Prijateljica

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Imam jednu staru prijateljicu, mislim, u reali, ne sa neta. Takoreći kućni prijatelji.

Pričamo o svemu, kao brat i sestra, o svemu i svačemu, deci, porodici, problemima, itd..

Međutim, ona je umislila da se ja ložim na nju. Indirektno, skoro direktno mi to rekla. Pao sam na leđa od iznenađenja! Umislila je da pošto sam toliko otvoren i prijateljski nastrojen prema njoj, nikako preterano, da se ložim na nju. Nikad joj nisam dao do znanja, ukazao bilo čime da bi hteo nešto sa njom da imam, nešto više od prijateljstva.
Niti sam kad imao namere, niti imam!

I šta sad da radim, da jednostavno je ignorišem, izbegavam, ili? :think:

Imam jednu staru prijateljicu, mislim, u reali, ne sa neta. Takoreći kućni prijatelji.

Pričamo o svemu, kao brat i sestra, o svemu i svačemu, deci, porodici, problemima, itd..

Međutim, ona je umislila da se ja ložim na nju. Indirektno, skoro direktno mi to rekla. Pao sam na leđa od iznenađenja! Umislila je da pošto sam toliko otvoren i prijateljski nastrojen prema njoj, nikako preterano, da se ložim na nju. Nikad joj nisam dao do znanja, ukazao bilo čime da bi hteo nešto sa njom da imam, nešto više od prijateljstva.

Ako jos nekad bude potegla tu temu, reci joj kratko da ti to nije namera, i da nisi ni pomislio o tome :)

Ne pridaji toliko vaznosti tom njenom razmisljanju.. da vam ne bi unistilo prijateljstvno ^^

Ignore ...

Poslednja izmena:

Ne radi ništa ako želiš da ti prijateljstvo opstane,stavi joj do znanja onako indirektno da ti je kao sestra i dalje se pravi lud ako nešto na tu temu krene...
Ja sam se sa najboljom drugaricom razišao zbog posla i pustih para posle dvadeset godina prijateljstva....i mnogo mi nedostaje jedna takva ženska osoba u životu. Nešto između sestre i žene :lol:

Ako jos nekad bude potegla tu temu, reci joj kratko da ti to nije namera, i da nisi ni pomislio o tome :)

Ne pridaji toliko vaznosti toj njem njenom razmisljanju.. da vam ne bi unistilo prijateljstvno ^^

Ignore ...
Hvala lepoto. :)

I ja svo vreme razišljam da tako postupim.

Iz više razloga, a jedno je zbog njene preterane posesivnosti prema muškarcima, na koga baci oko. :)

- - - - - - - - - -

Ne radi ništa ako želiš da ti prijateljstvo opstane,stavi joj do znanja onako indirektno da ti je kao sestra i dalje se pravi lud ako nešto na tu temu krene...
Ja sam se sa najboljom drugaricom razišao zbog posla i pustih para posle dvadeset godina prijateljstva....i mnogo mi nedostaje jedna takva ženska osoba u životu. Nešto između sestre i žene :lol:
Hm, da razumem te...

Razmišljao sam da joj podmetnem nekog muškarca, da upozna, ali ebe je njena posesivnost, što to svaki oseti, i beže od nje...

sto da izbegavas,kazi nemoj da mislis da si dobra riba samo bi da se ispraznim

sto da izbegavas,kazi nemoj da mislis da si dobra riba samo bi da se ispraznim
Ma daj, zadnja žena na svetu koju bi kresnuo...

Ne zato da loše izgleda, naprotiv, ali sama pomisao sex sa njom, pripadne mi muka. :(

Nekog nemože čovek da zamisli u takvoj situaciji...

Još jedan dokaz da nikad netreba ni jednoj ženi mnogo toga reći, odati neke tajne i tajnice. :)

Poslednja izmena:
То би био неки доказ да ипак та пријатељства, али она права, између жена и мушкараца нема пошто оне одмах утрипују да се ложиш на њих и све покваре.

То би био неки доказ да ипак та пријатељства, али она права, између жена и мушкараца нема пошто оне одмах утрипују да се ложиш на њих и све покваре.
Uvek je tako...

Zato treba što više sakriti svoje tajne, o drugim ženama... :)

Buožeeeeeeeee Ćoše, uvek možeš da se izvadiš na moralni kodeks, vernost i ostale jeftine srceprajuće beneficije :D
Daj molim te, ti kao ne poznaješ žene kad zapadnu u krizu? :lol:

Jedino je rešenje da je sad izbegavam u bilo kakvom kontaktu, dok je neprođe...

- - - - - - - - - -

baš... plače? :lol:
Baš...

Ne izlazim već dva dana iz kuće, da se ne bi "slučajno" sreli, a hteo sam prošetati po gradu, divno vreme. Nesmem. :confused:

Poslednja izmena:

A cekaj,sta je sad tu problem?Reci joj da se ne lozis na nju i kraj price.Nastavite da se druzite kao i pre.

Back