Imam jednu najbolju drugaricu...stvarno najbolju...druzimo se od 3. razreda...iako se ona odselila,ostale smo u kontaktu i i dalje smo najbolje,samo sto se ne vidjamo tako cesto kao pre...odprilike vidimo se jednom mesecno i za vreme raspusta..

ostale su kao ok,a u stvari sve su me ispalile kad-tad...iako ja glupaca uvek njima pomognem,bez obzira sto znam da mi sutra ni hvala nece reci,jednostavno ne mogu da budem takav skot da kad im moja pomoc treba,ja se samo okrenem na drugu stranu,a trebala bih...toliko o "drugaricama"...ima i onih koji su vec spavali sa deckom iako su 7. razred i jos kazu kako smo mi zaostale,kako imamo retardirano misljenje o tome i kako se necemo udati ni u 50...

te su poseban slucaj..drugovi su utripovani klinci koji misle da su frajeri, jer su nasli ribu...msm takvi su u mom razredu...i nerviraju me sto ovako ne progovorimo ni 5 reci u toku dana,a kada treba da prepisu od mene,kao daj mi pls,sto si takva...ja im uvek i pomognem oni kao tnx i tako stalno..a da, decaci i devojcice medjusobno skoro da i ne komuniciraju samo nekih 5-6 se vataju sa drugih 5-6 (onako drugarski

) u sustini katastrofa....jedva cekam da idem iz ovog budjavog odeljenja!!!