da su u bilo kakvoj nevolji,dotrcala bih.
Kad se sa nekim druzite vise od 10 godina,vezete se za njih i zavolite ih kao clanove svoje porodice.
Ja sam njih tako zavolela,mada znam da one mene nikad nisu.Ali nebitno.
One su mi bile prve najbolje drugarice. Lepo je prisetiti se kako smo sedele na drvetu i mastale o momcima. :)

Nedostaju mi i dalje ali u srednjoj sam nasla najbolje drugarice. :)

Lako se sprijateljim. :lol:

Uopste nije btino da li bi one to za tebe ucinile,Natasa.
Znas da mozes da spasis zivot osobi kjou mnogo volis i sa kojom si prosla sve i svasta.
Ozbiljno sam razmislila o ovoj temi sinoc u krevetu.

Poslednja izmena:
Ja bih život dala jedino za sestru ili brata. Samo njih dvoje. :heart:

Jednostavno iz tog razloga zato što su mene drugarice razočarale, i u meni će uvek biti ta trunka sumnje u to prijateljstvo. Pomogla bih im koliko god mogu, ali ne po cenu života...

A što se tiče "drugarica" (one koje su ti samo kada im trebaš) ne bih ni trepnula. Užasno se bojim lažnih prijateljstava, a tih je sve više... u redu je da se družimo, izlazimo, ostanemo u kontaktu ali ako nije iskreno prijateljstvo, ne ide...

Nisu vredne moga života. Zašto bih ja dala život za njih ako znam da one ne bi postupile isto da treba? Neću, nisam budala.

Ko ja da sam pisala...I ovo prvo,za sestru i brata...Mogu ja da izlazim,blejim i zezam se sa drugaricama,zabava i to,ali ovako...Prosto,u vise njih sam se razocarala i to vise nije to,sto sam mislila da je bilo.

Imam jednu najbolju drugaricu...stvarno najbolju...druzimo se od 3. razreda...iako se ona odselila,ostale smo u kontaktu i i dalje smo najbolje,samo sto se ne vidjamo tako cesto kao pre...odprilike vidimo se jednom mesecno i za vreme raspusta..:( ostale su kao ok,a u stvari sve su me ispalile kad-tad...iako ja glupaca uvek njima pomognem,bez obzira sto znam da mi sutra ni hvala nece reci,jednostavno ne mogu da budem takav skot da kad im moja pomoc treba,ja se samo okrenem na drugu stranu,a trebala bih...toliko o "drugaricama"...ima i onih koji su vec spavali sa deckom iako su 7. razred i jos kazu kako smo mi zaostale,kako imamo retardirano misljenje o tome i kako se necemo udati ni u 50...:rotf: te su poseban slucaj..drugovi su utripovani klinci koji misle da su frajeri, jer su nasli ribu...msm takvi su u mom razredu...i nerviraju me sto ovako ne progovorimo ni 5 reci u toku dana,a kada treba da prepisu od mene,kao daj mi pls,sto si takva...ja im uvek i pomognem oni kao tnx i tako stalno..a da, decaci i devojcice medjusobno skoro da i ne komuniciraju samo nekih 5-6 se vataju sa drugih 5-6 (onako drugarski :lol:) u sustini katastrofa....jedva cekam da idem iz ovog budjavog odeljenja!!!

Imam jednu najbolju drugaricu...stvarno najbolju...druzimo se od 3. razreda...iako se ona odselila,ostale smo u kontaktu i i dalje smo najbolje,samo sto se ne vidjamo tako cesto kao pre...odprilike vidimo se jednom mesecno i za vreme raspusta..:( ostale su kao ok,a u stvari sve su me ispalile kad-tad...iako ja glupaca uvek njima pomognem,bez obzira sto znam da mi sutra ni hvala nece reci,jednostavno ne mogu da budem takav skot da kad im moja pomoc treba,ja se samo okrenem na drugu stranu,a trebala bih...toliko o "drugaricama"...ima i onih koji su vec spavali sa deckom iako su 7. razred i jos kazu kako smo mi zaostale,kako imamo retardirano misljenje o tome i kako se necemo udati ni u 50...:rotf: te su poseban slucaj..drugovi su utripovani klinci koji misle da su frajeri, jer su nasli ribu...msm takvi su u mom razredu...i nerviraju me sto ovako ne progovorimo ni 5 reci u toku dana,a kada treba da prepisu od mene,kao daj mi pls,sto si takva...ja im uvek i pomognem oni kao tnx i tako stalno..a da, decaci i devojcice medjusobno skoro da i ne komuniciraju samo nekih 5-6 se vataju sa drugih 5-6 (onako drugarski :lol:) u sustini katastrofa....jedva cekam da idem iz ovog budjavog odeljenja!!!

Hahaha, ovo kao da sam ja. Samo što se moja drugarica nije odselila.

A iz odeljenja sam otišla i sada posle 20 dana bez njih mogu reći da mi nedostaju, koliko god to bilo glupo i smešno. :confused:

Kad je covjeku najteze, onda on vidi ko mu je stvarno prijatelj. Bio sam u takvoj situaciji nekoliko puta, i to mi je otvorilo oci. Osobe koje ranije nijesam nesto bas gotivio su mi danas veci prijatelji, nego ovi koje sam ranije obozavao.

Imam par drugova kojima vjerujem, ali sa ostalima sam u dobrim odnosima, ali nijesam potpuno iskren prema njima. Stari mi je govorio: ''Sa svakim fino, ni s kim iskreno.'' I vidio sam da je bio potpuno u pravu.

Hahaha, ovo kao da sam ja. Samo što se moja drugarica nije odselila.

A iz odeljenja sam otišla i sada posle 20 dana bez njih mogu reći da mi nedostaju, koliko god to bilo glupo i smešno. :confused:

ma znam ja da ce i meni nedostajati i tada cu verovatno misliti kako su svi bili extra i svi ce mi biti super,ali kad malo bolje razmislim nema za cime toliko da zalim...:cool:

Kad je covjeku najteze, onda on vidi ko mu je stvarno prijatelj. Bio sam u takvoj situaciji nekoliko puta, i to mi je otvorilo oci. Osobe koje ranije nijesam nesto bas gotivio su mi danas veci prijatelji, nego ovi koje sam ranije obozavao.

Imam par drugova kojima vjerujem, ali sa ostalima sam u dobrim odnosima, ali nijesam potpuno iskren prema njima. Stari mi je govorio: ''Sa svakim fino, ni s kim iskreno.'' I vidio sam da je bio potpuno u pravu.

Isto, ali isto! Sve! I meni su sad veci prijatelji oni koji mi pre nisu bili bas neki drugovi, a oni koje sam stalno smatrao najboljima, sad se jedva vidjamo...

I opet isto... Mnogo puta mi se iskrenost prema drugovima obila o glavu, oni to odma' istracaraju ostalima pa im kazu kao "Ali nemoj ovo nikome da kazes" pa onda ti ispricaju nekima drugima i sve tako u krug...

heh prijateljstvo nesto najlepse imati PRAVOG prijatelja fenomenalno ..ja sam izgubila najboljeg prijatelja posle 12godina druzenja mnogo toga smo prosle i zbog gluposti se sve srusilo..iako sam povredjena jakoo jos uvek :( volim je i zelim joj sve najlepse u zivotu :) sada imam drugog prijatelja vec 5godina i nije isto kao sto je bilo sa njom i ni sa kim nece biti,ali nikad ne gubim nadu i sada se trudim da ne pravim greske koje sam pravila pre ;P zivot bez pravog prijatelja ne bih mogla da zamislim ;P

Back