Prijateljski savet zlata vredan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Za vikend sam bio sa ekipom buircuzu vec smo hteli da idemo jer je pored nas bilo veselo drustvo slavilo se momacko vece lik se odvalio od zivota cascava zahteva da uzmemo nesto da popijemo .I tako vratimo se sa vrata ponovo sedamo za sto muzika pichi a coveku non stop zvoni fon cima ga njegova buduca.:think:Kad je tulum konacno bio pred fajrontom covek sede za nas sto i rec po rec casa po casa dodjemo do price o toj opajdari.Ispostavi se da je nas ortak zna i vrlo br:think:zo smo coveku oci otvorili da v:think:idi koja je to drolj.a.Momentalno se otreznio kaze lik ocu se tuki moj sutra sa droljom vencati moze da ceka do sudnjeg dana ja se necu pojaviti.
Eto sta ti je sudbina da smo izasli samo minut ranije lik bi se debelo zeznuo

Јако јадно, а можда је човек могао да има добар брак и децу. Ретко која није фафала . ћутиш кад те нико ништа не пита . Ево ја сам имао другарицу која је сада са мојим другом, а ја сам је исто пар пута насадио. А имају добар брак.

Јако јадно, а можда је човек могао да има добар брак и децу. Ретко која није фафала . ћутиш кад те нико ништа не пита . Ево ја сам имао другарицу која је сада са мојим другом, а ја сам је исто пар пута насадио. А имају добар брак.

Nije mogao uopste da ima brak a o dobrom necemo da pricamo :hahaha:

U stvari,ona ima dobar brak:hahaha:

Sve te sto su fafale a sad bi da se udaju u krecanu neku baciti.

Nije ti losa ideja ali lik je odvalio vilicu u koleno kada je video "materijal" u fonu:hahaha:Mislim da je vrlo pametno da svoje arhive stavimo na uvid i time omogucimo svim muskarcima da precesljaju da li se neka njihova slucajno nije "uslikala u akciji"Ja ima citave serijale i mogu ti reci da su bili vrlo korisni jer recima je vrlo tesko ubediti sonjavce koji se zatetrebe a podlozni su uticaju ocajnih udavaca .Podsecaju me na one svercere koji uvaljuju krseve od automobila naivnoj soferskoj populaciji koja veruje da su te uvozne kante sa laznim kilometrazama i ekstra cenama vozile babe i dede samo vikendom a zapravo su izakane labine koje dusu ispustaju iste sezone.

- - - - - - - - - -

Zaglabala je batinu do jaja:hahaha: i sad pomisli sta mu se sve odmotalo pred ocima ona ga cima celo vece satro ga kontrolise glumi neku sveticu a ono blovdzoberka okorela.

- - - - - - - - - -

Дај мало детаља, што је дроља?

Ortak je pokupio na nekom tulumu gde je palo redno opaljivanje:per:lodacha ga posle cimala slala mu svakojake fotke zakazivala trpachine dovodila i drugarice on je oblacio po buticima ali se posle toliko ozgadila trazila i kesh pa je pedalirao.

Vidi se tacno kod koga zavrsavaju gnjiloguze polovare i kome je moguce uvek uvaliti "krsa"
Ne vozim polovne automobile kupujem prvoklasnu garderobu hranim se kvalitetno i cenim sebe .Ko zeli da krka iz kontejnera samo neka nastavi ali neka me ne ubedjuje da je to normalno

Vidi se tacno kod koga zavrsavaju gnjiloguze polovare i kome je moguce uvek uvaliti "krsa"
Ne vozim polovne automobile kupujem prvoklasnu garderobu hranim se kvalitetno i cenim sebe .Ko zeli da krka iz kontejnera samo neka nastavi ali neka me ne ubedjuje da je to normalno
O zato što si tako superioran, ili kompleks više/niže vrednosti :D
I šta sad riba koja hoće da puši manje vredi od one koja neće?

- - - - - - - - - -

Pa sta sad,ako smo svi barem nekad nesto u zivotu ukrali znaci da je ok pokrasti bilo koga?:hahaha:

Tvoj argument nije dobar, ukrasti ili nekome naneti štetu je jedno, uraditi nešto što nikome ne nanosi štetu je drugo.

O zato što si tako superioran, ili kompleks više/niže vrednosti :D
I šta sad riba koja hoće da puši manje vredi od one koja neće?

- - - - - - - - - -

Tvoj argument nije dobar, ukrasti ili nekome naneti štetu je jedno, uraditi nešto što nikome ne nanosi štetu je drugo.

Moj argument je dobar ali tvoj zakljucak glup,osim sto nanosi stetu celom univerzumu indirektno,direktno je nanosi sadasnjoj i buducoj porodici,mnogo vise nego kad ti neko ukrade nesto z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back