prijateljice :->

Procitaj sta sam napisala na prethodnoj strani sve lepo pise.
Ja bih odlepila na ovu varijantu mesec dana sa jos sestoro. :lol:
Previse sam posesivna, al' mnooogo manje nego na pocetku!
Kad se setim da niko nije smeo da nam se pridruzi na prvom zajednickom Sajmu knjiga. Cirkus.

E, to sa istinom je metafizika, a ti sa time ne znas da mlatis. :lol: :-P
Nemoj neko da se zakacio sad za ovo, idem u setnju.:lol:

Sebičan sam, ne brini :D
I sam sam bio ranije takav. Kojim povodom upoznajem te ljude?
Šta su oni meni? :]
I oni su sebični ljudi, odlično se razumemo, svako ima prostora koliko želi.
Ja mislim da je problem u tebi, strah od neprihvatanja, a ti samoj sebi podvodiš pod posesivnost.

Sad svako ko voli da bude sam sa sobom i da partnera ne deli mesec dana sa jos nekim ljudima ima strah od neprihvatanja. Ne, dragi moj, a ako nastavim dalje bojim se da da se to nece nikom svideti, a ne ulazi mi se u zucne rasprave.
Idem baki da nosim kolace! :-P

divlja u srcu:
svako ko voli da bude sam sa sobom i da partnera ne deli mesec dana sa jos nekim ljudima :-P

Da bude sam sa sobom, ali da bude i sa partnerom. Pazi šta voli.
Ako postoji još neko, taj koji je sam sa sobom, deli partnera sa drugim ljudima. Nije bitno što je i sa partnerom uvek sam
Ali, tu ne smeju da se umešaju drugi ljudi.

Samu sebe ne razumeš kada govoriš. Kakva metafizika, mada lepo zvuči :lol:
Drži se ti Zeptera i pozdravi baku :wink:

Hebe, to su dve odvojene stvari i to nije metafizika, a ti si sofista: :lol:
1.volim da provodim vreme sama sa sobom
2. volim da provodim vreme sa partnerom, nasamo

A tek pod tri, kad su ova dva zadovoljena, dolaze drugi i druzenje.
Naravno, ne moze uvek tako, al' ako preovlada broj tri duze vreme, ja siznem.

The Oath: sta tebi da kuckam, kad se mi razumemo i bez suvisnih slovca. :)

Kako si brza, blago baki :lol:

Uvek si sama sa sobom, čak i kada to ne želiš. I za to imaš svo vreme sveta. Podrazumeva se da želiš da si nasamo sa njim, pola dana se ljudi pogube sami sa sobom, ostaje im to najlepše utočište koje imaju u ljubavi. Posebno je večeras volim, napravila je lazanje samo za mene, jede biljke i zavidi mi.

Pazi, postoje ljudi koje ona ne može da viđa tokom godine. Ove prisutne sam doživao kao svoje. Drugarice su joj simpatične, a ni ja nemam ortake za bacanje.

Ljubomoran sam na vazduh koji diše kada nismo zajedno dva dana.
Posle toliko vremena, ništa se nije promenilo.

Druženje ne shvatam kao deljenje ako smo nas dvoje zajedno :razz:
U tome je razlika!

HeBite se , nikaki kolač niej stigao do bake :)
OVOLIKE mi oči 8)

od princeze, znate koji deo je najlepši, odnosno u kom obliku su njaslađe?
Kad se zamesi krofna od nje :P

parovi su dosadni jer su konvencionalni, čak i ako tete-a-tete nisu! :D

HeBePoBaTaH_:
Kako si brza, blago baki :lol:

Pa kad je baka na 5 minuta od mene, a i vidjamo se skoro svaki dan. :-P

E vidis meni je to deljenje. Sto je sasvim u redu. Treba covek da se deli drugima. S vremena na vreme.:lol:
Al' nema niceg lepseg nego kad smo sa punom svescu usmereni jedno ka drugom. Mozes i da veceras sa nekim, da zivis , spavas u istom krevetu al' da budete odsutni. I da se ne poznajete. Takvih parova ima koliko hoces. Neki opstaju. Nije sustina toliko ni u gestovima, neki to mogu da rade mehanicki. Svest i koncentracija, intezitet odnosa mi je jedino bitan. Naravno ne moze uvek da bude isti, ali u njemu je sustina.
Al' ljudi su razliciti, imamo razlicite potrebe i to je u redu.

divlja u srcu:
Sad svako ko voli da bude sam sa sobom i da partnera ne deli mesec dana sa jos nekim ljudima ima strah od neprihvatanja. Ne, dragi moj, a ako nastavim dalje bojim se da da se to nece nikom svideti, a ne ulazi mi se u zucne rasprave.
Idem baki da nosim kolace! :-P
odnela kolače dakle, valjda nisi pola pojela usput :P
sasvim razumem i podržavam - mesec dana :shock: komuna jbt! :? Ja bih eksplodirala vrlo brzo i zamerila se kojekome, verovatno trajno za tih mesec dana :) A možda bih ih, i z čiste dosade i obesti, međusobno zavadila :mrgreen:
Mislim, pazi šta mi se nudilo : k a m p o v a nj e (6 dana, sa JOŠ 6 ljudi)
Glatko sam odbila 8)
Razlog: nema tople vode i ogledala :P
(prećutala sam ostatak :P )

Betty:
Oath je umetnička duša ....

i samo želi da postavi stvari drugačije! Pijetet prema Amoru on ima...i to je kul. Srećno, Oath!

A Hellen je sasvim razumna i zna da je najsigurnija karta - istina. I to je poezija često, i dešava se da prevaziđe i najluđe maštarije :P

Volela bih da se sretnete :)

Па ја њега волим, иако толико смара са тим својим ''Принцезама'' у сваком, свакцатом посту на било коју тему! :D
Прво ме је нервирао (давно), а сада ми је драг тако шашав и детињаст и жао ми је кад видим колико му је погрешан приступ неким стварима и што због њега неће успети у томе што жели ( а чему и сви ми, у ствари, тежимо).

Ма, ми бисмо се сасвим добро сложили кад бисмо се срели.:)

Hellen:
Па ја њега волим, иако толико смара са тим својим ''Принцезама'' у сваком, свакцатом посту на било коју тему! :D
Прво ме је нервирао (давно), а сада ми је драг тако шашав и детињаст и жао ми је кад видим колико му је погрешан приступ неким стварима и што због њега неће успети у томе што жели ( а чему и сви ми, у ствари, тежимо).

Ма, ми бисмо се сасвим добро сложили кад бисмо се срели.:)

Jesam, detinjast sam, time upravo dokazujem da sam zreo na svoj nacin, poseban sam i to znam, i zbog toga sam nesrecan, ali srecan sa svojom muzikom, i ...... sa Tobom draga moja.
A sto se ne bi videli? Mozda si Ti ta Princeza. ;-)

"we both the same, i'm prince and you will be my queen"

divlja u srcu:
Ti to meni nesto? :razz:
Pa kad su u medjuvremenu izmislili net.:lol:

Sto je najcrnje prolazim kroz sumicu, al' vuka nisam srela. :lol:
Idi vidi sta sam ti ostavila na Snovima. :)

Aaustipääjäätunota uuismaretna Kääiukava öiteska
Tussmenti kojla eikä pääukvanimana kolööme
Akkistömantana Kääiukava lettar takkitumant
Puustavö utträäment riisko lestääjää.

Na finskom za omiljenu forumasicu. Jedan mali ne preterano poznati stih iz jedne stare finske sage.

Back